Кого гледа Хер Матеус ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Кого гледа Хер Матеус ?

Мнениеот ЕМИЛ » 25 окт 2010 03:59

това му е работата да ходи и гледа , какво гледа той си знае ;)

Потребителски аватар
LUDAKIS
Контакти:

Мнениеот LUDAKIS » 25 окт 2010 08:49

Стига заяжданици ... Виданов играе включи се перфектно срещу Уелс !! :evil: стига сме се карали баш за националния ...
Изображение

Потребителски аватар
Cocaine
Контакти:

Мнениеот Cocaine » 25 окт 2010 10:02

Очевидно е защо нямаме национален отбор. По въпроса за състава му сме по-разделени от сърби и черногорци по време на краткото съществуване на федерацията "Сърбия и Черна гора". Общо взето никой не иска националите да побеждават, стига повиквателна да получат или само сини или само червени.
Батков: "Просто трябва да се успокоят и да играят. Купа – шок, Славия – шок, Иртиш – шок, Ботев в Пловдив– шок. Явно паднаха и психически, но айде стига, ние като пансион за благородни девици...виждате другите отбори какво правят"

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 25 окт 2010 10:31

bluepower12 написа:Искам някой да ми обясни какво правеше Матеус на мача м/у 9-тия и 12 в БГ шампионата игран в Перник ???
Защо не гледа Берое ( 6-ти ) - Академик , Калиакра - Черноморец ( 3-ти ) ???
И това при положение че в ЦСКА има 4 или 5 Българи , а в Берое са поне 10 !!!
Дали някой не натиска Хер Матеус за разни Видановци ??? 1 ден след като каза , че в ЦКСА няма играчи за националния викна Виданов ... доста странно !!!

В титулярите на ЦСКА имаше 7 българи вчера,явно си в някаква грешка и влязоха още двама като смени,колко станаха,че немога да броия :mrgreen: Берое какво иска да има национали?или Локо ПД....?От славия стефано кунчев може да иде в националния,като 3-ти вратар или да се пребори с тоя от шефиф.А от ЦСКА кой може да стигне до нац,отбор?-Всеки който повика МАТЕУС :mrgreen: :mrgreen:

Che Guevara
Контакти:

Мнениеот Che Guevara » 25 окт 2010 11:21

Незнам кои играчи е наблюдавал,но май се е оглеждал за Мис България ;)

Потребителски аватар
Alexander Frei
Контакти:

Мнениеот Alexander Frei » 25 окт 2010 11:44

ЕМИЛ написа:това му е работата да ходи и гледа , какво гледа той си знае ;)

+1 :) Абсолютно, още повече, че до края на годината той няма други ангажименти с националния отбор. :) Все се надявам, че малко от прословутата немска дисциплина ще проникне, ще прихване и не знам още как да се изразя и насам, на изток от р. Тимок и на юг от Дунава! :lol:
При резултат 6:1 Сашо Костов пита младия Цецо Атанасов дали той е най-бързият в тима и като чува утвърдителния му отговор, го съветва: Тичай тогава до "Армията" да донесеш вашето табло, защото вече няма къде да пишем головете!

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 25 окт 2010 11:48

Che Guevara написа:Незнам кои играчи е наблюдавал,но май се е оглеждал за Мис България ;)

Баш па в Перник ли? :lol:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
batty
Контакти:

Мнениеот batty » 25 окт 2010 12:01

Доколкото знам от сигурен източник, Матеус си е търсил Голф-че от Пирник. Нали знаете, такива няма и в Германия даже. Фул тининг.... :mrgreen:

Потребителски аватар
benquick
Контакти:

Мнениеот benquick » 25 окт 2010 12:15

Alexander Frei написа:
ЕМИЛ написа:това му е работата да ходи и гледа , какво гледа той си знае ;)

+1 :) Абсолютно, още повече, че до края на годината той няма други ангажименти с националния отбор. :) Все се надявам, че малко от прословутата немска дисциплина ще проникне, ще прихване и не знам още как да се изразя и насам, на изток от р. Тимок и на юг от Дунава! :lol:

Малко си в грешка колега!Другия месец имаме контрола със Сърбия но това няма някакво
огромно значение все пак.За мен е радващо, че Матеус ходи да гледа и мачовете на отборите от долната половина на таблицата,все пак не се знае от къде ще изскочи зайчето?
Другото което е, че човека не ходи само на избрани мачове като Пъпеша а иска да види
какво е нивото на футболистите и от другите отбори.Досега разчиташе на помошниците си да го ориентират,сега иска лично да се увери което му прави чест.Надявам се да продължава така и моля ви не бързайте да го съдите още от сега,дайте му малко време да се ориентира в родната ни действителност и съм сигурен че всичко ще бъде ОК ;)
vaskonti написа:
flo написа:Най-много се кефя ,когато червеният балон се надува и накрая се пука с гръм и трясък.Ей направо гот ми става :mrgreen:

То и синият гърми не по-рядко и с не по-слаба експлозия... :)
А синият доста често проглушава цяла Европа с трясъка си :)

Потребителски аватар
Alexander Frei
Контакти:

Мнениеот Alexander Frei » 25 окт 2010 12:47

benquick написа:Малко си в грешка колега!Другия месец имаме контрола със Сърбия но това няма някакво
огромно значение все пак.За мен е радващо, че Матеус ходи да гледа и мачовете на отборите от долната половина на таблицата,все пак не се знае от къде ще изскочи зайчето?
Другото което е, че човека не ходи само на избрани мачове като Пъпеша а иска да види
какво е нивото на футболистите и от другите отбори.Досега разчиташе на помошниците си да го ориентират,сега иска лично да се увери което му прави чест.Надявам се да продължава така и моля ви не бързайте да го съдите още от сега,дайте му малко време да се ориентира в родната ни действителност и съм сигурен че всичко ще бъде ОК ;)

Абсолютно си прав за контролата със Сърбия, колега, пропуснах я, :oops: а тя е на доста паметна дата (17-ти ноември 1968 и 17-ти ноември 1993 ) за българския футбол! :lol:
При резултат 6:1 Сашо Костов пита младия Цецо Атанасов дали той е най-бързият в тима и като чува утвърдителния му отговор, го съветва: Тичай тогава до "Армията" да донесеш вашето табло, защото вече няма къде да пишем головете!

Върни се в “Национален отбор”