Гонзо - фен тема на новия треньор :)

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Re: Гонзо - фен тема на новия треньор :)

Мнениеот зеления » 31 дек 2012 01:23

ShooterMan написа:Киро и сега не искаше мандат,ТИМ го натиснаха ми се струва.Няма отърване от тях,ще служи на господаря си до гроб.Аз мисля,че Киро ще умре скоро,замязал е на чируз,това съвсем сериозно.2015 ще отбележи истински рекорд,16 години служба на ТИМ - мисля,че трябва да му дадат плакет :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 31 дек 2012 18:17

Колеги, доста се отплеснахте от темата. Според мен всички предположения за лягане на Гонзо на Левски са крайно неуместни. Всеки треньор като отиде в даден отбор работи за името и честта си. Ако нямаш име и чест никога няма да работиш не само в любимия си клуб, но и никъде въобще. Този въпрос въобще не стои пред мен.
Искам да ви обърна внимание на друго. Тези дни четох, мисля в Арената, че отборът ще се готви в Анталия. Новият директор много бързо реши въпроса организационно със зимната подготовка - тихо, незабележимо и ВЕДНАГА. Предните зими треньорите до последно не знаеха къде и как ще се провежда подготовката, а тази зима всичко върви по вода. Това трябва да е заслуга на новия ни технически директор.
Все още съм доста скептично настроен относно възможностите му като треньор, не знам дали ще се справи, но се моля да успее, защото това, което показва до момента е доста оптимистично за мен. Ако се справи си мисля, че ще имаме добра организация в клуба поне за следващите 3-5 години. Ако нещата с него вървят добре, можфе би ще има повече пари и доста по-добра селекция. Дано!

На всички пожелавам весело посрещане на Новата година. Нека 2013 г ни донесе много радост и поводи за оптимизъм.
Наздраве!

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 31 дек 2012 19:02

ShooterMan написа:Киро и сега не искаше мандат,ТИМ го натиснаха ми се струва.Няма отърване от тях,ще служи на господаря си до гроб.Аз мисля,че Киро ще умре скоро,замязал е на чируз,това съвсем сериозно.2015 ще отбележи истински рекорд,16 години служба на ТИМ - мисля,че трябва да му дадат плакет :mrgreen:

Така е да, абсолютната истина

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 31 дек 2012 19:13

cristely написа:Колеги, доста се отплеснахте от темата. Според мен всички предположения за лягане на Гонзо на Левски са крайно неуместни. Всеки треньор като отиде в даден отбор работи за името и честта си. Ако нямаш име и чест никога няма да работиш не само в любимия си клуб, но и никъде въобще. Този въпрос въобще не стои пред мен.
Искам да ви обърна внимание на друго. Тези дни четох, мисля в Арената, че отборът ще се готви в Анталия. Новият директор много бързо реши въпроса организационно със зимната подготовка - тихо, незабележимо и ВЕДНАГА. Предните зими треньорите до последно не знаеха къде и как ще се провежда подготовката, а тази зима всичко върви по вода. Това трябва да е заслуга на новия ни технически директор.
Все още съм доста скептично настроен относно възможностите му като треньор, не знам дали ще се справи, но се моля да успее, защото това, което показва до момента е доста оптимистично за мен. Ако се справи си мисля, че ще имаме добра организация в клуба поне за следващите 3-5 години. Ако нещата с него вървят добре, можфе би ще има повече пари и доста по-добра селекция. Дано!

На всички пожелавам весело посрещане на Новата година. Нека 2013 г ни донесе много радост и поводи за оптимизъм.
Наздраве!

+ 1 000 000
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 09 яну 2013 12:25

Георги Иванов се закани да промени стила на Черно море. “Не харесвам как играе отбора. С дълги изритани топки. Това не е по моя вкус”, призна Гонзо.

Той уточни, че иска занапред възпитаниците му да играят комбинативен футбол. “Искам да си подаваме на скорост, да разиграваме бързо топката по земя. Разбира се, че съм привърженик на атакуващия стил”, каза още новият треньор на Черно море.

По думите на Иванов, мястото в класирането не отговаря на класата на тима. “Бързо трябва да се придвижим напред в класирането. Това ще стане със серия от победи. Излизаме във всеки мач за трите точки”, допълни Иванов.
ИзображениеИзображениеИзображение

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 09 яну 2013 13:45

Какъвто и да е Гонзо е ясно едно . Това е футболен човек .Това е човек който търси красотата в играта , а точно сега именно това трябва на Черно Море .Липсата на резултати може да се компенсира само с красив футбол , с нападателен и резултатен ! Това ще върне хората на Тича ! Победи с половин гол разлика над Миньор , Ботев Враца никой не иска да гледа . Всички се нагледохме на безидейна игра със стотици центрирания .

Потребителски аватар
rodman
Контакти:

Мнениеот rodman » 09 яну 2013 17:26

Здравейте! Някой, наблюдавал първата тренировка, с мнение за треньора Г. Иванов? Рано е за изводи, но все пак би трябвало почерка да си личи! Съжалявам, не можах да присъствам днес!!!
Напред, МОРЯЦИ!!!
Eлате на стадиона и се забавлявайте, отърсете се от тежкото ежедневие и си подкрепете отбора за 90 минути!! И-и-и..., намерете си друго място за избиване на комплексите :)

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 13 яну 2013 02:40

Не мога да скрия радостта си от това,което Гонзо каза за стила на отбора и,че ще го променя.Искам да кажа,че този стил,който въведе Прическата и бе продължен от Генов и Адалберт изгони 70% от публиката на стадиона!!!Нито спечелени медали,нито победи над когото и да било могат да компенсират това,че стадиона се изпразни.Най-големия капитал на отбора са феновете,не мисля,че досегашните треньори го осъзнаваха.Те бяха предимно физкултурници,треньори на деца и всякакви аматьори,които нямаше как да знаят това,те просто никога не са били треньори,за да го знаят.Другото,за което поздравявам Гонзо е,че има характера да изисква от ТИМ пари за трансфери!Симеон Райков е купен с пари и то доста пари,100 000 евро са много пари,като за последно такава сума бе платена за Жоро Илиев преди години и после станахме 3-ти.Гонзо не е мишка,трябва да иска от ТИМ и трябва да удря по масата,мисля,че са му делегирали и малко повече права,нещо като мениджър от английски тип,но е радващо,че се съобразяват с мнението му.Досегашните мишоци не смееха да цвърнат,каквото им се кажеше го изпълняваха,а шефовете искаха и резултати...ама как да стане?Не става.Мисля,че сме на прав път като стартова позиция,но има много да се върви.Задължително е Райков да бъде копиран с качествено дясно крило и дано чакания португалец е точно такъв!Вътрешния халф също е много нужен на отбора,Бекир Расим не е още за титуляр,а Жоро няма партньор,играта с 2 дефанзивни халфа в лицето на бразилците не става,а Божилов също не пасва особено добре.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
rodman
Контакти:

Мнениеот rodman » 13 яну 2013 08:35

Друго е важно - треньорът Георги Иванов е направил функционални изследвания на футболистите. Нещо нечувано и невиждано при нас от години насам. Не стандартните медицински в началото на всяка подготовка, а функционални - разликата е огромна!
Eлате на стадиона и се забавлявайте, отърсете се от тежкото ежедневие и си подкрепете отбора за 90 минути!! И-и-и..., намерете си друго място за избиване на комплексите :)

Потребителски аватар
Батстанчо
Контакти:

Мнениеот Батстанчо » 13 яну 2013 08:48

Запознат ли си каква точно е разликата и какви са били резултатите?

Върни се в “Черно море”