Големият Бербо!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Carpy
Контакти:

Re: Големият Бербо!!!

Мнениеот Carpy » 06 сеп 2009 12:44

THE G.A.M.E написа:Сега.....ако трябва да постъпя като някои от "червените" фенове, ще кажа това:
ще призная Бербатов, ако вкара два на италианците ! Нали някои от тези фенчета казват, че ще признаят Стоилов за треньор, ако победи Италия ? Та и аз така......Бербо го признавам ако отбележи два на Италия..... :lol:
Извън "правенето" на червен фен, ще кажа.......Бербатов най после игра така, както трябва да го прави във всички мачове ! Но има един факт......помогнаха му !

Бербо го е признал целия свят. Само група кухи сини фенове у нас не са. В тази връзка, последното от което Бербо се нуждае е твоето признание.

Потребителски аватар
vikpopov
Контакти:

Мнениеот vikpopov » 06 сеп 2009 12:45

ивчо ,да не ми казваш ,че това е най-доброто ,което има в републиката ???

Потребителски аватар
ivo1964
Контакти:

Мнениеот ivo1964 » 06 сеп 2009 12:48

`Що? Лошо ли е?

Tino
Контакти:

Мнениеот Tino » 06 сеп 2009 12:51

Играч на мача е не Димитър Бербатов .....а Димитър Иванков...това мисля, че стига.
Ако не бяха неговите спасявания през 1вото полувреме на почивката резултатът щеше да е 0:3 или 0:4....

Потребителски аватар
sin_gobg
Контакти:

Мнениеот sin_gobg » 06 сеп 2009 12:54

cska_90 написа:Е надявам се след мача снощи -най-накрая злобарите и критиците да млъкнат!!!
просто защото Бербо показа че е голям,показа че му пука за България и най вече показа че заедно със Стенли в момента са единсвютвените ни играчи,които знаят за какво става въпрос!
Сега ставам и не съм чел сайтовете, но съм сигурен че сега величаят Мъри -колкото добре е провел мача(нищо че първото полувреме реално рез беше 0-2),как е улучил смяната на Мечо(който освен гола на празна врата нещо друго май не направи-и то след фазмозен пробив и пас на Берба)А истината е една,че ако го нямаше снощи Бербатов щяхме да яден големия.............резил!!

Прав си за изявите на Бербатов снощи. Лошото е, че не показа същата игра срещу Ейре и сега ще е много трудно да се класираме.

Потребителски аватар
ivo1964
Контакти:

Мнениеот ivo1964 » 06 сеп 2009 12:55

Tino написа:Играч на мача е не Димитър Бербатов .....а Димитър Иванков...това мисля, че стига.
Ако не бяха неговите спасявания през 1вото полувреме на почивката резултатът щеше да е 0:3 или 0:4....

Ако, ако, ако... Ами ако Бербо не беше направил ТРИ асистенции и не беше вкарал дузпата, която сам си изработи, резултатът пак си беше 0:1... Иванков игра отлично - никой не го оспорва.

Fichango
Контакти:

Мнениеот Fichango » 06 сеп 2009 12:56

И аз се надявам да млъкнат

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 06 сеп 2009 12:58

THE G.A.M.E написа:Сега.....ако трябва да постъпя като някои от "червените" фенове, ще кажа това:
ще призная Бербатов, ако вкара два на италианците ! Нали някои от тези фенчета казват, че ще признаят Стоилов за треньор, ако победи Италия ? Та и аз така......Бербо го признавам ако отбележи два на Италия..... :lol:
Извън "правенето" на червен фен, ще кажа.......Бербатов най после игра така, както трябва да го прави във всички мачове ! Но има един факт......помогнаха му !

Аз го написах това за Мъри, ама беше майтап, винаги съм казвал, че е добър треньор. А Бербатов изобщо не е „най-после“ направил добър мач, всичките са му горе-долу на такова ниво. Ама вие виждате Мартин като се пусне по крилото, или Стели като се пребори за някоя спорна топка, а Бербатов ако не вкара някой гол, все едно не е играл.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
vikpopov
Контакти:

Мнениеот vikpopov » 06 сеп 2009 13:03

момчета,да не живеем в празни илюзии, без треньор няма да стане... в литекс късно го разбраха , ясно е ,че и тук ще го разберем скоро ,но защо да е късно ????????? вярно е ,че сега не можем да сменяме треньор ,но вече трябва да се мисли и за това... само чужденец с име - като волейбола като баскета ! дано перуката по-скоро да вдене

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 06 сеп 2009 13:04

ivo1964 написа:

Ти си гений!!! Не знаех, че на един футболист му трябва помощ... Но нали няма да вкара два на Италия, така че пак ще си остане без твоето признание. Но има и друг сценарий - Бербо вкарва два и падаме с 3:2. Пак той ще е виновен, че не е вкарал още 2. Параграф 22!

Нещо не си ме разбрал.....Бербатов съм го признал за голям играч отдавна ! Ако трябва да бъда точен, още когато играеше в Леверкузен ! Иронията е в това, че и Бербо е голям играч, и че Стоилов е добър треньор.....но някои от колегите ти фенове на ЦСКА, се опитват да обвържат треньорските качества на Стоилов, с победа над Италия ! И аз само показвам, колко нелепо е такова твърдение.....също толкова нелепо, както и това, че ако Митака не отбележи на италианците, значи не става !
Това е от мен по тази тема.....кой разбрал - разбрал ! Който не е......да е разбрал ! :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Национален отбор”