ТРЯБВА НИ ДОКАЗАН ТРЕНЬОР

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Re: ТРЯБВА НИ ДОКАЗАН ТРЕНЬОР

Мнениеот зеления » 26 сеп 2009 17:08

Sagittarius написа:Трябват и играчи.Отдавна алармирахме за нищо неставащите Борносузов,оглупелия и одъртял Милен Петков,говорихме как безумно се налага черния Кулибали и абсолютния статист Даниел Георгиев.Също и Електричката.Тези играчи са причината Черно Море да затъва.Тука обръщам внимание и на капитанчето на отбора.Каквото капитанчето-такова отборчето.Когато имаш капитанче,а не капитан резултата е отборче,а не отбор.Защото мишоците искат при такива загуби да няма нищо като резултат,докато преди когато имаше капитан на терена още при едничка грешка следваше порой от ръкомахания и караници от страна на лидера...и си налягаха парцалите и играеха.Сега е така.Велизар Попов му омекнаха коленете.Нямаше да ме е яд на загубата,ако титуляри 90 минути бяха Тошко Колев и Дани Димов,но те даже не помирисаха терена!За сметка на кой?На футболни идиоти и нещастници като Борносузов,Даниел Георгиев,Здравко Лазаров,Кулибали,Маркес....

Напълно и от душа и сърце те подкрепям. Но за Д. Георгиев малко съм резервиран. Не за друго ами поне се мъчи да играе.

ZelenOtbor на 26 Сеп 2009 16:58
"Най-добрата халфова линия за миналата година" не успя да сътвори една интересна атака на терена... И в защита много зле, никакъв синхрон, напрао не знам кво ще ни причинят литекс :evil:

Ами халфовата ни линия тази година се мъчи да играе като нападатели. Така, че де факто сме без халфова линия.
Последна промяна от зеления на 26 сеп 2009 17:13, променено общо 1 път.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 26 сеп 2009 17:09

.
Последна промяна от PFC Litex на 03 окт 2009 23:05, променено общо 1 път.
Изображение

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 26 сеп 2009 17:10

varnafen написа:Айде без сравнения между капитан и капитанче. Пловдивския мухльо прееба атмосферата в съблекалнята, а днес имаше не повече от 3 правилни отигравания. И Жоро има много брак, но поне се раздава и се стреми да вземе всяко единоборство.

Не виждам какъв проблем има с Дани Георгиев (всички го хокаме), но днес бе най-добрия на терена.

За Милен Петков съм съгласен, че няма място на терена. Борносузов е качествен играч, но в дефанзивен план. Не може да вързва играта. Той може да руши.

Хубаво е, че какалов и керчев ги няма, но още 2-3 трябва да бъдат извадени от групата.

Ти си гледал друг мач,с тия пропуски незнам какво ми причини-абсолютен бездарник всеки който е играл повечко футбол ще види как не знае да подходи към положенията..то и фактите говорят sigurno 50-60 мача и няма и 5 гола..(хеттрик срещу Беласица да отбележим :lol: )но няма значение головете са си голове..
Така че като за начало да го разкарат няма да е зле, не е за нас просто нека си играе в някой по слаб отбор..И разбира се зимата да се вземе качествен голмайстор, трябва ни..

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 26 сеп 2009 17:12

На мен отбора при Никола Спасов ми е харесвал абсолютно винаги! Може да е имало няколко мача изключения (2-3-4), но като цяло винаги ми е харесвало как играем! И това, че в някои мачове не побеждавахме.... хех, ми това си е най-нормалното нещо на света! Нормално е понякога да не се получат нещата така, както на всички ни се иска. Нормално е след всеки възход да има падение. За мен кризата в отбора я причиниха най-вече феновете, които явно искаха да печелим всеки мач и плюеха постоянно по Никола Спасов.... дори тези мачове дето не ги спечелихме, т.е. гостуванията си... играехме добре и наистина контролирахме топката. Имаше някаква мини-криза, от която съм сигурен, че щяхме да се измъкнем.... може би точно днеска срещу Спортист Своге щяхме да се измъкнем от кризата и да победим 0:2 или дори 0:3. Обаче не.... Кольо Спасов виновен за всичко... изгонихте го и мини-кризата се превърна в криза. Ами, отбора трябва да се подкрепя независимо от няколко по-слаби резултата... не казвам слаби мача, защото само резултатите според мен не бяха както трябва, а играехме добре. А сега вече изнасяме и слаби мачове!!!
Ще сменят Велизар Попов, ще дойде някой друг наемник дето няма да го е еня за отбора... и колкото по-доказан специалист е, толкова повече време ще седи тук начело на отбора и ще прибира паричките, а накрая просто ще си тръгне без да му пука. Не знам какво да кажа, може би Стефан Грозданов да дойде за треньор, не знам кой ще да е другия добър вариант :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Моряк
Контакти:

Мнениеот Моряк » 26 сеп 2009 17:19

ogrizko написа:На мен отбора при Никола Спасов ми е харесвал абсолютно винаги! Може да е имало няколко мача изключения (2-3-4), но като цяло винаги ми е харесвало как играем! И това, че в някои мачове не побеждавахме.... хех, ми това си е най-нормалното нещо на света! Нормално е понякога да не се получат нещата така, както на всички ни се иска. Нормално е след всеки възход да има падение. За мен кризата в отбора я причиниха най-вече феновете, които явно искаха да печелим всеки мач и плюеха постоянно по Никола Спасов.... дори тези мачове дето не ги спечелихме, т.е. гостуванията си... играехме добре и наистина контролирахме топката. Имаше някаква мини-криза, от която съм сигурен, че щяхме да се измъкнем.... може би точно днеска срещу Спортист Своге щяхме да се измъкнем от кризата и да победим 0:2 или дори 0:3. Обаче не.... Кольо Спасов виновен за всичко... изгонихте го и мини-кризата се превърна в криза. Ами, отбора трябва да се подкрепя независимо от няколко по-слаби резултата... не казвам слаби мача, защото само резултатите според мен не бяха както трябва, а играехме добре. А сега вече изнасяме и слаби мачове!!!

ПОДКРЕПЯМ
Кольо е голяма работа. Един от най-добрите треньори в българия.
Надявам се Велизар да бъде заменен от Кольо.
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 26 сеп 2009 17:21

Когато "пловдивският мухльо" беше капитан на отбора и хокаше и навикваше лигльовците - Черно Море спечели бронзов медал!Когато мухльовците обаче получиха необоснована подкрепа от феновете,почувствайки се силни смениха капитана си,тоя,който ги караше да играят,тоя който не се двоумеше даже да навика глупавия треньор задето пуска баджанака!Сега вече няма проблем с новия капитан,гледат кротко,играят кротко,падне ли гол навеждат главица и гледат кротко в тревата....прекрасно изглежда Черно Море днес.На мене много ми харесва старанието на Даниел Георгиев,но някак не мога да му простя перманентните 100% пропуски.Не става с желание,трябва и умение,Даниелчо никога не е имал умение,винаги е бил слаб,винаги е бил придатък в отбора,абсолютно ненужен играч.Не знам какво руши Борносуза,но някак писнаха и сбърканите му пасове пред нашия пеналт,просто писна,вече и да руши не става.Трябва промяна,защото играчите които спечелиха медала не бяха изброените,спечелиха го защитниците+Ширгов и Кривия,Юрука и Манолов.Всичко останало-покрай тях игра.За Литекс не виждам защо да се натягаме.Първенството свърши за Черно Море.Нашата цел не е 5-тото място,а медал и нагоре.Провален сезон,да се надяваме на Купата.Благодарение на мишлетата в отбора,на Спасов - биха ни най-слабите отбори в А група - Локо Пд и Спортист.Трябваше да паднем и от Миньор,те ни смачкаха,но извадихме уникалния късмет.Приличаме на бездушния отбор от края на ерата Илиян,с разликата,че тогава нямахме претенции,не се взимаха големи заплати,но като цялото-същото смешно поведение на терена плюс далече по-лоши резултати.Онези поне биеха най-слабите като гости,сега падаме от тях.Смятайте колко сме зле сега
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
anxiety
Контакти:

