СПАМ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Re: СПАМ

Мнениеот Clarion » 28 май 2011 12:14

Досега никога не съм си позволявал да използвам тук (а пък и където и да е било другаде) обидни термини като говеда, свине, орки, цаци и т.н., но след това, което видях тук:
http://football.sportal.bg/news.php?news=306969
Боримиров е ГОВЕДО! И то комплексирано.
Интересно ми е, защо няма арестувани, ...

[offtopic]ако ще ме банвате, моля, да е от утре :-)[/offtopic]
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 29 май 2011 01:34

Планът на Стрелеца не се осъществи, за голямо съжаление. Ще си позволя скромен анализ на мачовете, в които загубихме точки:

Локо Пд (д, 1-1): Предвид обстоятелствата точката е добре. Изключително важно беше пловдивчани да не бият, което и стана. Все пак, дъним ги редовно вкъщи, така че резултатът не би трябвало да ни радва.
Академик (г, 0-0): Не съм гледал този мач, но това изглеждаше лесно гостуване. Според думите на Генов, не сме се напрегнали достатъчно.
Левски (г, 0-1): Реалистичната цел тук можеше да бъде точка. Злощастна загуба, но все пак "планирана".
Литекс (д, 0-1): Най-нещастната ни загуба. Играхме добре, имахме положения, но Литекс ни биха по начина, по който ние спечелихме срещу ЦСКА. Жалко, това според плана беше "мача на сезона".
Монтана (д, 0-0): Тук е голямата издънка. Много слаб мач; ако не броя трагедията за КБ срещу ЦСКА, това е най-слабия. Ако го бяхме спечелили, щяхме да сме четвърти.
Локо Сф (г, 1-1): Без коментар. Резултатът ни устройваше ако погледнем плана стратегически, но заради предната издънка и някои други фактори ни боли още повече.
Миньор (г, 1-1): Не съм гледал мача, но с оглед състава може би точката беше максимума. Продължавам да твърдя, че Миньор е по-добър от Славия и Локо Сф (тази пролет поне) и след Герена очаквах това да ни е най-тежкото гостуване.

Жалко наистина, но няма смисъл да се тюхкаме.
Като цяло, аз съм доволен, че отбора започна да прилича на нещо. Не ми харесва стила на игра и изчаквателната тактика, но какво да се прави, може би това е единствения възможен вариант в момента. Ако трябва с една дума да характеризирам работата на Генов дотук, то тя е: стабилност. Това е изключително важно, за да може да се гради и да вървим нагоре. Следва два месеца скука и изпълнен с надежди сезон 2011/2012.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 29 май 2011 02:08

Големият провал на ПЛАНА дойде в мача с Литекс.Той беше крайъгълен камък и изключително важен и основополагащ.Това бяха 3 точки,които другите нямаше да спечелят,те инкасираха загуби от Литекс и това си бяха 3 "чисти" точки,но знаете-не се случи.Още тогава казах-няма откъде да ги избием освен с 4 точки в София-стана!Но знаете и,че в Перник 3-те точки бяха задължителни-не стана.ПЛАНЪТ се градеше на тези 2 победи,иначе отивахме там където никой не иска-да чакаме на феърплей,феърплей в България?Феърплей от Гигов?От Динев?Да да.След Литекс стана много много трудно изпълнимо каквото и да е.Но за мене е по-добре.Ние не сме готови за Европа,да и те не са,но нека да стартират те,балъците,пенсионерите,нека те стартират с 2 дини под 1 мишница!Дяков от техните замианва,кривоносия Буратино-и той,отбора им се разбива,а ги чака ранен старт,битка на 2 фронта....т.е. чака ги кошмарна есен.Неминуемия провал в ЕКТ ще ни даде нужния джокер-ще ги смажем психически с подигравки,дай Боже нещо като Борац Чачак да сполети наглия контрабандист-като почнем от незаслуженото класиране,през Антон Генов,купените мачове-тежичък психически товар ги чака+провалена подготовка...Направо ще ги смажем като въшки.Коко Динята беше дотука,следва разпродажба,а в отбора му пенсионери бол-пътя и там е стремглаво надолу.А ние?Ние спокойно правил селекция,правим яка подготовка и този път без бремето на провалената есен и точков дефицит се връщаме сред медалистите смазвайки Гиговците и Коковците.Това е нашия път,още по-хубавото е,че в Левски назначиха за треньор-ОСМОКЛАСНИКА+заминаването на Дембеле,Тасевски и Грийн - с тях ще сме рамо до рамо спокойно.ЦСКА?Пътя и при тях е надолу,те са един медиен балон и общо взето това е положението.По-добре стана така,спокойно да се организираме и една силна есен да направим най-после.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 29 май 2011 09:08

ShooterMan написа:Това е нашия път,още по-хубавото е,че в Левски назначиха за треньор-ОСМОКЛАСНИКА+заминаването на Дембеле,Тасевски и Грийн - с тях ще сме рамо до рамо спокойно.ЦСКА?Пътя и при тях е надолу,те са един медиен балон и общо взето това е положението.По-добре стана така,спокойно да се организираме и една силна есен да направим най-после.

