Всекидневна около Челси (Новини, Слухове и т.н) vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
locke
Контакти:

Re: Всекидневна около Челси (Новини, Слухове и т.н) vol.2

Мнениеот locke » 24 дек 2018 00:35

Още след като Дрогба напусна си е** ма***а нападението ни и до днес 6 години не може да се оправим. А онзи ден четох, че сме искали някъв тигър от борнемут, Калъм Уилсън :lol: То щеше да е смешно, ако не беше тъжно
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!

kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн

smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?

:lol: :mrgreen:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 24 дек 2018 00:42

Уилсън ще я свърши същата като Мората, за половината пари. Ако не беше тежката контузия, щеше да е в по-голям отбор от борнитата, още преди 2 години.

Идеите на Сари няма да се получат, ако няма кой да вкарва, то е ясно. В Наполи имаше вкарващи крила и АМС като Кайехон, Мертенс, Инсиние и Хамшик, когато на нападателя не му се получаваше. При нас няма нито един финишър, ама нито един. Дори и на Азар завършващият удар не му е кой знае какво, на фона на играчите, с които е сравняван. Не че и самият Сари не е виновен де, за кво чакаш 80 минути да пуснеш Жиру при положение, че е единственият типичен таран, способен да направи нещо при 2 линии сгъстена защита? Човекът си има някаква философия, ок, ама има още доста неща да учи за английския футбол.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
E_pluribus_unum
Контакти:

Мнениеот E_pluribus_unum » 26 дек 2018 22:30

Старата песен на нов глас.75% От този футболист са за отбори от долната половина на таблицата.Сари е същия инатлив маймун,като Конте,но при него поне отбора беше ефективен.Азар не играе с този хъс вече,за мен той е поел към Реал още зимата.Интересното е,че имаме опции за халф-бековете,а и не само там,но макарона е твърдо решил да ни орезили.
Силният пълководец няма слаби войници.-Китайска мъдрост

Две неща са безгранични: Вселената и човешката глупост. За първото не съм толкова сигурен.
АЙНЩАЙН

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 26 дек 2018 22:32

Поредното мъчение, като гледам Тотнъм, Ливърпул та даже и Юнайтед одеве и сега сравнени с нашата паплач и направо лошо ми става.
Незнам защо въобще си го причинявам да гледам този отвратителен стил който налага малоумния жабар в комбинация с тези посредствени футболисти...
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 26 дек 2018 23:27

[offtopic]
CSKA69 написа:Не, не са еднакви! Защитата на Сити е по-добра от тази на Ливърпул ;) Причината е много елементарна - контролът, който Сити упражнява по време на мачовете е много по-голям от този на мърсисайдци, чието основно оръжие е стихийнoстта и хаосa :lol: Хаосът обаче е нож с две остриета, защото просто лесно можеш да изпуснеш контрола над събитията, както доста често се случва и стигаме до моментите, когато трябва да треперим дали няма да загубим мача, при положение, че сме вкарали 3-4 гола преди това :shock: :| ;) Това е голямата ахилесова пета на Клоп като треньор и затова продължавам да смятам, че той няма да спечели значим трофей, докато е начело на тима от града на Бийтълс :idea:

Ти беше прав.[/offtopic]
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Ivanov_95
Контакти:

Мнениеот Ivanov_95 » 26 дек 2018 23:30

Тегав мач на труден за гостуване стадион. Не играхме почти нищо, но важни са точките. Не виждам смисъл да се плюе по стила и играта на Челси при Сари при положение, че е треньор на отбора от юли месец.Клоп вече 4та година е треньор на Пул и чак сега се вижда стила който иска да практикува отбора. Айде без смени на треньора през половин година вече а?

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 26 дек 2018 23:56

ralka_levskarka написа:Ти беше прав

Е защо в минало време?! Аз и в момента продължавам да съм прав - Клоп трофей с Ливърпул няма да спечели, ти ако празнуваш трофеи на Боксинг дей си е твой проблем ;) :lol:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 27 дек 2018 09:00

CSKA69 написа:
ralka_levskarka написа:Ти беше прав

Е защо в минало време?! Аз и в момента продължавам да съм прав - Клоп трофей с Ливърпул няма да спечели, ти ако празнуваш трофеи на Боксинг дей си е твой проблем ;) :lol:

И кьорав. Сори, че нямам още по-черен шрифт ;)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
E_pluribus_unum
Контакти:

Мнениеот E_pluribus_unum » 27 дек 2018 10:00

Голяма глупост направи Сари,да смениш смяната.То,че беше абсолютна нула Одой,да,но помисли ли за униженито което го накара за изпита това момче.Всички бяха за смяна.Изненада ме с Емерсон,като крило и една опция,защото се получи добре.Гледам таблицата и ме е толкова яд,щяхме да сме втори,ако не се бяхме осирали срещу средняшки отбори в последните мачове.

Две неща са безгранични: Вселената и човешката глупост. За първото не съм толкова сигурен.
АЙНЩАЙН

Потребителски аватар
E_pluribus_unum
Контакти:

Мнениеот E_pluribus_unum » 27 дек 2018 10:04

Ivanov_95 написа:Тегав мач на труден за гостуване стадион. Не играхме почти нищо, но важни са точките. Не виждам смисъл да се плюе по стила и играта на Челси при Сари при положение, че е треньор на отбора от юли месец.Клоп вече 4та година е треньор на Пул и чак сега се вижда стила който иска да практикува отбора. Айде без смени на треньора през половин година вече а?

Един Сити ми стига,не виждам Челси с този стил,най малкото ни трябва огромна офанзивна мощ,която няма как да имаме.

АЙНЩАЙН

Върни се в “Челси”