Red joker написа:Чета ви мненията и общо взето- сиромашка радост,тая година ше се борите за оставане в групата

Много ще се радвам ,ако изпаднете и да си джиткате антифутбола некъде из долните дивизии заедно със „соколите“

Жалко е за град,като Варна да бъде представян в „А“група от такъв отбор играещ селски футбол на такъв селски стадион

Иначе причината за равенството е изцяло в нас,не го заслужавахте с нищо

И аз често се просълзявам,като чета твоите писания!А сълзите ми са и от радост,и от мъка!!!Радвам се,че не си фен на нашият отбор,а на отбора,който е заслужил точно такива фенове!От друга страна ми е мъчно за Майка България!С тъпунгери,като теб до никъде няма да я докараме!По повод неграмотните ти опити да кажеш нещо,искам да ти кажа,че ние и в долните дивизии да джиткаме,пак сме чист и голям отбор,с история и традиции!!!А стадиона е построен на място подарено от верен привърженик!Затова е наш храм!За истинският храм,не е важно как изглежда сега,а каква енергия носи!Но вие с подареният от Партията стадион,няма как да го почувствате това!А за селският футбол,сам се сети,кой го игра вчера на ТИЧА.Кой лежа...и кой се опитваше да пази гол преднина???А накрая да ти кажа и за "сиромашката радост".СИРОМАШИЯТА НЕ Е ПОРОК!!!Нито радоста!!!Порок е да крадеш и да лъжеш!А сега впрегни целият си умствен багаж...и си припомни колко футболисти е откраднал ЦСКА през кратката си история и още колко е излъгал?Сигурен съм,че ще успееш да си впрегнеш потенциала.Той не е много!Сигурен съм,че и за греховете на червените ще се сетиш....Те пък са много!!!И друг път като те просълзя,не ми го казвай....няма да ме трогнеш.Плачи си тихо!