TeodorN написа:А и друго да спомена нали се сещаш ,че в такава фаза дори и Ман Ю да ви хванат ,въпреки че направихте 2 хикса ,ще ви бият 100 мача поред ,а като домакини дори с разлика .
Много си играеш на компютърни игрички и гледаш-"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
TeodorN написа:А и друго да спомена нали се сещаш ,че в такава фаза дори и Ман Ю да ви хванат ,въпреки че направихте 2 хикса ,ще ви бият 100 мача поред ,а като домакини дори с разлика .
aguias написа:Sardukar написа:НЕ дразнете фена на Бенфика... Всеки си има право на мнение дори на вас да ви изглежда тъпо. Наистина е смешно да сравнява Ман Сити с/у Спортинг в Лига Европа и Бенфика с/у ЧЕЛСИ в ШЛ, защото двата отбора от Поругалия имали сходен стил, но какво да правим? Сигурно момчето си мисли, че ние играем като Ман Сити.
Кой колко е голям се определя от лична преценка, а такива провокации само ще засилят подигравките след двата мача! Челси е по-добрия, по-опитния отбор, който има предимство решителния втори мач да е на негов терен. Всички футболисти са му налични(пу,пу) и състава изглежда по-мотивиран от всякога. Съжалявам за Бенфика, но те са просто пречка, която трябва да бъде преодоляна за постигане на единствената ни цел - титлата в ШЛ!
ПП Наслушах се на глупости колко сме слаби, жалки, стари, безидейни, чукотки без традиции и други думи, които повечето ДЕЦА(на акъл са деца) не разбират, а просто си правят вятър на устата! След 5-6г. морални победи в турнира сега е ред да го ******** на всички отбори с "традиции", които си мислят, че са нещо повече! НЕ виждам причина ЧЕЛСИ да не вземе купата, ако надборва всичките си съперници както го стори с един доста силен колектив на неаполитанци!
Аз се радвам че Челси се мисли за фаворит за двубоя във война и футбол няма по-пагубно от това и много скоро ще го разберете. А че нямате отличия в Европа в миналото и сега си е факт!!
aguias написа:Някой се кичи с КНК -дали съществува -не. Кой е казал че Челси е по-добрия отбор ???? Не е ясно дали на вашия стадион ще сте "домакини" защото португалския десант ще е голям!!
drago911 написа:aguias написа:Някой се кичи с КНК -дали съществува -не. Кой е казал че Челси е по-добрия отбор ???? Не е ясно дали на вашия стадион ще сте "домакини" защото португалския десант ще е голям!!
Пич, ае мълчи си бе. С тези глупави изказвания сам се затапваш. Мъчно ми е за теб, понеже след 2-та мача срещу нас ще останеш доста разочарован.![]()
ПС: Бас ловя, че тогава няма да смееш да драснеш и 1 подобен коментар срещу нас.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
kingofpop написа:Предимството на Бенфика е в треньора....онзи е страшен, докато Ди Матео въпреки че почна отлично не е нищо особено....почти съм сигурен, че Лъвовете ще ви отупат в Португалия, но на реванша не знам
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта