Челси Бирмингам Сити 27.01.2010 21:45 Диема 2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

RAYAN
Контакти:

Re: Челси Бирмингам Сити 27.01.2010 21:45 Диема 2

Мнениеот RAYAN » 28 яну 2010 00:19

Нормална победа за Челси. Човек би могъл да каже, че играят с лекота, също като по добава на шампиони ! Въпреки че Арсенал играе най красивият футбол, Челси вероятно, ще бъде най заслуженият шампион, защото просто играят най силният футбол.
Всичко най хубаво на света, е синьо - факт !

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 28 яну 2010 00:53

RAYAN написа:Нормална победа за Челси. Човек би могъл да каже, че играят с лекота, също като по добава на шампиони ! Въпреки че Арсенал играе най красивият футбол, Челси вероятно, ще бъде най заслуженият шампион, защото просто играят най силният футбол.
+1
Победата на Челси бе заслужена,а и играта,която показа не остави шанс за Бирмингам 8-) 8-)

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 28 яну 2010 13:40

RAYAN написа:Нормална победа за Челси. Човек би могъл да каже, че играят с лекота, също като по добава на шампиони ! Въпреки че Арсенал играе най красивият футбол, Челси вероятно, ще бъде най заслуженият шампион, защото просто играят най силният футбол.

Нямам какво да добавя към това мнение..... :mrgreen:
Дори аз, заклетият фен на Челси от 15 години.......не бих го написал по добре ! ..... ;)
.................................................................................................................
_RoKi_ написа:Победата на Челси бе заслужена,а и играта,която показа не остави шанс за Бирмингам

Перфектен коментар за мача, в едно единствено изречение.....спести ми усилията..... :mrgreen:
Общо взето, и аз с такива впечатления останах......до колкото следях мача де, щото хвърлях по един поглед и на конкурентите от Арсенал и Юнайтед....... ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Челси”