зеления написа:ogrizko написа:важното е, че има някакво раздвижване
То и мъд***те на Азис сигурно се раздвижват от време ама това нищо не значи.![]()
някакъв по-добър пример не можа ли да измислиш, точно за м........те на азис ли реши да се хванеш

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
зеления написа:ogrizko написа:важното е, че има някакво раздвижване
То и мъд***те на Азис сигурно се раздвижват от време ама това нищо не значи.![]()
ogrizko написа:зеления написа:ogrizko написа:важното е, че има някакво раздвижване
някакъв по-добър пример не можа ли да измислиш, точно за м........те на азис ли реши да се хванешобаче доколкото знам по едно време стана баща.... така че щом той може, защо не и ние?!
![]()
зеления написа:![]()
![]()
Искам да ти кажа, че е много по-вероятно да дойдат извънземните отколкото да се построи стадион Варна.
![]()
ogrizko написа:зеления написа:![]()
![]()
Искам да ти кажа, че е много по-вероятно да дойдат извънземните отколкото да се построи стадион Варна.
![]()
зелен, какви са тия примери бе ...ужассега какво очакваш - да се моля да дойдат извънземните и да построят стадиона с някоя тяхна напредничава технология ли
и да се играе първия междугалактически сблъсък на новия стадион - в момента дупка
![]()
ми май не звучи реално, но щом казваш, че е по-вероятно... да се надяваме, че ще стане тогава
зеления написа:Ами щом не харесваш примерите ми да ти кажа направо: ще видим стадион "ама друг път".
зеленобелия написа:Кво става ве г-н Митев? Нали според ваште лъжи строежа трябваше да започне преди изборите?![]()
![]()
зеления написа:зеленобелия написа:Кво става ве г-н Митев? Нали според ваште лъжи строежа трябваше да започне преди изборите?![]()
![]()
Те отбора затриха, ти още се тревожиш за стадиона.
зеленобелия написа:Кво става ве г-н Митев? Нали според ваште лъжи строежа трябваше да започне преди изборите?![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта