Черно море - Локомотив Пд 14.03.2010 15:00 ч

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Re: "Черно море" и ЦСКА с мачове през 3 дни!

Мнениеот DrAvalanche » 12 мар 2010 22:14

MORSKI написа:
DrAvalanche написа:
Ти на колко години си? Откога гледаш футбол? Май от 2, максимум 3, защото тази година ние имахме 12 мача в Европа, преди 4 години 14.

Гледам футбол от достатъчно дълго време не се безпокой.... Ако се гордеете с тъези 12 мача, по-добре да спрете да съществуавате като отбор.... Да те бият като брашнян чувал - на това само вие може да се ардвате... Да не говоря как се клаисрахте- бихте с мъки титана Баку.... Брей, че успех.... Дебрецен ви направи на нищо, оттам чак не ми стига времето да изброя какво се случи.... Не ме разбирай погрешно- бих се радвал да запишете победи, но това няма да се случи, докаот не разберете, че докато ви подпират редовно, докато сте нагли и безочливи тези ви загуби ще са най-малкото...

Добре, защо приемате, че Вие можете да обиждате и да държите тон, да заемате позиция на непогрешими и праведни? Ако се изкажа за Вас, че сте безочливи и нагли сигурно ще писнете, че Ви обиждам. Не знам дали е успех, но да, бихме Баку и отпаднахме от Дебрецен в квалификации за ШЛ, а Вие въобще не сте достигали до там. Имаме 1 победа и 5 загуби в групите на УЕФА, но Вие не можахте да влезете там.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 12 мар 2010 22:17

batbozho написа:
L_Messi написа:Имам един въпрос към феновете на Черно море. Представете си, че вашият отбор е на мястото на Литекс от есента. Тоест - в третият кръг гостувате на Левски на Герена, по програма мачът се играе в събота, а преди това в четвъртък имате мач от Европа. От Левски отказват да пренасрочат мача за неделя, защото във вторник също имат мач в Европа. Дали от вашият клуб ще поискат отлагане на мача и вие бихте ли се съгласили с такова искане?

Абе чакай да те питам,знаеш ли колко мача отложиха в Англия по тази причина която изтъкваш?

Не. Надявам се ти да ми кажеш кои от евроучастниците от Англия, Германия и.т.н. са играли мач за Лига Европа в четвъртък и след това мач от първенството в събота. Или пък мач от първенството в неделя и веднага след това мач от ШЛ или ЛЕ във вторник.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 12 мар 2010 22:19

DrAvalanche написа:
MORSKI написа:
DrAvalanche написа:
Ти на колко години си? Откога гледаш футбол? Май от 2, максимум 3, защото тази година ние имахме 12 мача в Европа, преди 4 години 14.

Гледам футбол от достатъчно дълго време не се безпокой.... Ако се гордеете с тъези 12 мача, по-добре да спрете да съществуавате като отбор.... Да те бият като брашнян чувал - на това само вие може да се ардвате... Да не говоря как се клаисрахте- бихте с мъки титана Баку.... Брей, че успех.... Дебрецен ви направи на нищо, оттам чак не ми стига времето да изброя какво се случи.... Не ме разбирай погрешно- бих се радвал да запишете победи, но това няма да се случи, докаот не разберете, че докато ви подпират редовно, докато сте нагли и безочливи тези ви загуби ще са най-малкото...

Добре, защо приемате, че Вие можете да обиждате и да държите тон, да заемате позиция на непогрешими и праведни? Ако се изкажа за Вас, че сте безочливи и нагли сигурно ще писнете, че Ви обиждам. Не знам дали е успех, но да, бихме Баку и отпаднахме от Дебрецен в квалификации за ШЛ, а Вие въобще не сте достигали до там. Имаме 1 победа и 5 загуби в групите на УЕФА, но Вие не можахте да влезете там.

Ти си го правил....И затова нашите фенове реагират така....Защо не приемете, че вината е и у вас, а не сме само ние черните както ни изкарвате? Защо не смъкнете сините очила? И поведениеот ви във форума наистина си е безочливо и обиодно спрямо другите, а и не само във форума... И по-добре ли се чуввстваш, че не можем да стигнем до там? Аз сега да се смея ли, че тази година вие може да не стигнете до Шампионската Лига, че дори и не заслужавате и в Лига Европа да играете(никой наш отбор не заслужава)...Това не е ли нагло- да изтъкваш как вие сте играели някъде, пък ние не.... За мен е нагло-вместо да мислим как да имаме повече успехи, вие се радвате, че ние отпадаме рано срещу ПСВ и Щутрагд.....

plamak
Контакти:

Мнениеот plamak » 12 мар 2010 22:19

Добре оставям съдиите на мира, защото всички сме им сърбали попарата. Не съм съгласен обаче да наричат Левски комунистически, защото феновете на Левски бяха единствените които чрез футбола се противопоставяха на комунизма. Точно това е причината червената паплач да обединят отбора със Спартак и по-късно да прекръстят отбора. Също така ако проследите теслите срещу Левски есента ще видите дали БФС е синьо. Миналият крък Перник и ЦСКА ревяха,че Левски спечели със спорна дуспа. Защо сега обаче не реват от Перник срещу съдията за гола им от явна засада и ще накажат ли за това Йорданов, както наказаха Ангелов. Не вярвам!

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 12 мар 2010 22:30

plamak написа:Добре оставям съдиите на мира, защото всички сме им сърбали попарата. Не съм съгласен обаче да наричат Левски комунистически, защото феновете на Левски бяха единствените които чрез футбола се противопоставяха на комунизма. Точно това е причината червената паплач да обединят отбора със Спартак и по-късно да прекръстят отбора. Също така ако проследите теслите срещу Левски есента ще видите дали БФС е синьо. Миналият крък Перник и ЦСКА ревяха,че Левски спечели със спорна дуспа. Защо сега обаче не реват от Перник срещу съдията за гола им от явна засада и ще накажат ли за това Йорданов, както наказаха Ангелов. Не вярвам!

Да знаеш от мен,че от БФС нарочно пуснаха аванта на Миньоро,че да им запушат устите.За това няма футбол в БГ.Аман от компенсации и реверанси и като погледнеш накрая всичко в полза на ...Левски.Имате претенции че сме били подпирани от Момиров.Ако беше така,щяхме да сме първи с разлика от 12 точки примерно.А ние бяхме до оня ден десети.Така че за какво подпиране говорим?Има такова само и единствено за отбора на фк ДС1914 с никнейм фк дуспа.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 12 мар 2010 22:30

MORSKI написа:Ти си го правил....И затова нашите фенове реагират така....Защо не приемете, че вината е и у вас, а не сме само ние черните както ни изкарвате? Защо не смъкнете сините очила? И поведениеот ви във форума наистина си е безочливо и обиодно спрямо другите, а и не само във форума... И по-добре ли се чуввстваш, че не можем да стигнем до там? Аз сега да се смея ли, че тази година вие може да не стигнете до Шампионската Лига, че дори и не заслужавате и в Лига Европа да играете(никой наш отбор не заслужава)...Това не е ли нагло- да изтъкваш как вие сте играели някъде, пък ние не.... За мен е нагло-вместо да мислим как да имаме повече успехи, вие се радвате, че ние отпадаме рано срещу ПСВ и Щутрагд.....

Ето, че пак извърташ нещата по "византийски" ;) Аз се интересувам само от Левски. Това че не сте влезли в групите не ме е направило по-щастлив, напротив, щях да съм доволен ако бяхте влезли. Дори само заради възможността някой сериозен западен клуб да дойде в България. Просто ти давах пример, че не е логично да се присмиваш при неуспеха на някой да премине дадено изпитание, при положение, че ти самият дори не можеш да достигнеш до него.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

Потребителски аватар
batbozho
Контакти:

Мнениеот batbozho » 12 мар 2010 22:33

L_Messi написа:
batbozho написа:
L_Messi написа:Имам един въпрос към феновете на Черно море. Представете си, че вашият отбор е на мястото на Литекс от есента. Тоест - в третият кръг гостувате на Левски на Герена, по програма мачът се играе в събота, а преди това в четвъртък имате мач от Европа. От Левски отказват да пренасрочат мача за неделя, защото във вторник също имат мач в Европа. Дали от вашият клуб ще поискат отлагане на мача и вие бихте ли се съгласили с такова искане?

