ShooterMan написа:Родриго Вилела е ясен. Мисля, обаче, че е крайно време да изгоним този турист Стефан Велев. Просто аман от този човек. Нищо, едно голямо нищо е на терена - безполезен напред, безполезен назад, просто нищо бе, нищо. И така е от ден 1 тук.
Не забравяй, че той по принцип е дефанзивен халф и това да играе някъде си е компромис и идея на Илиан. Но аз също съм за това да си отиде Велев и да търсим привличането на някой по-млад дефанзивен халф на негово място. Особено ако Пабло си отиде както е най-вероятно, тогава тримата ни дефанзивни халфове са на възраст и ще държат до към 60-70 мин. на максимум.
Ако Сула се разиграе в центъра, според мен ще отпадне тоя въпрос с тия дефанзивни халфове играещи като офанзивни. Или пък Велислав да се пробва в центъра, и без друго напоследък гледам не може да вдигне топката при центрирания. Докато във владението на топката, дрибъла, въртенето и пасовете по земя е доста добре. И Златев да му се даде шанс по десния фланг като титуляр да видим как ще се справи. А също и на Милушев.
Сула и Велислав в центъра ми изглежда добре, както и Златев и Милушев вдясно. Явно на Илиан тоя вариант с дефанзивните му се вижда по-сигурен някак си и безопасен, но все пак не винаги това е най-добрия и печеливш вариант, въпреки че няколко пъти се получи.