Турция - България - 2:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
m_fuel
Контакти:

Re: България - Турция: Ще продължи ли израстването?

Мнениеот m_fuel » 29 май 2012 16:03

Red Warrior написа:
m_fuel написа:
Е,какво имаш против Дяков добре си игра момчето ;)

Не само, че нямам нищо против Дяков, а той заедно с Миланов и Манолев ни бяха най-добрите футболисти. Именно поради това давам пример, че ако изявявах фенщина, а не бях реалист щях да питам защо Галчев не е на тяхно място. Чат ли си? ;)

Абе,дано когато почнат квалификациите на есен и Галчев ,Крачунов ,Карачанаков,Гаджев да са в добра форма ,че да има по голяма избор пред Пенев

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 29 май 2012 16:06

m_fuel написа:
Red Warrior написа:
m_fuel написа:
Е,какво имаш против Дяков добре си игра момчето ;)

Не само, че нямам нищо против Дяков, а той заедно с Миланов и Манолев ни бяха най-добрите футболисти. Именно поради това давам пример, че ако изявявах фенщина, а не бях реалист щях да питам защо Галчев не е на тяхно място. Чат ли си? ;)

Абе,дано когато почнат квалификациите на есен и Галчев ,Крачунов ,Карачанаков,Гаджев да са в добра форма ,че да има по голяма избор пред Пенев

+1. Бих добавил и Райков от Левски. Какво стана с това момче не знам? Дано не е поредния провален талант на Герена.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

mmitko
Контакти:

Мнениеот mmitko » 29 май 2012 16:06

И тази вечер ще изненадаме Европа ! :)

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 29 май 2012 16:07

Red Warrior написа:
Nuke написа:
Red Warrior написа:Единственото, което ме притеснява е непрекъснатото налагане на недоразумението Гаджев

Всичко друго ок, ама тук проговори фенщината у теб. По-точно анти-левскарщината. Жалко. Любо Пенев е човек със силен характер и няма да допусне някой да му нарежда кои футболисти да играят. Щом е преценил, че Гаджев е национал, значи има причина. Харесва ми работата на ЛП и му се доверявам в избора му на футболисти. Аз също не се радвам, че Бандата ще започне титуляр, защото Миневи се представиха много добре срещу Холандия, а Бандаловски е нервак, но треньорът решава.
Едно 3:1 за България ще ми дойде екстра.:)

Ако беше фенщина щях да питам защо нямаше нито един футболист на ЦСКА срещу Холандия, но аз съм реалист и си давам сметка, че в момента нямаме достатъчно класни футболисти за националния отбор. Между другото това е поредното доказателство колко добър треньор е Стойчо и с какъв материал за малко да стане шампион. Единствено Мораеш (който няма право) и Бандаловски (който така и не влезе във формата от първия полусезон), но изобщо не съм питал защо Галчев не е на мястото на Миланов, или Дяков например. Така че извинявай, но не е фенщина. Може би, ако ти свалиш сините очила ще се съгласиш, че Гаджев беше най-слабият на терена срещу Холандия. Да не се връщам, на един мач срещу Швейцария, че ще ми стане още по-тъпо.

Дори да е бил най-слабият, измежду 11 титуляри, пак си свърши работата. Освен това, футболът е колективен спорт. Ако някой се дъни, другите трябва да го покриват. Робен също играе много зле напоследък, но едва ли някой би го нарекъл "недоразумение" или би го извадил от националния. Всеки си има мнение, в крайна сметка. Няма смисъл да спорим за глупости.:)

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 29 май 2012 16:11

Nuke написа:Дори да е бил най-слабият, измежду 11 титуляри, пак си свърши работата. Освен това, футболът е колективен спорт. Ако някой се дъни, другите трябва да го покриват. Робен също играе много зле напоследък, но едва ли някой би го нарекъл "недоразумение" или би го извадил от националния. Всеки си има мнение, в крайна сметка. Няма смисъл да спорим за глупости.:)

ОК, само да те питам нещо... Според теб нямаше ли да имаме по-оптимален състав, ако на мястото на Гаджев играеше Бадема, който също има много добър далечен удар, а за комбинативност и отнемане на топката да не говорим?

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 29 май 2012 16:15

danko_lud написа:
A.C.A.B. написа:
danko_lud написа:По кой канал ще ги дават?

ТВ+.

На мен лично ми писна на оная работа. Нямам тв + и мразя да гледам мачове на компютъра. първо, че не е удобно в тая стая и второ да седя на стола 2 часа и да гледам от 1 метър е тъпо. Поради тая причина не можах да гледам и наште с Холандия, а си е струвало да ги гледа човек.
Не мога да разбера до кога ще продължава това националния ни отбор да не го дават по БНТ, на която ние си плащаме данъците. Писна ми от тея боклуци!

Турската национална телевизия ще предава мача. http://avalonbss.eu/turkish/trt3.html :|
Последна промяна от amstel_beer на 29 май 2012 16:40, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 29 май 2012 16:17

Red Warrior написа:
Nuke написа:Дори да е бил най-слабият, измежду 11 титуляри, пак си свърши работата. Освен това, футболът е колективен спорт. Ако някой се дъни, другите трябва да го покриват. Робен също играе много зле напоследък, но едва ли някой би го нарекъл "недоразумение" или би го извадил от националния. Всеки си има мнение, в крайна сметка. Няма смисъл да спорим за глупости.:)

ОК, само да те питам нещо... Според теб нямаше ли да имаме по-оптимален състав, ако на мястото на Гаджев играеше Бадема, който също има много добър далечен удар, а за комбинативност и отнемане на топката да не говорим?

Бадема няма физика. Имайки предвид, че Ван Перси играеше, Гаджев беше по-добър избор за този мач. Така си мисля. Хубаво е да има различни варианти, в зависимост от противника.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 29 май 2012 16:18

Nuke написа:
Red Warrior написа:

Бадема няма физика. Имайки предвид, че Ван Перси играеше, Гаджев беше по-добър избор за този мач. Така си мисля. Хубаво е да има различни варианти, в зависимост от противника.

Значи спирам да споря! Той и Меси няма физика ама... :roll:

Потребителски аватар
WARrior
Контакти:

Мнениеот WARrior » 29 май 2012 16:20

amstel_beer написа:Турската национална телевизия ще предава мача. http://avalonbss.eu/turkish/trt1.html от нета с прекрасно качество :|

бнт са ебати продажниците честно!
Значи таксито могат да дават,а националния отбор-не. ОК :lol: .
Пак ще се гледа в нета :twisted:
СТЕНЛИ,НИЕ СМЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 29 май 2012 16:22

Red Warrior написа:Значи спирам да споря! Той и Меси няма физика ама... :roll:

Меси какво общо има с опорен халф? България какво общо има с Барса? Гаджев какво общо има, като функция на терена, с Меси? Меси може ли да спре Ибрахимович, примерно?

Върни се в “Национален отбор”