Виктор Генев и Мариян Огнянов В Черно Море?
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Виктор Генев и Мариян Огнянов В Черно Море?
Аз викам да вземам Гаджев и Исмаил Иса вместо тия двамата 

а да върнат Кривия да смени Пачков евентуално
Popeye написа:а да върнат Кривия да смени Пачков евентуално
По-добре Мариян Огнянов пред Кривия... Кривия е свършен вече за футбола

-
- Контакти:
дори кривия да е свършен футболист, все пак е футболист....а мими огнянов не е заслужил това звание.
- ЧерноМореВарна
- Контакти:
Гугъл твърди, че Огнянов е най-добър в етническите сблъсъци по ломските чалга дискотеки 

За Генев има огромна конкуренция,за да играе,за Огнянов,може да ни свърши работа,като резерва на Миро и Божилов.Ако ТИМ ги вземат,не ги виждам Генев и Огнянов,нещо повече от резерви.Колкото,да пълнят бройката.
Само Черно море.
Popeye написа:а да върнат Кривия да смени Пачков евентуално
Съмнявам се Кривия да успее да замени Пачков, втория е с класи над него...
ЧерноМореВарна написа:Генев може и да е преспективен, не познавам таланта му, но при всички положения иска много работа и безброй мачове за дубъла. И евентуално да излезе нещо.. А Мариянчо мисля ,че наистина ни е излишен. Средна работа и нищо особено. Такива като него с лопата да ги ринеш в Бг. Разбирам, че се опитваме да повторим номера с Дани и Миро, но този път съм далеч по-скептично настроен. Моето мнение за този трансфер е кон за кокошка (айде - за две кокошки)
Много ще ни липсва Наско!
Точно така се приказваше и когато замина Моралес в ЦСКА.Че даваме кон за две кокошки.Даже и думите бяха същите!А се оказа,че сме дали една куца кокошка за два коня.Гледай каква ирония.И сега се повтаря същото.Привидно много класен играч,за две млади момчета.Но на практика,особено цгането е много полезен играч.Направете аралел между Наката и Мариян.Като физика еднакви.Пасовете в полза на Мариян.Еднакво силни удари от далечна дистанция с двата крака и за двамата.Наката е по полезен в защитната част,а цигането в атака.Опита на Наката е безспорен,но Мариян има опита на шампионска лига.И основната разлика.Единия има пред себе си не повече от 2-3 години футбол на ниво,а другия сега започва.Така че с две ръце за Мариян и една за Генев.За него няма да правя сравнения,защото е по малко играл и трудно би изместил някой от сегашните централни.Но дори и така,има време да натрупа необходимия опит и да покаже какво може.Както казаха по горе,ако се заредят миналогодишните контузии,дали няма да се радваме че са при нас?
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
boys85 написа:Popeye написа:а да върнат Кривия да смени Пачков евентуално
Съмнявам се Кривия да успее да замени Пачков, втория е с класи над него...
Да но бъдещето е пред него

- Sagittarius
Към панчаревеца - преди да даваш акъл на нас да вземете да си платите малко от многомилионните дългове а?Вижте себе си,не нас,че ви дерем като маче у дирек при деца и юноши и точно от вас,гениите на трансферните политики не щем акъл.Вие сте специалисти по привличане на играчи за 500 000 лева минимум,да играят 1-2 срещи и после да ви съдят,тъй,че тихичко там,големи сме,много сме големи и акъл от по-глупавите не искаме.
За Генев-неопитен и посредствен играч.Никакъв,ама абсолютно никакъв шанс да се наложи в отбора при конкуренциата на Сашо,Дяков,Домакинов,Енифул.4 човека,а като прибавим и Тиаго?Генчо подуенето дори и в групата за мачовете никога няма да попадне,просто няма качества за нашия клуб,да си стои в Левски.
За Мариянчо-тоя може да се вземе.Техничен е,има пас и поглед над играта,добри удари,бърз.Всичко това го прави един перспективен атакуващ халф с доста градивни функции на терена и добра резерва на Жоро Илиев и Юруков.Но за ломското аз съм 50 на 50,като негативните 50 са за типичния му цигански характер и простотия.Все пак е добър,все пак тук не е пиянската дружинка Левски и ги няма простаци като Гонзо да те "учат" на професионализъм,все пак на това цигане нашите могат да му сложат чатала много лесно и да го вкарат в пътя ако трябва и насила с тоягата.Освен това го вземаме дюшеш,така,че защо не макар,че очевидно ще е резерва,но точно на пост където смени нямаме.
За Генев-неопитен и посредствен играч.Никакъв,ама абсолютно никакъв шанс да се наложи в отбора при конкуренциата на Сашо,Дяков,Домакинов,Енифул.4 човека,а като прибавим и Тиаго?Генчо подуенето дори и в групата за мачовете никога няма да попадне,просто няма качества за нашия клуб,да си стои в Левски.
За Мариянчо-тоя може да се вземе.Техничен е,има пас и поглед над играта,добри удари,бърз.Всичко това го прави един перспективен атакуващ халф с доста градивни функции на терена и добра резерва на Жоро Илиев и Юруков.Но за ломското аз съм 50 на 50,като негативните 50 са за типичния му цигански характер и простотия.Все пак е добър,все пак тук не е пиянската дружинка Левски и ги няма простаци като Гонзо да те "учат" на професионализъм,все пак на това цигане нашите могат да му сложат чатала много лесно и да го вкарат в пътя ако трябва и насила с тоягата.Освен това го вземаме дюшеш,така,че защо не макар,че очевидно ще е резерва,но точно на пост където смени нямаме.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...