Челси - Арсенал : АВЛ : 05.10.14 : 16:05
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: Челси - Арсенал : АВЛ : 05.10.14 : 16:05
Зрелищно реми 2-2 или 3-3.
Честно казано, не вярвам да вземеме нещо от мача - 2:0 е реално като очакване 
Леевски, оле
- usurper
- Контакти:
Martin Atkinson will officiate Arsenal v Chelsea this weekend.
Добреее
Офтопик:
-
Arsenal_Loko_Plovdiv
- Контакти:
JohnnieWalker написа:Или победа с поне 2 гола на Челси или Х2Ако Арсенал влезнат навреме в мача ще стане завързано !
Ако не допуснем гол в първите 20-30 минути може да ги бием, но ако пак почнем мача насрани нямаме никакъв шанс.
Victoria Concordia Crescit
Дерби мач,в който се изправят единствените два отбора без загуба до момента.
По обективни причини Челси е фаворит,но Арсенал(в този си вид) със сигурност не трябва да бъдат отписвани.Дани Уелбек и Алексис Санчес със сигурност биха могли да придадат нещо ново,нещо което и липсваше за Арсенал в последните Лондонски дербита.
Сеск Фабрегас се изправя срещу бившия си отбор,факт който малко или много,ще окаже своето психологическо влияние!
От друга страна,Жозе Моуриньо има и още един коз в лицето на Дидие Дрогба-човекът на когото Арсенал спокойно може да се нарече "абонат"
Разбира се,преди това двата отбора имат ключови двубои в Шампионската лига,двубои чиито краен резултат,със сигурност и ще окаже своето положително/негативно влияниие,и то най-вече върху първоначалната нагласа и самочувствието,т.нар влизане в мача!
Но в крайна сметка каквото и да се случи,то лично за мен този дерби мач още преди своето начало,някак си носи един доста по-различен заряд и очаквания.
Тази рутинност на победите при Челси + добрия старт на сезона...някак си изглеждат прекалено "сюрреалистичен фон",който при неправилно тълкувне на ситуацията...със сигурност може да изиграе доста неприятна шега на Жозе Моуриньо.
Току виж Арсенал направят и най-силният си двубой от началото на сезона,и то точно когато най-малко очакваш!
По обективни причини Челси е фаворит,но Арсенал(в този си вид) със сигурност не трябва да бъдат отписвани.Дани Уелбек и Алексис Санчес със сигурност биха могли да придадат нещо ново,нещо което и липсваше за Арсенал в последните Лондонски дербита.
Сеск Фабрегас се изправя срещу бившия си отбор,факт който малко или много,ще окаже своето психологическо влияние!
От друга страна,Жозе Моуриньо има и още един коз в лицето на Дидие Дрогба-човекът на когото Арсенал спокойно може да се нарече "абонат"
Разбира се,преди това двата отбора имат ключови двубои в Шампионската лига,двубои чиито краен резултат,със сигурност и ще окаже своето положително/негативно влияниие,и то най-вече върху първоначалната нагласа и самочувствието,т.нар влизане в мача!
Но в крайна сметка каквото и да се случи,то лично за мен този дерби мач още преди своето начало,някак си носи един доста по-различен заряд и очаквания.
Тази рутинност на победите при Челси + добрия старт на сезона...някак си изглеждат прекалено "сюрреалистичен фон",който при неправилно тълкувне на ситуацията...със сигурност може да изиграе доста неприятна шега на Жозе Моуриньо.
Току виж Арсенал направят и най-силният си двубой от началото на сезона,и то точно когато най-малко очакваш!
- Udoji90
- Контакти:
Като се отчетат "успехите" на Венгер срещу Моуриньо и настоящата ситуация в двата тима като спортна форма и контузии, то най-логичното нещо е да ни разцепите. 3-0 казвам аз, ама няма да се учудя пак да броите до 6.
Дори и на Х ще съм доволен, ама и това не го вярвам да стане.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
usurper написа:Martin Atkinson will officiate Arsenal v Chelsea this weekend.
Добреее
Не е Майк Дийн, бе, имаме шанс
Леевски, оле
-
Arsenal_Loko_Plovdiv
- Контакти:
Udoji90 написа:Като се отчетат "успехите" на Венгер срещу Моуриньо и настоящата ситуация в двата тима като спортна форма и контузии, то най-логичното нещо е да ни разцепите. 3-0 казвам аз, ама няма да се учудя пак да броите до 6.Дори и на Х ще съм доволен, ама и това не го вярвам да стане.
Разбирам те, че си реалист, но си и голям песимист. Какво е това безпроблемно 3:0 ? Още малко кажи, че до 10 ще ни броят. Точно в такива моменти трябва да се подкрепи любимия отбор и да вярваме в него. Разбирам много от феновете ни, че търпението им се е изчерпало, но толкова негативни прогнози не съм очаквал да има. В края на мача с Тотнъм ако ги бяхме били с някакъв случаен гол сега много от феновете ни щяха да летят в небесата и да приказват, че ще бием Челси, ще сме шампиони, а разликата в играта на отбора е същата и не я забелязват. Бием ли сме най-великите на света, загубим ли точки се почва - Венгер АУТ, много сме слаби, ще останем извън топ 4, Челси ще ни размажат...
-
Arsenal_Loko_Plovdiv
- Контакти:
Феновете на Юнайтед да не ме разберат погрешно и да си помислят, че се подигравам, но с този негативизъм ако бяхме на тяхно място през миналия сезон (7 място), някои от феновете ни сигурно щяха да си теглят ножа.
- Udoji90
- Контакти:
Arsenal_Loko_Plovdiv написа:Udoji90 написа:Като се отчетат "успехите" на Венгер срещу Моуриньо и настоящата ситуация в двата тима като спортна форма и контузии, то най-логичното нещо е да ни разцепите. 3-0 казвам аз, ама няма да се учудя пак да броите до 6.Дори и на Х ще съм доволен, ама и това не го вярвам да стане.
Разбирам те, че си реалист, но си и голям песимист. Какво е това безпроблемно 3:0 ? Още малко кажи, че до 10 ще ни броят. Точно в такива моменти трябва да се подкрепи любимия отбор и да вярваме в него. Разбирам много от феновете ни, че търпението им се е изчерпало, но толкова негативни прогнози не съм очаквал да има. В края на мача с Тотнъм ако ги бяхме били с някакъв случаен гол сега много от феновете ни щяха да летят в небесата и да приказват, че ще бием Челси, ще сме шампиони, а разликата в играта на отбора е същата и не я забелязват. Бием ли сме най-великите на света, загубим ли точки се почва - Венгер АУТ, много сме слаби, ще останем извън топ 4, Челси ще ни размажат...
Аз отбора си го подкрепям при всякакви обстоятелства и така ще е и сега, независимо как се развие мачът. И ако бяхме били Тотнъм, определено нямаше мнението ми за мача с Челси да е различно от това, което виждаш по-горе, тъй като щях да съм наясно, че сме играли зле. Нито летя в облаците при успех, нито гоня треньора при издънка - това, което си писал в последното си изречение, със сигурност важи за някои хора, но аз далеч не разсъждавам по такъв краен начин. И все пак реализмът ме кара да очаквам негативен развой на тази среща, но ще съм най-щастливият човек на света, ако сгреша. А това за броенето до 6 го казах леко в кръга на шегата.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...