Черно Море - Пирин

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Re: Черно море - Пирин

Мнениеот garfild8 » 19 апр 2010 15:41

sandokan100 написа:А иначе няма спор-всички на стадиона и пълна подкрепа.И още веднъж призовавам:който мисли да идва,за да псува футболистите и треньора(не че някой не си го заслужават-но тези футболисти носят емблемата на Черно море) по-добре да си стои в къщи.И като му мине яда,а и като излезем от кризата да заповяда пак.

Аз затова си седя в къщи.Защото ако ида,трябва да ги благославям(някои играчи и Велизар),но...не мога да го направя.Да съм на Тича и да ругая любимия си тим...не мога и да си го представя.Защото искам като ходя на Тича,да се забавлявам и да ми е кеф че,първо отивам на стадиона и после да гледам мача и да тръпна.Затова...през новия шампионат,пак ще ходя.
Само Черно море.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 19 апр 2010 16:18

Пирин са стабилен и коварен отбор.Прогнозирам Х 2-2.

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 19 апр 2010 16:48

garfild8 написа:
sandokan100 написа:А иначе няма спор-всички на стадиона и пълна подкрепа.И още веднъж призовавам:който мисли да идва,за да псува футболистите и треньора(не че някой не си го заслужават-но тези футболисти носят емблемата на Черно море) по-добре да си стои в къщи.И като му мине яда,а и като излезем от кризата да заповяда пак.

Аз затова си седя в къщи.Защото ако ида,трябва да ги благославям(някои играчи и Велизар),но...не мога да го направя.Да съм на Тича и да ругая любимия си тим...не мога и да си го представя.Защото искам като ходя на Тича,да се забавлявам и да ми е кеф че,първо отивам на стадиона и после да гледам мача и да тръпна.Затова...през новия шампионат,пак ще ходя.

и аз съм така братле-не си единствен,дори и да съм свободен на 2-ри Май едва ли ще вляза на Тича,всичко си има някакви граници,на есен ако решат да играят-може и да ги удостоя с моето присъствие,дотогава съм пас
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 19 апр 2010 17:20

thebully написа:
garfild8 написа:

и аз съм така братле-не си единствен,дори и да съм свободен на 2-ри Май едва ли ще вляза на Тича,всичко си има някакви граници,на есен ако решат да играят-може и да ги удостоя с моето присъствие,дотогава съм пас

Точно така моряци!Всеки има право да не ходи на мач.Но пък следва въпроса.Какъв фен трябва да си,за да заебеш отбора си,когато е изпаднал в криза?На последните две домакинства се брояхме дето се вика на пръсти.Но това бяхме хора посещавали мачове на отбора ВИНАГИ!Не когато станахме трети,а когато бяхме изпадащи.Да,за да си фен е нужно да си мазохист.Това е факт.Всеки един от нас е ходил на заведение и са му сервирали лоша храна,менте напитка,лоша музика...Това спира ли ни да ходим на кръчма?Или на кино?Когато е факт,че на всеки 10 гледани филма-9 са пълна боза.Но футбола ни трябва да е на супер ниво,защото в другите области на живота всичко ни е наред,може би?Но не абдикираме от живота заради някои неудачи.Но заради първата такава,сме готови да изоставим любимия клуб?Значи или клубът ни не ни е любим,или не сме фенове на ,,правилния" отбор,дето винаги бие.Направо съм възмутен до дъното на душата си от бездушната игра на нашите.ОБИДЕН съм също.Но какво да направя?Да седна и да гледам примерно мач на Манчестър когато играе Морето?Няма как да стане момчета.Защото какво е за мен Манчестър юнайтед,примерно?Един отбор в който от време на време играе най-добрия БГ играч.И толкова.Как да го сравня с МОРЕТО?Отбор на когото съм фен от три годишен?НЕ,НЕ и НЕ!НЯМА да пропусна мач на Тича.Боли ме не по малко от тези които пишат тук.Но ме боли на стадиона.А вас...Вас ви съжалявам,момчета.А аз с болка в сърцето и мъка в душата съм завинаги верен на Черно море!А и да не забравя.Истински верните фенове стоим от години под козерката и не плюем никого от Черно море.Бил той и Велизар Попов!
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 19 апр 2010 17:23

ЕМИЛ написа:Пирин са стабилен и коварен отбор.Прогнозирам Х 2-2.

