ТИМ обеща проблеми на Боби заради ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Re: ТИМ обеща проблеми на Боби заради ЦСКА

Мнениеот sedem_!_dva » 12 май 2009 21:10

mursusaid написа:ей 7:2,не мислиш ли че малко си противоречиш.Сам казваш,че сте слаби и че нищо не играете,а после казваш,че шампион ще станете.Ами замисли се че щом сте слаби как така сте на това място а??? Или оо извинявай вие бяхте най-чесните,всички в БГ уреждат,ама вие сте от друго тесто,вие не уреждате,нито съдиите ви подпират.И ми е най-смешно когато се съберат левскар и цесекар и почнат да се плюят кого са подкрепяли повече съдиите.Да нас единствено Генов сбърка на мача ни с Ботев,като не им даде дузпа,но кой е казал че тя щеше да влезе и че нямаше да обърнем мача,както го направихме с 10 човека и то второто полувреме беше тотална преса с човек по-малко,ама ти едва ли си гледал мача,а на изуст приказваш.И недей става още по-смешен като подценяваш успеха ни макар и частичен срещу Щутгарт,и били ни направили смешни първия мач в София,само ти си смешния в случая.И избирателната памет май е за теб,понеже никой не ти отрича успеха ви в една единствена година в евротурнирите,но за толкова години в които почти всяка играете в Европа,за което си има др причини,сте донесли повече срам на БГ отколкото радости.Да една година пробихте до някъде,но в дргите да кажем 50 е имало толкова резили че няма да ми стигне цял ден да ги изброявам,последните са най-пресни Жилина,Бате,Беверен,Олимпия,и най-вече Антверпен ако можеш да се сетиш.Така че не ми хвали Левски в Европа.Виж съседните ни страни,грандовете им че наистина са грандове и то извън границите на страните си,Стяуа,Пао,Олимпиакос,Галатасарай,Фенерите..да не говорим за Ц.звезда които са най близки на нас като сила във футбола,че те са ставали и европейски шампион.а ти ме се радваш на една година в която пробихте до някъде,ами другите години и резили??? Нашите "грандове" саграндове само за псевдо журналистите ни,които създават илюзия на феновете им,които толкова им се иска да е истина,че не виждат реалността,а тя е че т.нар.грандове ,са грандове за вътрешна консумация и нищо повече

Да, продължавам да твърдя, че Левски са слаби, не като футболисти, защото разполагаме с най-качествения отбор, а нямаме тренер, който да ги научи да играят като колектив, да спазват тактическа дисциплина и т.н... По-добре ти се замисли как Левски е толкова слаб в мачовете с посредствените отбори, защото точно нямат тренер, който да ги мотивира и да им каже как да разбият гипса, който го забъркват... а в мачовете със силните отбори са коренно различен отбор, а тези отбори дори гол не могат да вкарат на отбора ми, по-точно твоя "велик" отбор и колко жалко говори това за Черно море, никой не ви попречи да ни вкарате във Варна, а там бяхте тотално надиграни от нас.
Къде си тръгнал да сравняваш нашето първенство с Румъния например, там знаеш ли колко отбора са равностойни и колко пари се влагат повече отколкото в БГ... имаш ли на идея... Стяуа, Рапид Б, Динамо Б, Клуж и т.н. Вие като трети отбор в България в момента може ли да се сравните с постижението на някой от тези отбори в Европа, да видим Гърция- Олимпиакос, ПАО, АЕК, ПАОК а с постиженията на кой от тези отбори може да се сравните, минаваме към Турция- Галатасарай, Фенербахче, Бешикташ, Трабзонспор тук същия въпрос, като трети отбор в България с кой може да се сравните... В момента единствено сръбските отбори са на нашето ниво и въпреки това имат доста повече таланти, като двамата от Партизан, които ги взеха в Юнайтед и т.н, а другите са на светлинни години... Смешно е нали да сравняваш Левски и ЦСКА, като отборите най-много пъти шампиони с техните еквиваленти в Турция, Румъния, Гърция, а да не сравниш и Черно море с третия от тези страни и когато вие нямате разлика от тях, тогава и Левски и ЦСКА няма да имат от първите отбори, схвана ли... ;)
Левски не е направил един единствен пробив, главно благодарение на Левски се натрупа този голем национален коефициент, който осигури още един наш представител за евротурнирите... победи над много отбори, средни и под средното ниво разбира се, равен мач с Ювентус със Зидан в Торино, ама не ми се изрежда сега, че стана много дълго, но ако държиш после ще ти ги напиша...
Последна промяна от sedem_!_dva на 12 май 2009 21:31, променено общо 1 път.
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 12 май 2009 21:27

