Кривия в Левски
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- LoveAndPeace
- Контакти:
Re: Кривия в Левски
Да го бяхте пуснали лятото да искате нещо в замяна. Сега мисля , че единствено може да му пожелаете успех и здраве.
-
vladomin_
- Контакти:
За какво ви е Кривия? Вярно добър футболист е, но е вече дал всичко на което е способен. Бърз футбол в сегашното измерение може да играе максимум едно полувреме. Не е за пренебрегване и факта, че почти от два месеца не тренира пълноценно. За мен е най-добре да се смени собственика на клуба. И да се изгради една клубна политика минимум за десет години напред. Това важи и за другите отбори от А група. Трябва да се вдигне нивото на нашия футбол, като цяло. "Б", "В" и окръжни групи също. Младежки и юношески формации. Децата още да се научат на правилен футбол. Отборите в А група драстично трябва да бъдат намалени на максимум 10 отбора с четири мача помежду си. Б групата да е една с 16 отбора. Всичко останало да е със статут на аматьори.
ВДинев
Е къде точно видя бърз футбол по родните терени? За тук Кривия е идеален.
А за собственика, мерси за съвета, не се бяхме сетили
А за собственика, мерси за съвета, не се бяхме сетили
- Lieutenant Randall
- Контакти:
vladomin_ написа:За какво ви е Кривия? Вярно добър футболист е, но е вече дал всичко на което е способен. Бърз футбол в сегашното измерение може да играе максимум едно полувреме. Не е за пренебрегване и факта, че почти от два месеца не тренира пълноценно. За мен е най-добре да се смени собственика на клуба. И да се изгради една клубна политика минимум за десет години напред. Това важи и за другите отбори от А група. Трябва да се вдигне нивото на нашия футбол, като цяло. "Б", "В" и окръжни групи също. Младежки и юношески формации. Децата още да се научат на правилен футбол. Отборите в А група драстично трябва да бъдат намалени на максимум 10 отбора с четири мача помежду си. Б групата да е една с 16 отбора. Всичко останало да е със статут на аматьори.
Бързината се крие не само в краката, а преди всичко в главата
6:3, 7:2, 7:1, 5:0 ...... To be continued!
Sleepwalker написа:chelseabg написа:Всъщност май още се води наш играч,сигурно ще има някаква врътка с някой техен футболист,едва ли ще го пуснем така.
Какво значи да го пуснете ей така!?Че вие церемониално го изритахте и го обявихте за ненужен.Не знам в какви договорни отношения е Кривия с Черно море,но изобщо няма да е етично да търсите някакви пари или трампа с футболисти за човек,който го натирихте в началото на сезона и който не се знае в каква форма е даже.
Във форма за козунак е
Каквото и да говорите Кривия е най-добрия български халф. Левскарите просто трябва да благодарят на Бога ли, на ТИМ ли, не знам. Знам само, че ще имат един перфектен футболист, който най-вероятно ще им донесе и титлата и добро представяне в Европа, а не излагации както до сега.
Успех Сашо в новия ти отбор! Ти го заслужаваш. Жалко само, че ще те гледаме на Тича вече като съперник. Много жалко.
Успех Сашо в новия ти отбор! Ти го заслужаваш. Жалко само, че ще те гледаме на Тича вече като съперник. Много жалко.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
зеления написа:Каквото и да говорите Кривия е най-добрия български халф. Левскарите просто трябва да благодарят на Бога ли, на ТИМ ли, не знам. Знам само, че ще имат един перфектен футболист, който най-вероятно ще им донесе и титлата и добро представяне в Европа, а не излагации както до сега.
Стига сте ревали по тоя бе..Айде да не захващаме тая тема на ново...
Кривия е тема табу вече- не е наш играч приемете го...
Аз лично се радвам!!!
- Sagittarius
LoveAndPeace написа:Да го бяхте пуснали лятото да искате нещо в замяна. Сега мисля , че единствено може да му пожелаете успех и здраве.
Тъй тъй....хубави пожелания на Сашо му изпращам лично,и здраве му желая,и всичко най-добро.Има обаче една малка подробност-Кривия има договор с Черно Море до лятото на 2010,така,че ще поискаме и ще вземем когото си искаме в замяна.Ние не бързаме за никъде,да си правят сметките в Левски искат или не искат Кривия от зимата.Или от Герена идва тука който ние си поискаме и който ни трябва,или Кривия го получават Подуене чак през лятото,а какъвто и да е Сашо след 1 година без футбол и на 36 години със сигурност ще е свършен за футбола тотално.Кривия ще играе на Герена само и единствено ако Черно Море разреши това,ако Черно Море получи каквото иска,иначе няма начин ако ще и Сашо ден през ден да дава прочувствени интервюта
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
-
зелено-бяло
- Контакти:
Sagittarius написа:LoveAndPeace написа:Да го бяхте пуснали лятото да искате нещо в замяна. Сега мисля , че единствено може да му пожелаете успех и здраве.
Тъй тъй....хубави пожелания на Сашо му изпращам лично,и здраве му желая,и всичко най-добро.Има обаче една малка подробност-Кривия има договор с Черно Море до лятото на 2010,така,че ще поискаме и ще вземем когото си искаме в замяна.Ние не бързаме за никъде,да си правят сметките в Левски искат или не искат Кривия от зимата.Или от Герена идва тука който ние си поискаме и който ни трябва,или Кривия го получават Подуене чак през лятото,а какъвто и да е Сашо след 1 година без футбол и на 36 години със сигурност ще е свършен за футбола тотално.Кривия ще играе на Герена само и единствено ако Черно Море разреши това,ако Черно Море получи каквото иска,иначе няма начин ако ще и Сашо ден през ден да дава прочувствени интервюта
Абсолютно вярно!
- ЧерноМореВарна
- Контакти:
Не се съмнявайте, че тимаджиите са получили доволно от размяната. Мустакатият е готов да даде, та и малко да смекчи омразата към него. Утре ще броим усмивките.