Кой е правилният път за Националния отбор?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Re: Нека феновете се обединим

Мнениеот durex » 07 сеп 2010 23:58

Щом Бойко Борисов е ядосан ще става лошо :lol: :lol:

Loyalist
Контакти:

Мнениеот Loyalist » 07 сеп 2010 23:58

mertezaker написа:
Loyalist на 07 Сеп 2010 23:52
И Господ Бог да ни стане треньор, ще сме си все същите вагини.
Хайде сега Йешич треньор и Иван Стоянов капитан че да мирясат най накрая чорбаро-свинете.

Ти си турско говедо!

Яж ми кура алах

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 08 сеп 2010 00:03

Единствения правилен ход на Българския финансово - брокерски съюз е да назначат Люпко Петрович за треньор
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 08 сеп 2010 00:06

Така-а-а-а...Новия треньор още назначен-неназначен и вече ги разделихте на "сини","червени" и т.н.Ясна ми е картинката.Сега като го няма "тъста",ако новия вземе,че пак извика Миланов(вече няма да е "Зетя")-кво ще разправяте?Или ще му забраните?А,може да му пратите някой е-мейл на GSM-а?Ние,българите,показахме,че много ни бива в това.С нетърпение очаквам да видя как новия треньор ще сбъдне мокрите сънища на "червена" България,ще спре да вика някакви си левскари(бивши и настоящи) в национала и оттук нататък ще спука всички отбори в групата от бой! :twisted: :twisted: :twisted: И понеже сега е модерно да се предлагат чужденци "с име"(не съм чувал за хора без име,ама нейсе)-ето ви един:Марадона!От това име по-известно-здраве му кажи. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

toi
Контакти:

Мнениеот toi » 08 сеп 2010 00:09

ЕХЕ ДОКАТО ИМА ТУКА - ДЕТО УЖ ТЕМАТА Е ДА СЕ ОБЕДИНИМ НЕЩА КАТО ТУРСКО ГОВЕДО И ЧОРБАРИ СВИНЕ НЕМА ДА СТАНЕ.
Много сме смотани и избиваме комплекси май ам ?

Мисля,че си има теми за съответните отбори...

А относно оставката - когато един отбор не върви,първо гори треньора...независимо дали е Стойлов,Стойчков,Марков...

И накрая - не може три хикса да се обявят за огромен провал,а две загуби (от Кипър и Англия),за едва ли не "път в правилната посока"...вече са три де...

Не искам да гледам "правилен" футбол.искам моя отбор да вкарва голове с "неправилен" футбол и ако може да побеждава...дори и с грозна игра.
Тая игра е на голове,не на положения.

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 08 сеп 2010 00:10

blue avalanche на 08 Сеп 2010 00:06
Така-а-а-а...Новия треньор още назначен-неназначен и вече ги разделихте на "сини","червени" и т.н.Ясна ми е картинката.Сега като го няма "тъста",ако новия вземе,че пак извика Миланов(вече няма да е "Зетя")-кво ще разправяте?Или ще му забраните?А,може да му пратите някой е-мейл на GSM-а?Ние,българите,показахме,че много ни бива в това.С нетърпение очаквам да видя как новия треньор ще сбъдне мокрите сънища на "червена" България,ще спре да вика някакви си левскари(бивши и настоящи) в национала и оттук нататък ще спука всички отбори в групата от бой! :twisted: :twisted: :twisted: И понеже сега е модерно да се предлагат чужденци "с име"(не съм чувал за хора без име,ама нейсе)-ето ви един:Марадона!От това име по-известно-здраве му кажи. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Докато няма обединение, няма да има и резултати :!: Ти не ми казвай, че си подкрепял Стоичков и Пламен Марков :!:

Потребителски аватар
UltraBlue.
Контакти:

Мнениеот UltraBlue. » 08 сеп 2010 00:10

Никакви обединения!!! ОТ ТУКА НА ТАМ НИКЪВ РЕСПЕКТ ОТ МЕНЕ КЪМ СЕКТОР "Г" В 30' ОСТАВКА МИ ВИКАТ.. ПЪРВИТЕ 15,20 МИНУТИ ГИ СКАПАХМЕ ВКАРАХА НИ ГОЛ ... ОСТАВКА ОСТАВКА ВТОРОТО ПОЛУВРЕМЕ НЕ ЗНАЕХА НА КЪДЕ ДА ТРЪГНАТ!!!

НЕ Казвам че това е причината за слабата игра.. скандирането "оставка" но няма такива прости парчета да ги разбиваме първите минути да ни направят една атака - гол и да се почне оставка.. селянията е пълна!!!

ОБЕДИНЕНИЕ - НО!!!

Потребителски аватар
daimio
Контакти:

Мнениеот daimio » 08 сеп 2010 00:12

И кво правим сега майна???Чакаме сините и червените деца да се наплюят???

Потребителски аватар
ivo1964
Контакти:

Мнениеот ivo1964 » 08 сеп 2010 00:14

Loyalist написа:И Господ Бог да ни стане треньор, ще сме си все същите вагини.
Хайде сега Йешич треньор и Иван Стоянов капитан че да мирясат най накрая чорбаро-свинете.

На тебе така си ти е гот, нали? Важното е да ръсиш простотии на клубна основа, а това, че националния ни ще го бият сигурно и Фарьорски острови, не те интересува, а? Не знам дали чорбаро-свинете ще мирясат, но ти наистина си много голЕмо говедо. Но има ли всъщност за такива като тебе значение, дали си червено говедо или синя свиня. Не! Не съм объркал нищо - просто сте си лика-прилика всички недоклатени псевдо-фенчета, `дето по-далече от "Б" или "Г" не виждате.

Потребителски аватар
athom
Контакти:

Мнениеот athom » 08 сеп 2010 00:15

Който настине пръв - губи! :lol: :lol: :lol: :lol:
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

Изображение

Върни се в “Национален отбор”