Вилаш-Боаш е новият мениджър на Челси?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
- obi4am_pirin
- Контакти:
Re: Вилаш-Боаш е новият мениджър на Челси?
Не съм им голям фен на Челси но мисля че удариха на 10-ката 10-ката с този трансфер!Браво!
damyanov1963:
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Не знам на какъв език биха се разбрали, но...

Да, ама в Лига Европа. 

fireblood написа:Добре края на сезон 2003-2004 Порто взима Шампионската Лига начело с Моуриньо и през трансферния прозорец преди началото на следващия сезон, Моуриньо пристигна на Стамфорд Бридж, щом искаш да сме толкова конкретни.![]()
Моу пое Челси през 2004 година мисля че беше Юли месец! т.е той е взел ШЛ точно пред 2 месеца през май!
Може би това е по-конкретно,но дай по-добре да не задълбаваме,че сигурно следващият ти пост ще бъде с точните дати:) ...
Frankie Lampard написа:По английските форуми се говори, че учителя по Суахили е ''ушите'' на Абрамович в съблекалнята ...
Тогава да отрежем ушите на Абрамович,той си има негър за уши

Последна промяна от CTAHKO на 20 юни 2011 17:28, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
smoothc написа:fireblood написа:Добре края на сезон 2003-2004 Порто взима Шампионската Лига начело с Моуриньо и през трансферния прозорец преди началото на следващия сезон, Моуриньо пристигна на Стамфорд Бридж, щом искаш да сме толкова конкретни.
Моу пое Челси през 2004 година мисля че беше Юли месец! т.е той е взел ШЛ точно пред 2 месеца през май!
Може би това е по-конкретно,но дай по-добре да не задълбаваме,че сигурно следващият ти пост ще бъде с точните дати:) ...

- Frankie Lampard
- Контакти:
CTAHKO написа:Frankie Lampard написа:По английските форуми се говори, че учителя по Суахили е ''ушите'' на Абрамович в съблекалнята ...
Тогава да отрежем ушите на Абрамович,той си има негър за уши![]()
![]()
Оле майко до къде стигна този свят
Евреин да хваща негър за "разузнавач"
![]()
![]()
Е честно според тебе тоя разбира ли нещо от футбол ? Та той не знае две думи английски, пък е асистент на мениджър, говорещ развален английски. Е къде е логиката ?

Frankie Lampard написа:
Е честно според тебе тоя разбира ли нещо от футбол ? Та той не знае две думи английски, пък е асистент на мениджър, говорещ развален английски. Е къде е логиката ?
Аз за негъра съм си казал мнението още след уволнението на Уилкинс и назначаването му на негово място.Този не на пейката,ами на стадиона няма място

П.П. То пък Абрамович и той едни "уши" си е избрал

Последна промяна от CTAHKO на 20 юни 2011 17:35, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Frankie Lampard написа:CTAHKO написа:Frankie Lampard написа:По английските форуми се говори, че учителя по Суахили е ''ушите'' на Абрамович в съблекалнята ...
Тогава да отрежем ушите на Абрамович,той си има негър за уши![]()
![]()
Оле майко до къде стигна този свят
Евреин да хваща негър за "разузнавач"
![]()
![]()
Къде е логиката, някой я е откраднал и логиката.

Но си прав, наистина няма логика.

Германските мениджъри лично за мен са най-добрите-няма германски мениджър,който да не уважавам,просто манталитета им,дисциплината ,философията им за футбола ,дори според мен са и едни от най-високообразованите треньори,както се казва Немско качество!
пс:Дори силно се надявам,след като сър Алекс като се оттегли именно германски мениджър да поеме Манчестър Юнайтед!
пс:Дори силно се надявам,след като сър Алекс като се оттегли именно германски мениджър да поеме Манчестър Юнайтед!