rhaegar написа:bilyaletdinov написа:Добре , че шефовете на Челси не разсъждават като някои фенове на отбора във форума...Много правилно решение , според мен закъсняло даже . Абрама трябваше да му бие шута още след като спечели ШЛ и да даде свобода на Пеп да изгради един нов отбор . Надявам се Пеп да ви откаже , защото го харесвам изключитено много и не ми се иска да се забърква с вас , но ако се съгласи и с ресурса на Абрама ви очаква много светло бъдеще .
ПП : Един Бускетс много добре ще дойде на Челси 
Леле, дано и като тебе не разсъждават, че иначе лошо.
Ами не знам снощи кой излезе със схема 5-5-0 , кой изяде пердаха от Атлетико , кой беше надигран тотално от Шахтьор и в двата мача ? Заслугата на Ди Матео за спечелента ШЛ е точно , колкото е заслугата на доктор Ева . Един Дрогба и Чех ви взеха титлата и то не заради гениалните треньорски решения на Ди Матео , а защото са големи играчи с големи характери . Това , че започнахте сезона добре се дължи на факта , че използвахте набраната инерция след спечелването на ШЛ и новите покупки . Когато дойдоха големите мачове , се видя що за стока имате на треньорската скамейка . Да не говорим , че при наличието на само един Микел се продава един от дефанзивните халфове на Фенербахче , бил той и Мейрелеш, и не се купува друг на негово място , с което се еб*** майката на халфовата линия ...Ди Матео за мен си остава посредствен треньор на ниво Уест Бромич . Това е истината , ако го бяхте оставили щяхте да продължите свободното падане и затова Абрама и хората около него взеха правилното решение ...
ПП : Колкото и мръсен играч да е Бускетс , той е в топ 3 на дефанзивните халфове в момента . Да не говорим , че е на светлинни години от Микел ...
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!