А ако съвсем помислят и размърдат и малкото си мозъчни клетки с малка инвестиция ще могат да гледат не само булсат, но и всякакви вариации на скай, канал+ и т.н.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
neoje написа:4akala написа:Аз лично нямам проблеми с това,че трябва да си слагам чиния на Булсатком.Абонат съм на СКАТ и плащам 16 лв.на месец за цифрова ТВ -130 канала и 40 радио станции.Плюс пакет от 4лв. на месец за пакет от още 9 програми сред,които и ТВ+.СКАТ са сключили договор с Булсатком и предлагат тази услуга на клиентите си.Защо и другите оператори в България не сключат договори с Булсатком и те да предлагат ТВ+,а трябва да я дават незаконно?И е много смешно повечето хора,да псуват Булсатком,че ТВ+ са взели правата за дадени мачове,плащат си хората и това е.
+1...Абсолютно прав си...Аз пък от 3 години съм си на Булсата и съм си доволен-гледам си мачовете от Испанското и Италианското,Уимбълдън,а сега и Евротурнитите+Националния(не че е много за гледане)...И тези,които плюят по Булсатком нищо не разбират от политика и бизнес,нали точно за това купуват правата,за да си сложат повече хора чинии или другите оператори да им плащат за излъчването на ТВ+,проста инвестиция...
шегуваш ли се,аз само за нба ще дам 18 лвjoring написа:Истината е, че каналите на булсат тв+ и филм+(спорт+) избиха рибата, нито едина друга българска телевизия не предлага толкова спорт, а от октомври абонатите на булсат ще гледат нба и нхл, а не както всички останали по еспн америка-европа колежанските първенства. Които каквото и иска да си говори това е правилният подход, доказано е и на запад, доказано е дори и в Гърция, където гърците въобще не обичат да си плащат, но които иска истинска телевизия си плаща като поп на тамошната нова по 50-60 евра, а тук баш тарикатите се правят за 15,80лв, което им е по-швтино от досегашната кабелана и ако имат благоразуемито ще да си поставят 2-3 анетена ще гледат със стотици канали в повече в повече от досегашните им кабелни кожудери.
А ако съвсем помислят и размърдат и малкото си мозъчни клетки с малка инвестиция ще могат да гледат не само булсат, но и всякакви вариации на скай, канал+ и т.н.
forzajuve написа:След като Нова спорт и Ринг демонстрират пасивност с това да задоволят половин България.......
joring написа:Много е лесно да подкрепяш отбора си само като бие, един истински фен трябва да бъде с отбора си и в добро и в лошо, в случая това е въпрос на национална чест!
redman написа:Когато видях коментара на Т. Русев и няколко начални страници на спортните вестници относно факта, че мача с Англия няма да го дават по БНТ, ми мина през ума, че хората в нац. тв са взели мъдро решение. Не стига че ги псуват всички заради световното, ами сега и заради издънките на нац. отбор да го отнасят. Добре са сторили че са дали всички гостувания на тв+, ние ако нещо вземем че направим в тия квалификации, то едва ли ще е навън...
RobiVanPersie написа:joring написа:Много е лесно да подкрепяш отбора си само като бие, един истински фен трябва да бъде с отбора си и в добро и в лошо, в случая това е въпрос на национална чест!
+1
Tотално прав си!!!Сега пак ще има хора дето ще кажат че сега няма да го подкрепят заради лошите резултати!
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта