Шампионска Лига, 1/8финал, Челси-ПСЖ, 09.03.16, 21:45

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Re: Шампионска Лига, 1/8финал, Челси-ПСЖ, 09.03.16, 21:45

Мнениеот MASTER_COOL » 10 мар 2016 09:49

Адски много ме е яд, че отпаднахте :idea: Виждах в Челси единствена надежда за по - стойностно представяне в турнира от английските отбори.
А как не се намери един да изрита ДОЛНО и най - вече ЧУПЛИВО онази гнусна мръсна циганка с номер 11 :idea: :idea: :idea:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 10 мар 2016 10:11

MASTER_COOL написа:Адски много ме е яд, че отпаднахте :idea: Виждах в Челси единствена надежда за по - стойностно представяне в турнира от английските отбори.
А как не се намери един да изрита ДОЛНО и най - вече ЧУПЛИВО онази гнусна мръсна циганка с номер 11 :idea: :idea: :idea:

Надеждата я остави за догодина и подкрепи със същия патос единственият светъл лъч на EPL .... Ливърпул ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 10 мар 2016 10:14

[offtopic]Объркал си форума ;)[/offtopic]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 10 мар 2016 10:14

Логична загуба и отпадане.
Мислих, че е възможно да надскочим представянето си като отбор, но на този етап явно това не е възможно.

Франчулята ни надиграха в 70 % от времетраенето на двата мача.
За съжаление не успяхме да се възползваме от единственото им колебливо звено - защитата.
Но те компенсираха с висока преса и така ликвидираха голяма част от опитите ни за атака и контра-атака.
Другото което е, само Диего е в няква свястна форма от атакуващите ни играчи.
Педро беше също в добра кондиция, но преди контузията.
Уили е изцеден като лимон, логично направи слаб мач.
Азар... За него вече се коментира достатъчно.
За мен момчето се старае, вчера се опита да поеме някаква отговорност, но това не е неговият сезон.

Като цяло, загубихме битката в центъра... Влагахме много усилия да спечелим топката, но за сметка на това я губихме доста бързо, след едва 2-3 паса.
Докато гостите си връщаха сравнително бързо топката и ни уморяваха с прецизно разиграване.
Нещо, което трябваше да правят играчите на Челси, но... С такива халфове, това е положението.

P.S.

Ние сменихме Диего с 20 годишно хлапе, а онези, ако трябваше да сменят Златан, щеше да влезе Кавани.
За какво въобще си говорим ?? :|
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 10 мар 2016 10:16

Кардинален извод:ПСЖ беше по-добрият отбор в двата мача и заслужено продължи напред.
Челси имаше епизодични проблясъци, но(по мое мнение) Хидинк трябваше да рискува повечко, прекалено рационално подходи, донякъде и надценявайки ПСЖ, което респективно доведе до там, че Челси не успя да извлече повече от силните си страни.
Аз ли бъркам или...но как може Неманя Матич да е резерва в такъв мач?
Ако е бил нещо контузен - ок, но при чисти обстоятелства, това за мен бе огромна грешка от страна на Хидинк.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 10 мар 2016 10:18

Това е голямата грешка на Моу ! Допусна Челси да бъде отбор съставен от 12, 14 футболиста ! Изключително къса резервна скамейка ! Нормално е да се натрупа умора и правопропорционално с нея да спадне и формата на играчите ! Играчи като Иванович, Фабрегас, Матич, Оскар и Азар не знаят на кой свят се намират в момента :idea:

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 10 мар 2016 10:34

MASTER_COOL написа:Това е голямата грешка на Моу ! Допусна Челси да бъде отбор съставен от 12, 14 футболиста ! Изключително къса резервна скамейка ! Нормално е да се натрупа умора и правопропорционално с нея да спадне и формата на играчите ! Играчи като Иванович, Фабрегас, Матич, Оскар и Азар не знаят на кой свят се намират в момента :idea:

Особено Азар ... той се е скъсал да играе цял сезон ;) Не съм сигурен дори дали се изпотява всеки мач :)

Проблемът е съвсем друг (според мен). Изключителен риск е да изградиш отбор изцяло от наемници, защото мотивацията им може да се окаже голям проблем. В този аспект, в Челси не виждам никой с качествата на Лампард, Тери или Дрогба.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 10 мар 2016 12:11

Kогато се обърне каруцата пътища много...какво е направил Моу, какво не е направил няма значение. Познавам доста хора, които преди началото на сезона считаха, че Моу е сменил успешно поколенията в отбора и Челси има изграден отбор за години напред, като е един от основните фаворити в ШЛ.
Аз съм отвратен от поведението на Еден Азар. Все едно при нас цял сезон Погба да се мърдосва и да показва крайна незаинтересованост от случващото се в клуба. Сигурен съм, че ако покаже това поведение и при Конте е пътник.
[center][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 10 мар 2016 12:42

Азар отива в ПСЖ според мен.
Особено след като се разбра, че Ибра си отива.
И има логика :
Ди Мария- Кавани -Азар

Потребителски аватар
Ицо Секса
Контакти:

Мнениеот Ицо Секса » 10 мар 2016 13:55

MASTER_COOL написа:Азар отива в ПСЖ според мен.
Особено след като се разбра, че Ибра си отива.
И има логика :
Ди Мария- Кавани -Азар

Мимето пък е толкова надценен, че нямам думи. Моура игра 100 пъти по-добре от него.
Btw: Защо Кенеди игра ляв бек, Баба контузен ли е (наказан)?
[offtopic][/offtopic]
[offtopic][/offtopic]
[offtopic][/offtopic]

Върни се в “Челси”