Стоилов: Не мога да кажа, че ще се класираме

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Re: Стоилов: Не мога да кажа, че ще се класираме

Мнениеот L_Messi » 07 фев 2010 16:58

captain drifuss написа:
acmilan написа:Чакам някой да ми каже Трапатони победи ли Стоилов?А Хитцфелд?Кой нямаше да ви изглежда смешно до тези големи имена?

Trapatoni polu4i ot Stoilov to4no kakvoto kakoto my trqbva6e, dva puti! zabravihte li ve4e kak se stekoha obstoqtelstvata v predi6ata ni grupa, 4e govorehme za zaduljitelni pobedi, a ne za ravenstva! a 6t se otnasq do ma4a sus 6veicariq ne mislq, 4e ima nujda da go komentirame, bezsmislen priqtelski ma4.... ti mi kaji v koi vajen ma4 Muri e vzel ne6to? i sprete da obvinqvate Plamen Markov za edin raven s 4erna gora, ve4e na vsi4ki vi e qsno, 4e ne sa sly4aen otbor- s malko pov4e kusmet mojeha da ni biqt vtroriq ma4, spomnete si purvoto poluvreme na ma4a v Sofia!!!

Страшен си... Значи Мъри е виновен, че направихме равни мачове с Ейре вместо да ги бием, но Марков не е виновен за равенството с Ч.Гора, понеже не са случаен отбор. А какво да кажем за мача с Грузия, където под ръководството на Марков едвам отървахме загубата и то благодарение само на Петков.
На всички е ясно, че с играчите, с които разполагаме ще ни е трудно да се класираме, но за някои хора е по-лесно да обвиняват Мъри, понеже още ги боли от успехите, които той постигна с Левски.

Потребителски аватар
de_souza
Контакти:

Мнениеот de_souza » 07 фев 2010 17:11

и това ми е треньор... и как иска да надъхва играчите с такива приказки??? мани мани... надявам се че те са умни момчета и няма да го слушат какво ще им говори, тогава има ме шанс :)

Потребителски аватар
Messinho
Контакти:

Мнениеот Messinho » 07 фев 2010 17:11

plovdivesamona6 написа:Изображение
само като се види тази снимка става ясно,че нямаме абсолютно никакъв шанс за класиране :oops: :oops: :oops:

страшна снимка сложих си я на десктопа :)
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3

ЦСКА ДО ГРОБ!!!
Изображение

Dexter
Контакти:

Мнениеот Dexter » 07 фев 2010 17:15

L_Messi написа:Страшен си... Значи Мъри е виновен, че направихме равни мачове с Ейре вместо да ги бием, но Марков не е виновен за равенството с Ч.Гора, понеже не са случаен отбор. А какво да кажем за мача с Грузия, където под ръководството на Марков едвам отървахме загубата и то благодарение само на Петков.
На всички е ясно, че с играчите, с които разполагаме ще ни е трудно да се класираме, но за някои хора е по-лесно да обвиняват Мъри, понеже още ги боли от успехите, които той постигна с Левски.

Ето тук приятелю си в грешка .
Кой каза , че нямаме играчи ?
Бербатов - Ман . Юнайтед
Божинов - Парма
М . Петров - Ман . Сити
С . Петров - Астън Вила
Ж . Желев - Стяуа
Рангелов - Борусия Дортмунд
Манолев - ПСВ
Макриев - Ашдод
Тунчев - Лестър
Марио Кирев - Ювентус
и като добавим няколко от най-добрите от вътрешното първенство ( Иван Стоянов , Гошо Петков , Ивелин Попов и т.н.)отбора ти е готов.
Само дето НЯМАМЕ треньор който да ги нареди както трябва и да изгради тактиката на отбора върху качествата на състезателите с които разполага.
мъдю си знае неговата схема и не се замисля аджаба дали тя е приложима спрямо качествата на футболистите .
Кон с капаци си е мъдю и в противното не можеш да ме убедиш .Знае си неговата схема и това е .
Само за справка да ти кажа Ото Рехагел направи един смешен ( за мен ) отбор на Гърция Европейски шампион не защото е извикал Германци или някакви други футболисти . Извика си пак старите футболисти но ги нареди правилно и избра тактика и стил на игра които са съобразени с потенциала на футболистите с които разполага .
Какво е морето - СИНЬО , какво е небето СИНЬО , какви са ти венците - СИНИ --> ДА Е?А МАЙКА ТИ МАНГАЛ !

Изображение

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 07 фев 2010 17:16

Трагедия... Някои от феновете откровенно са на страната на Станимир Стоилов , дори и това да означава предателство спрямо родна България... Какво ще рече националния треньор да ти говори , че шанса да не се класираме е по - голям от този да се класираме. И тоя човек ще очаква българският фен да ходи на мачове и да подкрепя пораженческия манталитет на хасковския "реалист".Пламен Марков го смениха , защото сме направили равен с Черна гора като гости при това... , сега обаче , когато треньора вече е приближен до милиционерския отбор нещата според журналистите стоят по друг начин.Черна гора вече е някакъв супер отбор , който сега си пише историята.Двоен аршин и национално предателство. 8-)
Последна промяна от viroglav на 07 фев 2010 17:16, променено общо 1 път.

