За какво се борим този сезон?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
nomeruno
Контакти:

Re: За какво се борим този сезон?

Мнениеот nomeruno » 07 авг 2009 18:58

Gretna написа:Аз не разбирам много от футбол и съм почитател на Полето но смятам че Морето ще се класира на 8 позиция в родният ни шампионат и ще отпадне от Планината на 1/8 финал за купата на Природните стихии и географски понятия.

Само Полето оле!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 07 авг 2009 19:43

Gretna написа:Аз не разбирам много от футбол и съм почитател на Полето но смятам че Морето ще се класира на 8 позиция в родният ни шампионат и ще отпадне от Планината на 1/8 финал за купата на Природните стихии и географски понятия.

Само Полето оле!

Човек иди се прегледай,не за първи път ти виждам подобни глупости да пишеш.Като не искаш да си дадеш нормално,смислено мнение,което касае Ч.море,недей изобщо писа в нашия форум.
А ние къде ще се класираме тая година ,поне според мен отново ще сме в тройката
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Мнениеот Lord VOODOO » 07 авг 2009 20:07

Аз лично виждам отбора на второ място в края на сезона... ония в БФС няма да ни позволят да сме първи... А кой ще е шампион не мога да кажа, но то е ясно, че ще е измежду сини или червени.
А за купата... мисля, че е крайно време да е спечелим след двата финала последните години. Най-малкото, че Левски и Литекс най-вероятно ще влязат в групите на ЕКТ и ще хвърлят яко сили там, за да изкярат повече кинти, а ЦСКА ще се напъва яко да е шампион, заради новото ръководство, а и за да им шанс догодина да се пробва за ШЛ, та като ги махнем тия отбори, които просто ще трябва да жертват купата оставя тя да додйе при нас, защото другите отбори в България са на светлинни години зад нас!
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

:lol: :lol: :lol:

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 07 авг 2009 20:34

Според мене трябва да се напънем максимално и футболисти и ръководство и да атакуваме титлата.
Вижда се че и Левски и ЦСКА и Литекс не са нищо особено и са савсем преодолими.Имаме играчи имаме и ръководство просто не виждам какво е това ще се борим за 3-ката за купата...Всеки мач излизаме за победа пък накрая каквото стане...
По интересното е ако Черно море е 1ви есента или към края на шампионата не ми се мисли каква помия ще се изсипва върху отбора ако разчупим този 2-полюсен модел тази година.На никой не му е изгодно.На Шопите им е изгодно Левски ЦСКА всяка година и тук таме купичката за "качествения" отбор на Литекс(слагам го в скоби не защото е слаб или нещо подобно а защото винаги малко го превъзнасят).
Така че нека си пожелаем успех да няма кавги в клуба и да вървим нагоре,и също така честно първенство и съдийство.

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 07 авг 2009 20:42

Виждам ни с трофей :lol: .Ние отпаднахме от Европа,а Левски и Литекс ще играят на много фронтове,като и без това не ни превъзхождат.При всички положения сме в битката за титлата.1-4 място,зависи каква есен ще направим.Ако дръпнем здраво с точките и няма изцепки като миналата година в Петрич....гости сме на Герена 10 кръг,супер е,тъкмо ще са усетили яката умора от Европа.Есента е много важна,ако вземем много точки,то напролет ще сме в битка за титлата.Левски е основния съперник,при всички положения и най-класния отбор измежду Литекс и ЦСКА.Локо Сф ги гледах срещу Берое - пръдня под налягане,твърдо са извън 4-ката,никаква конкуренция не са ни-слаби в защита,никаква класа сред халфовете,един Камбуров,просто отбор за златната среда,нищо повече.Колкото до Купата-там е до жребий.Ще коментираме като се изтегли
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 07 авг 2009 20:46

Въпросът не бива да е: "За какво се борим този сезон?"******************************************************************
Въпросчето е: Ще станем ли шампиони??? :mrgreen:

ОТГОВОРЪТ Е: ДА, МОЖЕМ!!!

Потребителски аватар
ticha.ultras
Контакти:

Мнениеот ticha.ultras » 07 авг 2009 20:51

Абе грийнпийк, аз съм силно оптимист, ама нещо не ми се вярва, виждаш ли... Да чукна на дърво да бъркам :!:

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 07 авг 2009 20:54

Казвам, че можем.
Друго е да го направим :mrgreen: .
Обаче и аз съм оптимист :mrgreen: .

Потребителски аватар
ludiq1913

Мнениеот ludiq1913 » 07 авг 2009 20:54

Sagittarius написа:Виждам ни с трофей :lol: .Ние отпаднахме от Европа,а Левски и Литекс ще играят на много фронтове,като и без това не ни превъзхождат.При всички положения сме в битката за титлата.1-4 място,зависи каква есен ще направим.Ако дръпнем здраво с точките и няма изцепки като миналата година в Петрич....гости сме на Герена 10 кръг,супер е,тъкмо ще са усетили яката умора от Европа.Есента е много важна,ако вземем много точки,то напролет ще сме в битка за титлата.Левски е основния съперник,при всички положения и най-класния отбор измежду Литекс и ЦСКА.Локо Сф ги гледах срещу Берое - пръдня под налягане,твърдо са извън 4-ката,никаква конкуренция не са ни-слаби в защита,никаква класа сред халфовете,един Камбуров,просто отбор за златната среда,нищо повече.Колкото до Купата-там е до жребий.Ще коментираме като се изтегли

Ако имаме жребия на Литекс за купата на България после сме директно в групите на Лига Европа, но все пак приоритет трябва да е борбата за първото място

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 07 авг 2009 21:06

За разлика и от едните и от другите, ние имаме по-балансиран отбор.
Такъв отбор сме нямали от години, единственото е, че не взехме още един нападател.

Върни се в “Черно море”