Къде другаде го има това?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Къде другаде го има това?
По тази логика Къде е Киров,Акалски,Иванов,Пиргов,Левашки....Всеки един от тях е по-добър от Караджов и близко до Петков и Михайлов
Ами за това става дума
Жоро_32бс написа:Значи един Иво Иванов, който прави отличен сезон в Миньор, е по голям некадърник от Ники Михайлов ли?
Аз не мисля така, няма кой да даде равен шанс на всички. Предпочитам на вратата опитен вратар, дори и по възрастен, но да е бил титуляр през сезона и в добра форма. Немците с Леман могат, а ние не можем
Грешно подхождаш ... трябва да се избере не по.малкия некадърник, а по добрия вратар. Значи и двама Иво Иванов да са пак Ники Михайлов е по добър. Предимството на Иво Иванов е че не знаем кой е баща му.
Последна промяна от Oskron на 19 май 2010 15:47, променено общо 1 път.
stefan_ atanasov написа:Хайде стига сте го плюли Н.Михайлов бе,ами нормално е той да е вратар стига толко все пак играе в чужбина,аз съм цесекар но ви отговарям веднага дори и резерва в клубният си отбор той трябва да пази,пример титулярният вратар на Рома е бразилец нали а на световното 2-ри вратар ще е Дони неговата първа резерва в Рома.И хайде престанете вече на това момче му трябва да играе защото той наистина е добър вратар.Още помня на В.Левски защото аз бях на мача с Вердер как 40.хил зрители го скъсаха ама направо го скъсаха от псувни и обиди и от тогава това момче го съжалих така,поставих се на негово място и го разбирам много добре защото винаги ще се намери някой който да му припомни този мач.Но казвам ви той е силен характер-перденце и ще ви докаже на всички който го подигравате че някой ден ще стигне успехите на баща си-като футболист обаче,не като раководител но това е друга тема.
Е кво трябваше да му ръкопляскаме ли ? На този мач показа че във важните мачове не може да се разчита на него.Все още. И според мен, наистина трябва да играе, но първо да се наложи в клубният си отбор и след това в националния да рискуват с него.
kireto2 написа:stefan_ atanasov написа:Хайде стига сте го плюли Н.Михайлов бе,ами нормално е той да е вратар стига толко все пак играе в чужбина,аз съм цесекар но ви отговарям веднага дори и резерва в клубният си отбор той трябва да пази,пример титулярният вратар на Рома е бразилец нали а на световното 2-ри вратар ще е Дони неговата първа резерва в Рома.И хайде престанете вече на това момче му трябва да играе защото той наистина е добър вратар.Още помня на В.Левски защото аз бях на мача с Вердер как 40.хил зрители го скъсаха ама направо го скъсаха от псувни и обиди и от тогава това момче го съжалих така,поставих се на негово място и го разбирам много добре защото винаги ще се намери някой който да му припомни този мач.Но казвам ви той е силен характер-перденце и ще ви докаже на всички който го подигравате че някой ден ще стигне успехите на баща си-като футболист обаче,не като раководител но това е друга тема.
Е кво трябваше да му ръкопляскаме ли ? На този мач показа че във важните мачове не може да се разчита на него.Все още. И според мен, наистина трябва да играе, но първо да се наложи в клубният си отбор и след това в националния да рискуват с него.
Есента на мачовете на Твенте със Спортинг в третия предварителен кръг за ШЛ игра страхотно и въпреки, че отпаднаха показа, че може да се разчита на него и във важните мачове.
Значи къде е бил титуляр досега, та да е титуляр в националния. Значи в Левски беше резерва и пусна най тъпия гол в историята на Шампионската лига, оттам отиде в Ливърпул, почти веднага го продадоха, и после цял сезон търка пейката на Твенте.С какво е заслужил да е титуляр на България?
Жоро_32бс написа:Значи къде е бил титуляр досега, та да е титуляр в националния. Значи в Левски беше резерва и пусна най тъпия гол в историята на Шампионската лига, оттам отиде в Ливърпул, почти веднага го продадоха, и после цял сезон търка пейката на Твенте.С какво е заслужил да е титуляр на България?
С качествата, които притежава ... значи
- Gonzo0009
- Контакти:
Ето бе Караджов е на лице щом има млади момченца там е
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore
Абе на мача с Вердер Ники беше на 18!? Айде стига плюене бе, мамка му! Вярно че извън терена е леке, но качества има! На 22 години е и трябва да се налага.. вие сериозно ли искате вратаря на България да е от Миньор?! Ама честно ?!
Иванко го ругахте дълги години, къв бил, що бил..сега всички викате колко ще ни липсва!? Тъпа психология е нашата.. всичко се плюе, всичко се ругае..нищо не е достатъчно достойно за нас!? И Бербатов оплюхме, Божинов беше отречен.. абе не знам има ли някой, който да ви харесва..
Заеби
Иванко го ругахте дълги години, къв бил, що бил..сега всички викате колко ще ни липсва!? Тъпа психология е нашата.. всичко се плюе, всичко се ругае..нищо не е достатъчно достойно за нас!? И Бербатов оплюхме, Божинов беше отречен.. абе не знам има ли някой, който да ви харесва..
Заеби
malchev написа:Абе на мача с Вердер Ники беше на 18!? Айде стига плюене бе, мамка му! Вярно че извън терена е леке, но качества има! На 22 години е и трябва да се налага.. вие сериозно ли искате вратаря на България да е от Миньор?! Ама честно ?!
Заеби
Абе човек, ясно е че има качества ,но нека стане титуляр в клуба си и да заповяда.А сега Мъри какво казва "аз ще викам играчи които играят редовно в клубовете си ". Е той защо трябва да е изключение?