Ryan Giggs77
Контакти:

Мнениеот Ryan Giggs77 » 07 фев 2010 17:16

Наистина е смешен на снимката,ама все пак да му пожелаем късмет и мисля,че имаме някакъв шанс.Все пак Швейцария и Уелс не са някакви футболни страшилища.Притеснява ме Черна гора,за Англия мисля ,че всичко е ясно.Макар че срещу тях се представяме що годе прилично.

Agentriot
Контакти:

Мнениеот Agentriot » 07 фев 2010 17:18

Вярно е много грозно това,което голяма част от "феновете" тук правят-да плюят само по Мъри! И аз не разбирам какво толкова ви е направил Мъри,че толкова злоба и помия се изля върху него.Ако наистина е от завист за наистина не малките му успехи начело на Левски,то тогава наистина сте много жалки душици,които само завиждат и гледат в паницата на другите.Иначе групата наистина е трудна и освен Англия другите отбори са със сравнително изравнени възможности( в момента поне),въпреки че България има качествата и силата да бие всеки от тези отбори може би без Англия,защото защитата ни е доста слаба и няма как да им издържим цял мач без да се пропукаме отзад.Мисля,че при концентрирана и стабилна игра срещу швейцарците и черно горците и най-вече при стабилна защита в целия квалификационен цикъл имаме реален шанс да се класираме!А за Мъри-моля ви,оставете го първо да мине този цикъл,да видим какво ще стане-ако пак се провалим-критикувайте го,въпреки че няма да е първият,нито последният треньор,който няма да ни класира де(примери с "червени","сини" и бембени треньори много).Така че дотагава-оставете го да си върши спокойно работата човекът,пък като свършат всички мачове,тогава ще се правят равносметки и ще се търсят нови треньори(дай Боже-чуждестранни)!

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 07 фев 2010 17:21

Ето тук приятелю си в грешка .
Кой каза , че нямаме играчи ?
Бербатов - Ман . Юнайтед
Божинов - Парма
М . Петров - Ман . Сити
С . Петров - Астън Вила
Ж . Желев - Стяуа
Рангелов - Борусия Дортмунд
Манолев - ПСВ
Макриев - Ашдод
Тунчев - Лестър
Марио Кирев - Ювентус
и като добавим няколко от най-добрите от вътрешното първенство ( Иван Стоянов , Гошо Петков , Ивелин Попов и т.н.)отбора ти е готов.
Само дето НЯМАМЕ треньор който да ги нареди както трябва и да изгради тактиката на отбора върху качествата на състезателите с които разполага.
мъдю си знае неговата схема и не се замисля аджаба дали тя е приложима спрямо качествата на футболистите .
Кон с капаци си е мъдю и в противното не можеш да ме убедиш .Знае си неговата схема и това е .
Само за справка да ти кажа Ото Рехагел направи един смешен ( за мен ) отбор на Гърция Европейски шампион не защото е извикал Германци или някакви други футболисти . Извика си пак старите футболисти но ги нареди правилно и избра тактика и стил на игра които са съобразени с потенциала на футболистите с които разполага .[/quote]
От тия които си изброил така като гледам има много защитници.Нямаме защита,ако ще и КАПЕЛО И ФЕРГЮСЪН да са заедно треньори не могат да ни класират.А ако имаме контузен преди някой важен мач не ми се мисли кой ще го замести.

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 07 фев 2010 17:24

Agentriot , е колко време да го чакаме... Не сме всички на по двайсет години и не ни остава много. Няма за кога да го чакаме , вече провали един цикъл. Националният отбор не е чакалня , да ходи в Левски , там мога да го чакам колкото кажете , не е проблем. 8-)

Dexter
Контакти:

Мнениеот Dexter » 07 фев 2010 17:28

donpacko не случайно съм написал + някои други от нашето първенство . Не съм казал , че точно тези които съм изброил трябва да играят .
Дадох пример с тях за да се види , че имаме играчи на що годе добро Европейско ниво.
Колкото до това , че защитата ни била слаба ще ти кажа само , че отбора не участва в защитната фаза както трябва .
Ако халфовете ( не само дефанзивните ) подпомагаха малко от малко защитата ни щяхме да се класираме и защитата нямаше да изглежда толкова трагикомично
Какво е морето - СИНЬО , какво е небето СИНЬО , какви са ти венците - СИНИ --> ДА Е?А МАЙКА ТИ МАНГАЛ !

Изображение

Върни се в “Национален отбор”