1.В курса за лиценз ПРО с осми клас не вземат.Това не го ли научи досега?Или,просто,думата "осмокласник" те хвърля в някакъв оргазъм?
2.Вие рамо до рамо с нас никога няма да бъдете!Преди Дембеле и Грийн,да не бяхме "рамо до рамо"?Ние пак ще вземем качествени попълнения,а вие ще се радвате на Будиновци,Марадончовци,Ратничета и т.н.А,чувам,че Жардел бил без отбор...
3.Значи-всички надолу,само Ч.море-нагоре?Еха-а-а...Айде по-скромничко.Големите ти "изхвърляния" през сезона,които претърпяха пълен провал,не те ли научиха на нещо?
Впрочем,гледам ,че спря да отразяваш първенствата при 17 и 19г.Защо ли?Да не би да е защото и при едните и при другите се провалихте?И в двете групи сме преди вас,нали?

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 29 май 2011 12:26

1.До вчера беше ОСМОКЛАСНИК,а купената диплома за средно надали ще промени факта,че до 20 и кусур години беше ОСМОКЛАСНИК и винаги ще си остане с поведението на такъв-ОСМОКЛАСНИКА,вече му излезе името,тъй,че край!
2.Прав си,вие никога няма да сте на нашето ниво,аз ви гледам отвисоко вас,нали го знаеш това?Ако ще и в Я група да сме пак ще ви гледам отвисоко и ще ви се смея.За мене вие сте пред нас само благодарение на съдии и купени мачове и точка.В честно първенство НИКОГА няма да сте пред Черно Море.
3.Има цяяяяла тема наречена регреса при юношите,но явно излеянията на ОСМОКЛАСНИКА са ти попречили да я забележиш нещо.Въпреки регреса Купата онзи ден замина за стадион Тича при децата точно след като нашите размазаха вашите на Финала в Твърдица с 2:0 въпреки,че сте получили дежурната си измислена дузпа.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 29 май 2011 13:26

Интересено е да се анализира класирането от пролетния полусезон, където сме категорично 4-ти (имайки предвид, че ЛокоПд получи нещо като подарък от ЦСКА и без този мач биха имали 23-24 т.). Жалко, че "наследихме" само 22 т. от Велизар и имахме спортно щастие в по-малко мачове, отколкото нямахме такова. Литекс си е заслужено шампион, ЦСКА очевидно са си за 3-тото място, браво на Миньор и на Пирин и Видима донякъде. Кандидат евробойците от Локотата и Берое - ако това са им моментните възможности нищо добро не ни чака в Лига Европа, който и да беше отишъл. Славия и Черноморец - без коментар!!!

Класиране по форма: Футбол.България.А ФГ 10/11

Поз Отбор М П Р З Голове Голова разлика Точки Тенденции
1 Левски 15 13 1 1 35:9 26 40 3-3-3-3-3-3-3-3-3-1
2 Литекс 15 12 2 1 31:5 26 38 1-3-3-3-0-3-3-3-3-1
3 ЦСКА 15 11 2 2 31:11 20 35 3-0-1-3-3-3-3-3-3-1
4 Черно Море 15 8 5 2 19:7 12 29 3-1-3-1-1-3-0-3-0-3
5 Локо Пд 15 7 5 3 27:14 13 26 3-3-3-0-1-0-3-3-1-1
6 Миньор Пк 15 7 3 5 15:15 0 24 3-1-1-0-0-3-0-3-0-1
7 Локо Сф 15 7 3 5 16:15 1 24 3-0-3-1-1-3-0-3-1-3
8 Берое 15 7 2 6 18:19 -1 23 0-1-3-0-3-3-0-0-3-1
9 Видима 15 4 4 7 14:25 -11 16 3-1-1-0-1-1-3-0-3-0
10 Пирин 15 4 4 7 22:18 4 16 0-1-1-3-1-0-3-0-3-0
11 Монтана 15 4 4 7 13:25 -12 16 0-3-0-1-1-1-3-0-0-1
12 Калиакра 15 4 2 9 10:21 -11 14 1-3-0-3-3-0-3-0-0-1
13 Черноморец 15 2 3 10 7:21 -14 9 0-1-0-3-0-0-0-3-0-1
14 Славия 15 2 3 10 9:18 -9 9 0-0-0-0-1-0-0-0-0-3
15 Сливен 15 2 3 10 10:30 -20 9 0-0-0-1-1-0-0-0-0-1
16 Академик Сф15 2 2 11 6:30 -24 8 0-0-0-0-0-0-0-0-3-0

