Сектор Б написа:Чудно ми е колко публика ще има на мача. Може би само родителите, приятелите и жените на футболистите и някой друг репортер
пропусна Георги Първанов
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Сектор Б написа:Чудно ми е колко публика ще има на мача. Може би само родителите, приятелите и жените на футболистите и някой друг репортер
delqnski47 написа:А и не може да виним двама играчи за загубата!Ако атакувахме както трябва и имахме положения то проблеми при защитата нямаше да имаме и нямаше да ни атакуват толкова лесно!
Костадин Стоянов не знам защо го е пуснал отдясно,а пък Бербатов си е ЧИСТ нападател и не знам защо САФ и Мъри го пускат като ХАЛФ!?!?!
Сектор Б написа:delqnski47 написа:omegga megadeath написа:Предполагам че ще е нещо от сорта на : 1.Михайлов. 2.Манолев 3.Генев 4.В.Минев 5.Николов 6.Балтанов 7. Огнянов 8.Стенли.9.Цачев 10.Домо.11.Божинов
Да...ако ми пусне Генев ще е върха на сладоледа
Трябваше да пусне Котев. Нали все не може да уцели топката. Явно искаш той да играе за по-голям цирк.
delqnski47 написа:Абе изобщо да не ми сравнявате Генев с Иван Иванов!Единия има 5 мача,докато другия е титуляр втора година и си е супер!Генчо не знаеше къде е на дербито и го видяхме ква стока е!Просто до сега абсолютно никакво впечатление не ми е направил!За Цачев ще си замълча!Играе добре,въпреки че на последния мач(Пирин-ЦСКА 0:0) нищо не направи и логично го смениха второто полувреме!''Имам хъс да играя срещу ЦСКА''-нещо такова каза май не си спомням ама както и да е....

tprodanov написа:И кво точно му е на Генев? Вчера гледа ли другия мач? И можеш да го сравниш с иван иванов....
А това, че имаме добри играчи.. абе, делянски, обедно време е, кога се натаралянка толкова, едно наздраве кажи поне?

delqnski47 написа:tprodanov написа:И кво точно му е на Генев? Вчера гледа ли другия мач? И можеш да го сравниш с иван иванов....
А това, че имаме добри играчи.. абе, делянски, обедно време е, кога се натаралянка толкова, едно наздраве кажи поне?
Имаме,просто ни трябва добър треньор-чужденец!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта