Мнениеот k_oleto » 05 сеп 2015 13:06
След загубата на националния ни отбор по футбол от тима на Норвегия на стадион „Васил Левски" вече има само два варианта да се класираме за европейското първенство по футбол: реален и фантастичен.
Реален:
- Да дойдат извънземни и да ни помогнат.
Фантастичен:
- Да победим сами Италия и Хърватия.
Момче пита баща си след мача България-Норвегия, завършил 1:0 за норвежците.
- Тате, според теорията на вероятностите няма ли шанс нашият национален отбор да стане европейски шампион?
- Не, тук вече се прилага теорията на невероятностите!
Футболист се хвали на свой съотборник:
- Получих покана от Ивайло Петев за националния тим.
- Голяма работа! Аз пък вече знам цялата азбука наизуст!
- Какви са приликите и разликите между българските и норвежките футболисти по време на мача в четвъртък?
- Приликите са, че и едните, и другите ритаха, а разликите – че норвежците и мислеха!
Двама приятели си говорят:
- Защо вече не те виждам на стадиона?
- Жената не ме пуска, кара ми се.
- Ти мъж ли си, бе? Хвани я, свали й гащичките и я напляскай едно хубаво по дупето!
След мача с Норвегия двамата пак се срещат:
- И в четвъртък те нямаше на стадиона? Направи ли, каквото те посъветвах?
- Направих. Хвърлих я на леглото, свалих й гащичките и се зачудих: защо ми е всъщност този футбол, който играят нашите национали...
След мача с Норвегия капитанът на българския отбор Дяков казва на съотборниците си:
- Слабата ни игра си има и своите добри страни. Например, зрителите ще спрат да ни освиркват, защото ние ставаме повече от тях.
Баща казва на сина си:
- Няма срамна работа, моето момче.
- Тате, тате, ти явно не си гледал мачовете на националния ни отбор по футбол...
Фенка на футболните ни национални страда след загубата от Норвегия. Приятелката й я утешава:
- А пък на мен най-хубавите моменти в живота ми са свързани с футбола.
- Ходиш ли по стадионите?
- Не, мъжът ми ходи, а аз ходя при съседа.
Преди мача с Черна гора разузнавачът на националния отбор на България докладва на старши треньора Ивайло Петев.
- Тренер, Черна гора ги е страх от нас!
- Верно?
- Ми да! Че коя гора не я е страх от 11 дървари?
След мача с Норвегия момче стои и плаче пред стадиона. Жена го пита:
- Защо плачеш, момченце?
- Защото мама ме бие.
- Да те заведа ли при татко ти.
- Не, и тате ме бие.
- Тогава къде да те закарам.
- Искам при националите по футбол, те никога не бият.
Коментаторът:
- И ето, централният нападател на нашия национален отбор се откъсва далеч напред, лъже вратаря, остава сам срещу вратата... Удар! Греда! Удар с глава! Пак греда! И пак удар с глава! Отново греда! Няма ли кой да му даде една топка и да прекрати тая истерия?
Ивайло Петев дава интервю за вестник. Питат го:
- Как бихте описали идеалния футболист? Какви качества трябва да има той?
- Да има висока дисциплина, да спазва режима, безпрекословно да изпълнява указанията на треньора си, да уважава съдиите, да е с добро отношение към колегите си...
- Ами то май няма много такива играчи?
- В България такива играчи има много. Но всичките имат един недостатък: не могат да играят футбол