Мъри: Искам да водя националния отбор и на евроквалификации

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

niki_j
Контакти:

Re: Мъри: Искам да водя националния отбор и на евроквалификации

Мнениеот niki_j » 11 окт 2009 16:43

Боримечката написа:
То и И.Иванов игра добре при предишните треньори.Така,че нелепо е да го защитатаваш Стоилов.Трябваше думите на Иванов на аерогарата да ги изрече той!
Капиш!Като се изакаш,трябва и да се избършеш.Не трябва да чакаш друг да го свърши,че може да ти бръкне в ....
Със здраве.

За втори път казваш нещо, за което съм сиг че не си прочел, а то е, че Мъри не бил поел вината. Е, приятел, чуй му интервюто на сайта и пак се изходи във форума ;)
А колкото до Иванчо, като му слушах извинението ми се стори много нагъл(може и на мен да ми се е сторило само, но...) :!:
ИзображениеИзображение

niki_j
Контакти:

Мнениеот niki_j » 11 окт 2009 16:49

Пиши на кирилица, че ме заболяха очите да ти чета иероглифите :)
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Боримечката
Контакти:

Мнениеот Боримечката » 11 окт 2009 16:50

niki_j написа:А колкото до Иванчо, като му слушах извинението ми се стори много нагъл(може и на мен да ми се е сторило само, но...)

A пък на мен това на Мъри ми се стори нещо,като между другото.Ама така ми се е сторило...

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 11 окт 2009 16:51

Боримечката написа:
acmilan написа:Иначе за футболистите на Левски по времето на Мъри-всички се представиха на добро ниво,когато играха

То и И.Иванов игра добре при предишните треньори.Така,че нелепо е да го защитатаваш Стоилов.Трябваше думите на Иванов на аерогарата да ги изрече той!
Капиш!Като се изакаш,трябва и да се избършеш.Не трябва да чакаш друг да го свърши,че може да ти бръкне в ....
Със здраве.

Хаха,ок :lol: Не смятам,че в тази тема аз съм нелепият,но както и да е.Доста вулгарно се изказваш,няма да влизам в твоята стилистика,макар,че съм убеден,че би ти харесало :mrgreen: Със здраве.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 11 окт 2009 16:51

Виждам,че относно държавната помощ сме на едно мнение,смятам,че ново ръководство на футболния съюз също не е лош вариант,но не виждам в момента готов кандидат за нов президент.Не казвам,че съм против чужд треньор на националния отбор,но смятам,че Мъри също може да извърши транформацията на бг футбола.Все пак не решаваме нещата аз и ти,радвам се,че направихме културна дискусия с идеи и аргументи ;)[/quote]
Аз също нямам готов кандидат за БФС :P А за Мъри много ме съмнява,да направи трансформацията за която казваш.В Левски намери почти готов отбор и постигна големи успехи за БГ футбола.Но...след ШЛ,не показа нищо.И в Левски и в Ловеч(една купа на Б-я и аз и ти ще я вземем като играем с по-слаби отбори)и сега с нац.отбор.Като цяло не става,за мен и за доста други колеги от форума.
А за дискусията,няма никакъв проблем да е културна. :P
Само Черно море.

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 11 окт 2009 16:54

Мъри върши много добра работа, опита се да научи хората, които не знаят, как трябва да се работи, но това явно е много дълъг процес. - добре защо Бербатов мисли така и той ли не разбира от футбол ?

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 11 окт 2009 16:54

garfild8 написа:Виждам,че относно държавната помощ сме на едно мнение,смятам,че ново ръководство на футболния съюз също не е лош вариант,но не виждам в момента готов кандидат за нов президент.Не казвам,че съм против чужд треньор на националния отбор,но смятам,че Мъри също може да извърши транформацията на бг футбола.Все пак не решаваме нещата аз и ти,радвам се,че направихме културна дискусия с идеи и аргументи ;)

Аз също нямам готов кандидат за БФС :P А за мъри много ме съмнява,да направи трансформацията за която казваш.В Левски намери почти готов отбор и постигна големи успехи за БГ футбола.Но...след ШЛ,не показа нищо.И в Левски и в Ловеч(една купа на Б-я и аз и ти ще я вземем като играем с по-слаби отбори)и сега с нац.отбор.Като цяло не става,за мен и за доста други колеги от форума.
А за дискусията,няма никакъв проблем да е културна. :P[/quote]
Аз смятам,че именно той направи онзи Левски,понеже взе играчи като Бардон,Томашич,наложи юноши като Домовчийски,Коприваров и Живко Миланов,върна Христо Йовов,Левски заигра по европейски.Смятам,че добре се вижда какво направиха други треньори в синия клуб.Иначе можем да се пробваме в Ловеч,ако искаш за треньори :mrgreen: :P
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 11 окт 2009 16:55

stg333 написа:Мъри върши много добра работа, опита се да научи хората, които не знаят, как трябва да се работи, но това явно е много дълъг процес. - добре защо Бербатов мисли така и той ли не разбира от футбол ?

Мани-мани,Бербатов ще излезе гадно говедо скоро :mrgreen: :lol: :mrgreen:

bossar
Контакти:

Мнениеот bossar » 11 окт 2009 16:55

Levski 1914 написа:Може да е всякакъв Мъри, но тези две неща са много точно казани и и съм съгласен на 100% с него:
BPFC1912 написа:Основният ни проблем в този мач и тези квалификации – 6-7 основни играчи отсъстваха. А ние не разполагаме с толкова много заместници. Ограничен е изборът, трябва да се повиши нивото на националния футбол, ако искаме да върви и националният отбор.

Когато рискуваме с нови играчи – защо, когато не рискуваме – пак защо. И Миланов, и Манолев, и Тунчев, и Стоянов са контузени – всички искаха да видят следващата генерация.

На този все нещо не му и угодно, В А група се оправдаваше все със стадионите когато стъпеше на криво,все е мръм мрър-ОСТАВКА

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 11 окт 2009 16:55

mmaryan написа:
Levski 1914 написа:
mmaryan написа:ami nali zatova se pravi podgotovka 4 dni da pokaje6 koi kade kak da igrae oba4e kak da pokaje6 kato ti samia ne znae6 kak stava samo na kvadrat s x 1 i ma4le za da se izpotim ne stava trqbva da se u4i tazi igra ne 25 godini tq se u4i po poslednia den

Едвам ти прочетох коментара...Разбирам, че и за теб Мъри е основния виновник за провала вчера. На какво очакваш да ги научи футболистите за 4 (четири) дена? И ти в това огромно изречение без нито един препинателен знак казваш две взаимноизключващи се неща :idea:

ti na znacite li darji6 kato vlezem v 4as po balgarsi 6te govorim za znaci.I ne sam kazal u4i a kazah POKAJE u4i se ako ti nikoga ne si u4il tova si e otdelen vapros

Само един въпрос ще ти задам и ще те помоля да спреш да пишеш на шльокавица, защото ме заболяха очите и мен... Какво очакваш да покаже на футболистите за четири дена?
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Върни се в “Национален отбор”