Гонят Мъри от националния

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Гонят Мъри от националния

Мнениеот ЕМИЛ » 27 окт 2009 10:40

Нека да го изгонят та най-накрая червените да мирясат малко.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 27 окт 2009 10:41

Мъри и Насо в "Левски" - не, благодаря! Добре де, хора, я ми кажете провалите срещу Беверен и Тампере (вярно, че сред първите имаше играчи като Ебуе, който после отиде в Арсенал, но и двата отбора бяха мижави) наистина ли ги забравяте? Хубаво е да се помнят само положителните неща. Това говори, че сте положителни личности, ама... Мисля, че с Велев можехме да влезем в Лигата, но това си е мое мнение, де. Тогава много хора съм сигурен щяха да забравят Мъри. Не вярвам, че, когато следващия път влезем в ШЛ (а това съм убеден, че ако няма някакви страшни сътресения в следващите 4-5 години ще стане) и Мъри не ни е треньор ще се представим по-добре от последния път. Другият довод за нежеланието ми да видя Мъри, и той е по-важен се нарича Тодор Батков. Мъри има виждания и работи в дългосрочен план, а мустакатия "спец" не разбира, че за хубавите неща трябва време. Мъри ще почне да гради, да работи бавно към целта. Батков ще му писне и ще го махне. И отново дупка. Няма смисъл. А за Наско... Ми който му е харесал последния път като си показа з... на феновете, изгонването на Люпко, Грозни, Гонзо, Кривия - да си го поддържа. От мен и от вас нищо не зависи. За съжаление предвиждам как Наско се връща на бял кон и мъките пак ще започнат... Жалко за клуба, жалко за феновете!

JuStDoIt
Контакти:

Мнениеот JuStDoIt » 27 окт 2009 10:43

Важно е да назначат треньор със характер и авторитет, на който да не му налагат кой да вика и кои не . Дори и да е чужденец определят ли му от БФС кой да е в национала пак ще е старата песен на нов глас.

Потребителски аватар
ebaef
Контакти:

Мнениеот ebaef » 27 окт 2009 10:43

comandosa1 написа:По принцип си прав, но в момента няма пари. Баткоф няма да продаде отбора скоро, чисто и просто от инат, пък и едвали ще се появи ентусиаст да даде 10 000 000 евро на ръка, и после по още толкоз на година.......

:geek: Бре къв бюджет извади....малиии...

Потребителски аватар
zlostar
Контакти:

Мнениеот zlostar » 27 окт 2009 10:47

metodito написа:Мъри и Насо в "Левски" - не, благодаря! Добре де, хора, я ми кажете провалите срещу Беверен и Тампере (вярно, че сред първите имаше играчи като Ебуе, който после отиде в Арсенал, но и двата отбора бяха мижави) наистина ли ги забравяте? Хубаво е да се помнят само положителните неща. Това говори, че сте положителни личности, ама... Мисля, че с Велев можехме да влезем в Лигата, но това си е мое мнение, де. Тогава много хора съм сигурен щяха да забравят Мъри. Не вярвам, че, когато следващия път влезем в ШЛ (а това съм убеден, че ако няма някакви страшни сътресения в следващите 4-5 години ще стане) и Мъри не ни е треньор ще се представим по-добре от последния път. Другият довод за нежеланието ми да видя Мъри, и той е по-важен се нарича Тодор Батков. Мъри има виждания и работи в дългосрочен план, а мустакатия "спец" не разбира, че за хубавите неща трябва време. Мъри ще почне да гради, да работи бавно към целта. Батков ще му писне и ще го махне. И отново дупка. Няма смисъл. А за Наско... Ми който му е харесъл последния път като си показа з... на феновете, изгонването на Люпко, Грозни, Гонзо, Кривия - да си го поддържа. От мен и от вас нищо не зависи. За съжаление предвиждам как Наско се връща на бял кон и мъките пак ще започнат... Жалко за клуба, жалко за феновете!

Явно и ти си от положителните личности след като забравяш реванша с БАТЕ (цяло полувреме бяхме с човек повече), 2 та с Жилина (първия пак с човек повече), култовото "Дано в реванша не им изгонят играч, защото с/у 11 играем по- добре", първото полувреме с андорците и още куп "велики" мачове в родния шампионат.

Потребителски аватар
blue SASHO1977

Мнениеот blue SASHO1977 » 27 окт 2009 10:49

tprodanov написа:
blue SASHO1977 написа:
tprodanov написа:И каква радост донесе ектор купер на отбора си? :roll:

Е неможе да сравняваме нац. отбори на Грузия и България!!!

Мислиш ли? :mrgreen:

А бе, в последно време малко съм раздвоен, ама все пак сме България бе човек, ако почнем да се сравняваме с Грузия..... е...и му мамата!!!! ;)

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 27 окт 2009 10:50

Каквото и да си говорим става въпрос за пари - заааа мнооого пари!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 27 окт 2009 11:02

zlostar написа:Явно и ти си от положителните личности след като забравяш реванша с БАТЕ (цяло полувреме бяхме с човек повече), 2 та с Жилина (първия пак с човек повече), култовото "Дано в реванша не им изгонят играч, защото с/у 11 играем по- добре", първото полувреме с андорците и още куп "велики" мачове в родния шампионат.

Ми... явно :) . Ама няма да забравя първа победа от три години в Европа. Спечелената шампионска титла, която и аз не я виждах. Да, за последното не мога да отрека, че принос имаше и тоталното омотване на СуперЛюбо и онея дето си вадеха джобовете на публични места. Ми не знам. Просто не се знаеше какво щеше да направи Кокалеску като треньор. Беше неудобен за много хора, не цепеше басма на никого и това ме кефеше в него. Иначе аз не поддържам Велев за треньор сега ако мислиш. Велев беше левскар и пич. Това е. И не е бил футболист на ЦСКА или Славия за разлика от Мъри и Наско.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 27 окт 2009 11:17

Може ли някой да каже колко затревени терени има в Гана? Все пак момчетата станаха световни шампиони.
Според мен големият проблем не е в терените а в манталитета.Поколението на Гунди е тренирало на сгурия
но това не им попречи да са виртуози с топката.И ТОГАВА Европейските отбори са имали по-добри условия.

Потребителски аватар
zlostar
Контакти:

Мнениеот zlostar » 27 окт 2009 11:21

Както и да е темата е друга. Според мен Мъри ще си остане треньор на нац. отбор. Най- малкото за да се коментира смяна, трябва да има и алтернатива. За сега освен спекулации с имена на свободни чуждестранни треньори друго няма. Нито някой от тях е идвал до България, нито си спомням някой от БФС да е летял до Швеция (Ларс Лагербаг) примерно. Не месля, че в БФС са толко тъпи, че да махнат Мъри, без да имат готов вариант, който да подпише веднага. Най- малкото на един чужденец трябва време да се запознае и с играчите, както от А група, така и с някой "легионери".

Върни се в “Национален отбор”