Подготовката на Черно море!?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Andy1
Контакти:

Re: Подготовката на Черно море!?

Мнениеот Andy1 » 09 фев 2010 13:04

San-Jose написа:След този нов снеговалеж се очертават нови проблеми с подготовката на отбора, 2 седмици не се стопи предния натрупал сняг, а сега се появява и нов, другите отбори заминаха на топло в Гърция, Кипър и Турция, а ние се мъчим в някакви сибирски студове, заледени терени, покрити с много сняг, изобщо не знам каква подготовка правим, до вчера тренираха в Конгресна :lol: толкова ли нямаха пари да отделят за един лагер някъде, където времето е по-добро, дано това не не отрази на представянето ни в първите мачове за първенство

А замислял ли си се че тия които отидоха на топло,които тренират в добри атмосферни условия,като се върнат ще им се ебе майката да играят на кучи студ! И то както се очертава ,прогнозите че ще е студено са поне до края на март! :) Така че какво толкова коментирате като някой БигБрадър сте! ;)
О-О-О ПИЯ И ПЕЯ,О-О-О ЗА ТЕБ ЖИВЕЯ...ЗА ВАС МОРЯЦИ ЖИВЕЕМ,ОЩЕ ОТ МАЛКИ ДЕЦА,ЗА ВАС ЩЕ ПИЕМ И ПЕЕМ,И ТАКА ЧАК ДО СМЪРТА!!!

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 09 фев 2010 13:45

Andy1 написа:
San-Jose написа:След този нов снеговалеж се очертават нови проблеми с подготовката на отбора, 2 седмици не се стопи предния натрупал сняг, а сега се появява и нов, другите отбори заминаха на топло в Гърция, Кипър и Турция, а ние се мъчим в някакви сибирски студове, заледени терени, покрити с много сняг, изобщо не знам каква подготовка правим, до вчера тренираха в Конгресна :lol: толкова ли нямаха пари да отделят за един лагер някъде, където времето е по-добро, дано това не не отрази на представянето ни в първите мачове за първенство

А замислял ли си се че тия чобани които отидоха на топло,които тренират в добри атмосферни условия,като се върнат ще им се ебе майката да играят на кучи студ! И то както се очертава ,прогнозите че ще е студено са поне до края на март! :) Така че какво толкова коментирате като някой БигБрадър сте! ;)

По тази логика-идете на лагер в Швеция,че като се върнете да играете по потници.Всяка зима много отбори ходят в Кипър и Турция на лагери и,гледам,майките им са си добре.И защо в коментара непременно трябва да има и "чобани"?По-интересно ли става?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 09 фев 2010 14:29

Ами Славия бягаше по стълбите на шведския хотел,доколкото помня.Отидаха в Анталия и там пак тренират по стълбите на хотела си.Каква е разликата,от тук и там? :lol: Същото е с ЦСКА,Локо Сф,Миньор Пк и те бяха в капана на зимата в северното Черноморие,а сега потопа ще ги удави в Анталия.(Не дай си Боже)
Само Черно море.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 09 фев 2010 14:35

garfild8 написа:Ами Славия бягаше по стълбите на шведския хотел,доколкото помня.Отидаха в Анталия и там пак тренират по стълбите на хотела си.Каква е разликата,от тук и там? :lol: Същото е с ЦСКА,Локо Сф,Миньор Пк и те бяха в капана на зимата в северното Черноморие,а сега потопа ще ги удави в Анталия.(Не дай си Боже)
За Анталия-не знам.Ние сме си добре.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
Thomson
Контакти:

Мнениеот Thomson » 09 фев 2010 15:55

И аз не съм на мнение, че като тука щяло да е студено през март - да си стоят тука и това щяло да помогне. Аз не виждам как на тези заледени терени, ветрове, снегове и още какво ли не, ще успеят да тренират заложените игрови схеми, бързина, игра с по един, два паса и т.н. :roll:
Последна промяна от Thomson на 09 фев 2010 18:07, променено общо 1 път.
На Зелено-Белия стадион, пак ще пеем за Морето, за Морето - Шампион!! Мачкайтеее Моряциииииии, ние сме с Вас!!

