Мнениеот ShooterMan » 13 яну 2013 02:40
Не мога да скрия радостта си от това,което Гонзо каза за стила на отбора и,че ще го променя.Искам да кажа,че този стил,който въведе Прическата и бе продължен от Генов и Адалберт изгони 70% от публиката на стадиона!!!Нито спечелени медали,нито победи над когото и да било могат да компенсират това,че стадиона се изпразни.Най-големия капитал на отбора са феновете,не мисля,че досегашните треньори го осъзнаваха.Те бяха предимно физкултурници,треньори на деца и всякакви аматьори,които нямаше как да знаят това,те просто никога не са били треньори,за да го знаят.Другото,за което поздравявам Гонзо е,че има характера да изисква от ТИМ пари за трансфери!Симеон Райков е купен с пари и то доста пари,100 000 евро са много пари,като за последно такава сума бе платена за Жоро Илиев преди години и после станахме 3-ти.Гонзо не е мишка,трябва да иска от ТИМ и трябва да удря по масата,мисля,че са му делегирали и малко повече права,нещо като мениджър от английски тип,но е радващо,че се съобразяват с мнението му.Досегашните мишоци не смееха да цвърнат,каквото им се кажеше го изпълняваха,а шефовете искаха и резултати...ама как да стане?Не става.Мисля,че сме на прав път като стартова позиция,но има много да се върви.Задължително е Райков да бъде копиран с качествено дясно крило и дано чакания португалец е точно такъв!Вътрешния халф също е много нужен на отбора,Бекир Расим не е още за титуляр,а Жоро няма партньор,играта с 2 дефанзивни халфа в лицето на бразилците не става,а Божилов също не пасва особено добре.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.