volf написа:Logical person написа:volf написа:Logical person написа:hristo1306 написа:никки1912 написа:Нещо ми се струва че Гелосания дърпа конците в цялата тази история. Може би бойкота е по негово нареждане. Ей за това в изпълкома не трябва да има собственици на клубове или всички ще бъдат там или нито един. Някой от чалгарите не е ли излезнал да каже че, ВДИГАМЕ ГЛАВИТЕ И ГЛЕДАМЕ НАПРЕД .![]()
Напротив ! Не гелосания, а гражданина от Микре ! Правил го е и друг път. Сега иска да се отърве от Балъка, но да не плаща неустойка по договора. Затова "хваща" своите играчи - Паришев, Бодуров, оня от Левски, Манолев и заверата е изпълнена !!! Пенев аут - Бала - мангала нац. треньор. Така ГГ няма да му плати неустойка !!! Уж, че го издига на по-голям пост !!! Лесно и просто !!! Но за разбирачи като мен !
И аз мисля че микренското джудже е в дъното. То се и вижда, че ловешките футболисти бойкотират. А Балъков не само ще бъде преместен в националния, но и после разни "румен руменовци" и т.н. ще започнат да минават за по 4-5 мача през отбора. За да има трансфери.
Не смятам че Балъков е някакъв проблем за Ганчев. Доколкото ми е известно последният отдавна е оставил развитието на отбора си на произвола и се интересува само от печалбите които ще генерира клуба по пътя към отвъдното! Балъков е част от това "погребение" чрез любезното си съдействие при менажиране на продадените, срещу треньорска заплата. Едва ли обаче Гришата има талкова дълбокомислен план за "веселата вдовица"!
Не знам, но за мен е видим бойкота на ловешките Бодуров, Попов, Г. Миланов и Манолев. Занев и той така беше като го викаха. И предишните 2 мача и сега.
И никога не си допускал, че те толкова си могат?!
Миналите квалификации същите играха много по-добре. И сме ги виждали че могат и повече.