ами именно,няма база на сравнение с другите околни,понеже вие и цска погребвате футбола в БГ от години,защото ако искахте да градите,нямаше да сте на същото положение в което сте и преди 15 год.да речем,и именно защото в тези страни играят малко по-чесно от тук и се позволява и на др отбори да надигат глава,затова и има повече равностойни отбори там.А тук ако не е левски и цска всичко друго се унищожава и му се пречи.И как го определи това,че имате най-качествените футболисти в БГ,на базата на какво го определи не ми е ясно,на базата на титли,на медали,на мачове за нац.отбор,за мачове в европа,на качеството което е видно да показват ли.И срещу малките отбори нямало трениор да ги надъха,не ставай смешен бе,пак си противоречиш.Щом имате най-качествените играчи,то значи би трябвало по-малките отбори и без трениор да ги биете,а ролята на един трениор по принцип се показва в най-трудните и навързани мачове,където нещата са на кантар ;) И не ми хвали мача на герена като ни бихте че не сме ви били вкарали гол,всички видяха как стана това,че дори и Кривия,когото така обичате ви го каза след мача тогава ;) а на Тича не сме ви били вкарали,ами то по твоята логика,след като сте с амбиции за най-добрия отбор и шампион,защо вие не ни вкарахте,аа забравих не се даде ДУЗПА срещу гонзо.И кво ми сравняваш мачовете ни с челниците и вашите със същите.с локото нямате победи,ние ги бием,с литекс на всички им е ясна работата как стана,само на ония със сините очила не си го признават,ама то си е за теб ;) а и да ти кажа че едно първенство не се решава в мачове само с преките конкуренти,затова има и 15 кръга,щото по твоята логика тогава в Англия шампион трябва да е Ливърпул,понеже победи всички преки конкуренти в Англия,обаче не са шампион нали?? така айде избистри си една логика и тогава приказвай ;)
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 12 май 2009 22:05

Каква логика да си избистрям... Не може в мача с Пирин например след като до гола им играеш прилично, защото Левски почнаха добре и създадоха две положения-един удар на Жоро Христов избит от вратаря и пробив на Вагнер, избит от защитника на Пирин и след като получиш гол и отбора им се затвори да не можеш да пробиеш и да не направиш положение за гол, не може при такъв резултат да изкарваш Бистрон централен нападател, не може да вкарваш крило да ти играе като офанзивен халф след като имаш такъв на пейката, не може да играе и Живко Миланов като крило и да имаш в отбора 4 крила, същото беше и в мача с Жилина, да не говорим за мача с Локо СФ на Герена, където отново грешни ходове на Кокала и още доста срещи. В мачове, в които не ни тръгне играта, колкото и слаби да са другите отбори не може да пуснеш 11 футболисти и да помислиш, че ще бият, защото имат по-голями качества, както ти твърдиш... То тогава на Барса, Реал, Юнайтед, Интер, Милан, Байерн и т.н не им трябва тренер, а само за дербитата... На тях също им свирят фрапантни положения в тяхна полза в мачове от първенствата им, ама няма такова сране, както става тук... хората продължават да мислят за футбол и се развиват...
Първо трябва да имаш база, нещо което вие все още нямате, а чак сега като ви взеха ТИМ са се захванали с това, това не е само при вас...има още много компоненти, в които изоставаме от съседките ни, а ако мислиш че само Левски и ЦСКА са виновни за положението в БГ футбола просто освен да се изсмея друго не мога да направя, проблема е комплексен и не е свързан само с футбол, а и с различни интереси и други области освен футбола, които първо трябва да се оправят...
Ама вие си знаете едно и също... за мача на Герена от есента, че са дали една несъществуваща дузпа при 1:0 за Левски и отново тотално надиграни до този момент, както и на мача пролетта, ама мамка му няма такива нагли фенове, като в България... на които все друг е виновен, а всъщност не търсят вината в себе си, защото не може с една победа с/у отборите от първата 5-ца да искаш нещо повече от 3 място, ама наглостта в България няма граници, а вие сте типичен пример... зимата шампиони щехте да ставате, ама се страхувахте БФС да не ви спре... :D :D :D
ПП В мачовете с основните конкуренти се показва класа и показваш какво място заслужаваш в първенството, защото всички отбори побеждават останалите отбори от златата среда и края на класирането, които категорично отстъпват на тези от първата 5-ца, е има и тук там някой равен и загуба...
Последна промяна от sedem_!_dva на 12 май 2009 22:43, променено общо 2 пъти.
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 12 май 2009 22:28

grafa написа:Смешен плач! Морето ще ляга и гледат от сега да се оправдават! Припомням на по-младите,че преди години имаше АФД-Армейско Физкултурно Дружество! Едно от тях беше "Черно море"! Децата уважават баща си!!!!!!!!!

ЛЕЛЕ ГРАФЕ.Още ли си мислиш че има АФД и че БКП е на власт,че да лягаме на чорбата бе,умник.Сега сме 2009,а не 1979година бе селски тарикат.Или още живееш в онова време?
Само Черно море.

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 12 май 2009 22:48

абе 7:2 кой ти е казал,че искаме да сме шампиони тази година,ние се борим и си искаме третото място и си ззнаем че засега за повече отбор нямаме,но третото място е реално и не хвърчим в облаците.А за мача на герена не се излагай,преди първата ви дузпа нямахте една свястна атака,и тотално надиграни до този момент бяхте вие или не си спомняш как започна мача до към 20-25 мин когато падна първата дузпа и след около 5-10 минути и втора дузпа и червен картон,и това е още 30 мин как искаш да се играе после,все пак мача е в София и като видят че ти режат така крилете малко или много ти се скършват силите,ама ако не си играл футбол няма как да го разбереш,така че до 30 мин 2:0 две дузпи и човек по-малко ,ти на това ли викаш тотално надиграване,ако го твърдиш значи си личи колко разбираш от футбол,а от там нататък спора с теб е безсмислен,а ако се радваш на такива победи както се вижда,тогава дерзай.. И недей сравнява големите страни и отбори където наистина се играе футбол затова и там е мн мн мн различно от това което се играе тук,и там наистина са им нужни трениори и всичко защото там когато последния победи първия е нещо нормално,а тук левски и цска като загуби и стават катаклизми,затова и сте свикнали винаги да печелите и точно тук ти казвам че тук основната вина е на журналистите,защото света не се върти около вас.И затова единия от двата без значение Левски или ЦСКА гледа предваарително да създаде организация и да си подсигури победата в редица мачове или директно с противника или чрез съдията,защото знае че като загуби веднъж-два пъти,да не говорим за повече, и си мисли че няма да достигне съперника си за титлата защото той няма да загуби толкова мн пъти.Макар че да се губи е нещо нормално,но всичко при нас е изкривено затова си и тези уговорки ,за тотото да не говорим,но него го "играят" др отбори по-малките които за нищо не играят и нямат амбиции и гледат да изкарат някой друг лев,а и бюджета да закърпят малко

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 12 май 2009 23:14

Мача в София единствено бяхте ощетени с втората дузпа, а първата беше 100 % и червен картон още тогава заслужаваше защитника ви... това го повтарям за 100 път, ако ми кажеш, че не е вярно по-скоро ти не си играл футбол. Единствения сезон, когато Левски не играеше феърплей е когато се гонеха с Литекс за титлата 1998 година и правеха серии от 14 победи и не станахме първи... във всеки друг сезон, когато Левски е ставал шампион тотално доминира над отборите в България, ако искаш може да ми покажеш сезон, когато Левски е станал първи, а друг отбор е заслужавал титлата... няма такъв пример, няма нужда да търсиш... Пак ти казвам, че ако твърдиш, че Левски са виновни за положението на футбола в България просто не знам какво да кажа... аз по-горе ти написах, ама ти се хващаш за няколко думи, а другите ги прескачаш и почваш да им правиш коментар, както и да е... Продължавайте да търсите виновника в Левски, аз си чакам пак радостни мигове в Европа, защото лятото като сменим Кокала те няма начин да не дойдат с един добър тренер и така, а тук отново ще се говори как БФС това-онова... Левски направи пробив в УЕФА и в ШЛ, също като румънските отбори, но още БГ тимовете не бяха готови за такава крачка и да затвърдят извоюваното от Левски, а в моя отбор станаха много грешки на ръководителите, което свали отбора до нивото на другите водещи наши отбори и последва сгромолясване в евротурнирите през последните две години...
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 12 май 2009 23:35

добре,ти си имаш твоя истина и мнение,аз моя.Айде всеки да си гледа отбора и толкова.Айде пий едно пиринско,заедно с БАТЕ си и кака си Жилка и си сложи малко свинско за мезе и си гледай и подкрепяй отбора.Аз ще направя същото,че не ми се спори повече ;)

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 12 май 2009 23:48

mursusaid написа:добре,ти си имаш твоя истина и мнение,аз моя.Айде всеки да си гледа отбора и толкова.Айде пий едно пиринско,заедно с БАТЕ си и кака си Жилка и си сложи малко свинско за мезе и си гледай и подкрепяй отбора.Аз ще направя същото,че не ми се спори повече ;)

Не пия Пиринско, не ми харесва... :D :D Нямам нито БАТЕ, нито кака... :roll: :D :D :D Аз си подкрепям отбора каквото и да става, както най-вероятно го правиш и ти... ;)
NON MOLLARE MAI

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 13 май 2009 11:52

Sagittarius написа:Ей Морски,после пак ще се караме за цензурата.Колкото до тебе 7 на 2,това,че псуваш,означава,че те поставих натясно,нали кирливо говедо малоумно?Рогата ти окапаха от срам пред безспорните факти!И ако случайно станете шампион,то ще е не защото се газили и мачкали,а защото Черно Море удари ЦСКА,или Локо Сф спъна ЦСКА...иначе-духате супата и с наведени рогца прегръщаш калъфката

Слушай какво не съм ти трил аз мнението-понеже не бях пред компютъра,но който го е нправил хич не е сгрешил
Нито ти седем на два-нито ти Sagittarius сте прави.
Има си начин на изказ престанете,че знаете какво ще последва-не ме карайте да ви накзвам-какви са тези говеда рогати,какви са тези изрази-та е.а в идиота????
Това е форум -не място за избиване на комплекси!!!!!

Върни се в “Черно море”