Емо, къде ги сънува тези 2 гола бре? Ние 1 не можем да вкараме за 3 мача, ти прогнозираш 2 за един... :mrgreen:

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 19 апр 2010 17:37

Трябва най-сетне да видим в игра за цял мач Ратников.И добре,че няма да видим Велизар на треньорската скамейка.

Потребителски аватар
ZelenOtbor
Контакти:

Мнениеот ZelenOtbor » 19 апр 2010 17:57

Аз не смятам да изпусна нито 1 мач на любимия отбор до края на първенството, въпреки че вече няма дори с кой да ходя на мачовете, а сега преглеждам едни стари снимки и наще са ме снимали как плача на бюрото като съм бил 3 клас някъде и сега си спомням, че плаках, защото баща ми не ме беше взел със себе си на мача с Локо СФ, защото не съм си бил написал домашните :D

Потребителски аватар
Thomson
Контакти:

Мнениеот Thomson » 19 апр 2010 18:00

Veso1913 написа:Точно така моряци!Всеки има право да не ходи на мач.Но пък следва въпроса.Какъв фен трябва да си,за да заебеш отбора си,когато е изпаднал в криза?На последните две домакинства се брояхме дето се вика на пръсти.Но това бяхме хора посещавали мачове на отбора ВИНАГИ!Не когато станахме трети,а когато бяхме изпадащи.Да,за да си фен е нужно да си мазохист.Това е факт.Всеки един от нас е ходил на заведение и са му сервирали лоша храна,менте напитка,лоша музика...Това спира ли ни да ходим на кръчма?Или на кино?Когато е факт,че на всеки 10 гледани филма-9 са пълна боза.Но футбола ни трябва да е на супер ниво,защото в другите области на живота всичко ни е наред,може би?Но не абдикираме от живота заради някои неудачи.Но заради първата такава,сме готови да изоставим любимия клуб?Значи или клубът ни не ни е любим,или не сме фенове на ,,правилния" отбор,дето винаги бие.Направо съм възмутен до дъното на душата си от бездушната игра на нашите.ОБИДЕН съм също.Но какво да направя?Да седна и да гледам примерно мач на Манчестър когато играе Морето?Няма как да стане момчета.Защото какво е за мен Манчестър юнайтед,примерно?Един отбор в който от време на време играе най-добрия БГ играч.И толкова.Как да го сравня с МОРЕТО?Отбор на когото съм фен от три годишен?НЕ,НЕ и НЕ!НЯМА да пропусна мач на Тича.Боли ме не по малко от тези които пишат тук.Но ме боли на стадиона.А вас...Вас ви съжалявам,момчета.А аз с болка в сърцето и мъка в душата съм завинаги верен на Черно море!А и да не забравя.Истински верните фенове стоим от години под козерката и не плюем никого от Черно море.Бил той и Велизар Попов!

Добре казано. Браво!
На Зелено-Белия стадион, пак ще пеем за Морето, за Морето - Шампион!! Мачкайтеее Моряциииииии, ние сме с Вас!!

Потребителски аватар
iskrichka
Контакти:

Мнениеот iskrichka » 19 апр 2010 18:10

Честито! Румен Николов и Георги Божилов са с контузии след мача със Сливен, Тошко колев не бил възстановен, Дани отново под въпрос, като махнем и Жоро Илиев и Миро Манолов, май ще излезем с 10 човека в защита... :cry: :cry: :cry:
Зелени са нашите сърца, зелена е и нашата душа, зелено е всичко на света, зелена е дори и купата!!!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 19 апр 2010 18:14

Весо,всеки си има право на мнение и право да ходи или да не ходи на мач.Казах си мнението в темата която пуснах в събота.Пак ще кажа.И друг път се е случвало да сме слаби,бяхме веднъж под угрозата да изпаднем във В група,но никога не сме били толкова ЖАЛКИ(гледам отбора от 26 години).Това сегашното,ако му викаш отбор и ако му викаш треньор,значи имаме различни представи за ПФК Черно море.Работно място може да смениш,гадже,любовница или съпруга,пак може да смениш,но отбора на сърцето си НИКОГА.Можеш само да спреш да ги гледаш,за няколко мача да речем(което правя аз) и после пак да отидеш на стадиона и да дереш гърло за отбора си. ;)
Само Черно море.

Върни се в “Черно море”