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 09 фев 2010 16:50

Thomson написа:И аз съм на мнение, че като тука щяло да е студено през март - да си стоят тука и това щяло да помогне. Аз не виждам как на тези заледени терени, ветрове, снегове и още какво ли не, ще успеят да тренират заложените игрови схеми, бързина, игра с по един, два паса и т.н. :roll:

Нали! Предполагам, че шведите зимната си подготовка карат на лагер на северния полюс щото при тях зимата е още по-студена отколкото при нас. :lol:
Колегите, които лансират идеята, че в България при тези условия може въобще да се проведе някаква подготовка, просто явно пишат колкото да не заспят или са далеч от тази игра. :mrgreen:
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 09 фев 2010 19:43

Факт е че няма пари за подготовки и разни тинтири-минтири.Ние да се радваме че няма сътресения за пари в отбора и не ни съдят 20-30 човека за пари.Но има едно нещо,на което всички моряци упорито не обръщат внимание.А именно,изказването на босовете в момента когато взеха Черно море.А именно!НЯМА ДА КУПУВАМЕ СКЪПИ ИГРАЧИ И НЯМА ДА ХВЪРЛЯМЕ ПАРИ ЗА НИщО ОСВЕН ИЗДРЪЖКАТА НА ОТБОРА,ДОКАТО НЕ СТАНЕ СТАДИОНА!Ясно,и точно казано.На който не му изнася,да смени отбора.Сега някой ще ме опонира,че стадиона може да не стане още 5 години.И какво от това?Чакахме доста годинки докато спечелим отново бронзови медали.Ще почакаме още малко докато станем шампиони.Засега остава единствено радостта от факта,че се справяме добре за купата.Надявам се на пролет да се представим добре и в първенството.Имам едно чувство,че тази година сме с купата.А освен това,ще имаме шанса да разпределим и квотите за УЕФА.И ми се струва,че някои отбори с амбиции,ще берат големи ядове с нас.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 09 фев 2010 20:27

Veso1913 написа:Факт е че няма пари за подготовки и разни тинтири-минтири.Ние да се радваме че няма сътресения за пари в отбора и не ни съдят 20-30 човека за пари.Но има едно нещо,на което всички моряци упорито не обръщат внимание.А именно,изказването на босовете в момента когато взеха Черно море.А именно!НЯМА ДА КУПУВАМЕ СКЪПИ ИГРАЧИ И НЯМА ДА ХВЪРЛЯМЕ ПАРИ ЗА НИщО ОСВЕН ИЗДРЪЖКАТА НА ОТБОРА,ДОКАТО НЕ СТАНЕ СТАДИОНА!Ясно,и точно казано.На който не му изнася,да смени отбора.Сега някой ще ме опонира,че стадиона може да не стане още 5 години.И какво от това?Чакахме доста годинки докато спечелим отново бронзови медали.Ще почакаме още малко докато станем шампиони.Засега остава единствено радостта от факта,че се справяме добре за купата.Надявам се на пролет да се представим добре и в първенството.Имам едно чувство,че тази година сме с купата.А освен това,ще имаме шанса да разпределим и квотите за УЕФА.И ми се струва,че някои отбори с амбиции,ще берат големи ядове с нас.

Весо,доста патриотарски пост!Съгласен съм,че е хубаво "да не сме зле",когато другите са много зле.Вярно е че не ни съдят два автобуса играчи...ама да наричаш подготовката "тинтири-минтири"?????????????????И да приканваш недоволните да сменяли отбора??????????????????
Мисля че си от по-старите фенове.Значи знаеш че преди години са викали на Морето "кадровиците"!Разпределяли медалите в първенството.Не знам дали тази роля те кефи и кое е това дето те кара да мислиш че купата е наша,след като "куцо,кьораво и сакато" излезе на ТИНТИРИ-МИНТИРИ в чужбина(на подходящи условия).
Аз не съм грандоман,ама когато "Горно Нанадолнище" играе контрола с "Ураган" Чепръчене на почистен терен,а ние само четем за това....или по-лошо-Паламуд Мичурин ни бие на нула.......малко съм объркан. :(

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 10 фев 2010 08:33

колеги-чета ви тука постовете и не мога да ви разбера какво се драчите един-друг,още две седмици останаха до почване на пролетния полусезон и всичко ще си проличи,вместо да се радватe че имаме отбор и стабилен спонсор,пак се почва старата песен на нов глас (подготовка,трансфери и т.н. ),какво искате да сме като смешното подобие на отбор от стадио-Коритаре,да ходим по села и паланки-мерси стига ми толкова,хора спрете се с критиките поне докато минат няколко кръга,хайде със здраве на всички, :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
Popeye
Контакти:

Мнениеот Popeye » 10 фев 2010 09:03

Bully и Весо +1 , а бе страшни мрънкалници има тука !!!

Върни се в “Черно море”