Мнениеот anxiety » 26 сеп 2009 17:22

Добре, че ни трябва треньор, трябва ни, но не е само в треньора.Нали той като каже нещо, трябва да има кой да го изпълни.Ами нали като каже "пускаш му я дълга, той я стига и бележи" трявбва да има някой, който да я пусне тази топка, и някой, който да е стигне.В нашия случай тези хора липсват или са много слабички.Глупавите тимаджии да отпуснат малко пари, защото не става така.Стадионът щял да има лиценз.За какъв *** ни е този лиценз като ако не дадат пари няма да видим Лига Европа.
ЗА ВАС МОРЯЦИ НИЙ ЖИВЕЕМ, ЗА ВАС ДОРИ И ЩЕ УМРЕМ!!!

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 26 сеп 2009 17:39

Някой да му я пусне?Да,добра идея.Как да стане обаче,когато плеймейкърът,човека с 16 асистенции за миналия сезон е забит като нападател :?: .И кой да връзва играта?Даниелчо?Жоро Илиев(който е типичен атакуващ халф,но не и плеймейкър)?Добре я връзват играта,като се замисля-направо катастрофа,то по-добре да изнесат Борносуза плеймейкър вместо тях :?: .Велизар си знае,но веднъж завинаги го разберете-освен "пловдивския мухльо" в тоя отбор няма нито един друг играч,който може да връзва игра!Няма.И докато не го проумее и най-кухата кратуна-от треньора,до последния фен псувал Кривия - играта на Черно Море ще е комбинация от смях и безидейност...и простотия,олицетворение е мача с Миньор-без голово положение насред Варна.Прав е Велзиар Попов,трябват крупни мерки,които включват метлата за Какалов,Керчев,Лазарови,Кулибали,Даниелчо,Борносуза,както и привличането на треньор,който да нареди правилно играчите.Не може,просто е смешно да тръгваш да обръщаш мача....с 2 смени в защита!Е,защо си пуснал такава защита бе б*й х*й?Колко бе,колко мача трябва да провали чернилката Кулибали?Колкото провали Баджо ли?
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
mi7ence7y
Контакти:

Мнениеот mi7ence7y » 26 сеп 2009 17:40

chelseabg написа:
varnafen написа:Айде без сравнения между капитан и капитанче. Пловдивския мухльо прееба атмосферата в съблекалнята, а днес имаше не повече от 3 правилни отигравания. И Жоро има много брак, но поне се раздава и се стреми да вземе всяко единоборство.

Не виждам какъв проблем има с Дани Георгиев (всички го хокаме), но днес бе най-добрия на терена.

За Милен Петков съм съгласен, че няма място на терена. Борносузов е качествен играч, но в дефанзивен план. Не може да вързва играта. Той може да руши.

Хубаво е, че какалов и керчев ги няма, но още 2-3 трябва да бъдат извадени от групата.

Ти си гледал друг мач,с тия пропуски незнам какво ми причини-абсолютен бездарник всеки който е играл повечко футбол ще види как не знае да подходи към положенията..то и фактите говорят sigurno 50-60 мача и няма и 5 гола..(хеттрик срещу Беласица да отбележим :lol: )но няма значение головете са си голове..
Така че като за начало да го разкарат няма да е зле, не е за нас просто нека си играе в някой по слаб отбор..И разбира се зимата да се вземе качествен голмайстор, трябва ни..

добре ве махайте всички направо а ? :evil: :evil:
Черно море

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 26 сеп 2009 17:50

mi7ence7y написа:
chelseabg написа:

добре ве махайте всички направо а ? :evil: :evil:

Чудесна идея!Всички не но 3-4 играчи трябва и вероятно ще бъдат махнати.

Върни се в “Черно море”