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 29 май 2011 13:43

ShooterMan написа:1.До вчера беше ОСМОКЛАСНИК,а купената диплома за средно надали ще промени факта,че до 20 и кусур години беше ОСМОКЛАСНИК и винаги ще си остане с поведението на такъв-ОСМОКЛАСНИКА,вече му излезе името,тъй,че край!
2.Прав си,вие никога няма да сте на нашето ниво,аз ви гледам отвисоко вас,нали го знаеш това?Ако ще и в Я група да сме пак ще ви гледам отвисоко и ще ви се смея.За мене вие сте пред нас само благодарение на съдии и купени мачове и точка.В честно първенство НИКОГА няма да сте пред Черно Море.
3.Има цяяяяла тема наречена регреса при юношите,но явно излеянията на ОСМОКЛАСНИКА са ти попречили да я забележиш нещо.Въпреки регреса Купата онзи ден замина за стадион Тича при децата точно след като нашите размазаха вашите на Финала в Твърдица с 2:0 въпреки,че сте получили дежурната си измислена дузпа.

"Има цяяяяла тема наречена регреса при юношите,..."
Цяяяяяяла тема от 2(две) странички. :o
Когато нещата вървяха, ти сам изписа 1 тон мастило за "зелените надежди",дето газели.
"Това е нашия път,още по-хубавото е,че в Левски назначиха за треньор-ОСМОКЛАСНИКА+заминаването на Дембеле,Тасевски и Грийн - с тях ще сме рамо до рамо спокойно."
Това кой го написа?Хем ни гледаш "отвисоко",хем искаш да си рамо до рамо с нас.Не схващам "дълбините" на мисълта,ама съм сигурен,че и ти не си наясно какво,точно,си искал да кажеш.
"...факта,че до 20 и кусур години беше ОСМОКЛАСНИК..."
Щом като е било ФАКТ,сигурно няма да те затрудни да го докажеш... :?
Аз ще ти кажа кое е ФАКТ.Факт е,че цял сезон проглуши ушите на всички във форума как Ч.море са едва ли не "абонирани" за 4-то място(според твоя "гениален" план),как юношите на Ч.море са някакви доминатори,как Капитанов "къса" мрежи и т.н.Нещо от всичките ти "писания" сбъдна ли се изобщо?

motion_man
Контакти:

Мнениеот motion_man » 29 май 2011 20:04

blue avalanche написа:Аз ще ти кажа кое е ФАКТ.Факт е,че цял сезон проглуши ушите на всички във форума как Ч.море са едва ли не "абонирани" за 4-то място(според твоя "гениален" план),как юношите на Ч.море са някакви доминатори,как Капитанов "къса" мрежи и т.н.Нещо от всичките ти "писания" сбъдна ли се изобщо?

Мамка му, прав си! Моряк съм, но се изнервям адски много от такива плюнчения. А те в действителност продължават 24/7/365...
Ф.К.Ч.М.

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 29 май 2011 21:14

motion_man написа:
blue avalanche написа:Аз ще ти кажа кое е ФАКТ.Факт е,че цял сезон проглуши ушите на всички във форума как Ч.море са едва ли не "абонирани" за 4-то място(според твоя "гениален" план),как юношите на Ч.море са някакви доминатори,как Капитанов "къса" мрежи и т.н.Нещо от всичките ти "писания" сбъдна ли се изобщо?

Мамка му, прав си! Моряк съм, но се изнервям адски много от такива плюнчения. А те в действителност продължават 24/7/365...

Прав е левскаря, че Стрелеца се олива. И ти си прав, но пък мен адски ме нервят хора, които специално идват в нашия форум да мерят приказките на всеки наш фен, а много често се заяждат най-откровено и ми идва да напусна форума и никога да не влезна.
Левскар, като те дразнят приказките на Стрелеца защо висиш точно като него тук 24 / 7 / 365?! Той се олива, ти точно като него. Дай ми малко почивка, МАМКА МУ!!! Разкарай се поне за 2 месеца докато няма първенство. Писна ми от такива като теб. Ако ме видиш във вашия форум да пиша мнения или откровено да се заяждам може дори да ме псуваш, но се съмнявам, че ще ти доставя това удоволствие!

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 02 юни 2011 03:02

видях го и в друга тема, но май тук му е мястото - а бе, някой има идея защо не сме подали документи за лицензиране за ЛЕ, което май се случило (или не се е случило всъщност) доста преди последните мачове (със сигурност преди с Миньор, щом Славия са подали ...)?

Върни се в “Черно море”