DrAvalanche написа:MORSKI написа:Ти си го правил....И затова нашите фенове реагират така....Защо не приемете, че вината е и у вас, а не сме само ние черните както ни изкарвате? Защо не смъкнете сините очила? И поведениеот ви във форума наистина си е безочливо и обиодно спрямо другите, а и не само във форума... И по-добре ли се чуввстваш, че не можем да стигнем до там? Аз сега да се смея ли, че тази година вие може да не стигнете до Шампионската Лига, че дори и не заслужавате и в Лига Европа да играете(никой наш отбор не заслужава)...Това не е ли нагло- да изтъкваш как вие сте играели някъде, пък ние не.... За мен е нагло-вместо да мислим как да имаме повече успехи, вие се радвате, че ние отпадаме рано срещу ПСВ и Щутрагд.....
Ето, че пак извърташ нещата по "византийски"Аз се интересувам само от Левски. Това че не сте влезли в групите не ме е направило по-щастлив, напротив, щях да съм доволен ако бяхте влезли. Дори само заради възможността някой сериозен западен клуб да дойде в България. Просто ти давах пример, че не е логично да се присмиваш при неуспеха на някой да премине дадено изпитание, при положение, че ти самият дори не можеш да достигнеш до него.
Явно се интересуваш ,,само" от отбора на Левски.Но между другото не спираш да пишеш в нашия форум.Това е явно от незаинтересованост към отбора на Черно море.Продължавай все така да не се интересуваш от морето!Току виж си сменил боята.