Абе чакай да те питам,знаеш ли колко мача отложиха в Англия по тази причина която изтъкваш?

Не. Надявам се ти да ми кажеш кои от евроучастниците от Англия, Германия и.т.н. са играли мач за Лига Европа в четвъртък и след това мач от първенството в събота. Или пък мач от първенството в неделя и веднага след това мач от ШЛ или ЛЕ във вторник.

Веднага ще ти покажа:
28/02/2010 Висша Лига Sunderland vs. Fulham Р - 0:0
25/02/2010 УЕФА Лига Европа Shakhtar Donetsk vs. Fulham Р - 1:1
21/02/2010 Висша Лига Fulham vs. Birmingham П - 2:1
18/02/2010 УЕФА Лига Европа Fulham vs. Shakhtar Donetsk П - 2:1
;) Не сига,че не се оплакват ами и си бият наред.К'во ще кажеш?
"Футболистите на Локомотив Пловдив също както "Смърфовете" са еднакви на терена и точно като "Смърфовете" - накрая винаги печелят!"
Атанас Драмов

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 12 мар 2010 22:35

DrAvalanche написа:
MORSKI написа:Ти си го правил....И затова нашите фенове реагират така....Защо не приемете, че вината е и у вас, а не сме само ние черните както ни изкарвате? Защо не смъкнете сините очила? И поведениеот ви във форума наистина си е безочливо и обиодно спрямо другите, а и не само във форума... И по-добре ли се чуввстваш, че не можем да стигнем до там? Аз сега да се смея ли, че тази година вие може да не стигнете до Шампионската Лига, че дори и не заслужавате и в Лига Европа да играете(никой наш отбор не заслужава)...Това не е ли нагло- да изтъкваш как вие сте играели някъде, пък ние не.... За мен е нагло-вместо да мислим как да имаме повече успехи, вие се радвате, че ние отпадаме рано срещу ПСВ и Щутрагд.....

Ето, че пак извърташ нещата по "византийски" ;) Аз се интересувам само от Левски. Това че не сте влезли в групите не ме е направило по-щастлив, напротив, щях да съм доволен ако бяхте влезли. Дори само заради възможността някой сериозен западен клуб да дойде в България. Просто ти давах пример, че не е логично да се присмиваш при неуспеха на някой да премине дадено изпитание, при положение, че ти самият дори не можеш да достигнеш до него.

Само да те попитам "Левски" с какъв резултат би завършил с тези отбори Щутгарт,ПСВ,Сампдория,но честно не със сините очила. :mrgreen: :geek:
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 12 мар 2010 22:37

more написа:
DrAvalanche написа:

Само да те попитам "Левски" с какъв резултат би завършил с тези отбори Щутгарт,ПСВ,Сампдория,но честно не със сините очила. :mrgreen: :geek:

Чакай да си намеря кристалната топка. После ще сваля сините очила...

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 12 мар 2010 22:38

DrAvalanche написа:

Не се прави на осторумен с това по византийски, че дори не знаеш какво значи това ;)
Точно това значеха думите ти, че ние дори не сме играели там ти извърташ нещата и го правиш несполучливо...
Какво правиш нон-стоп в нашя форум, ако те интересувал само Левски, че и не спираш да се заяждаш... Айде не на мен тези....Аз и другите фенове на морето не ви се присмиваме не извъртай по совй начин думите ни, а ти показваме на теб и на другите, че няма нужда да хвърчите високо в облаците и да се считате за велики- след като не сте...

Върни се в “Черно море”