Любо Пенев - Фен тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Red joker

Re: Любо Пенев - Фен тема

Мнениеот Red joker » 15 окт 2014 10:29

Много ме е яд ,че Любо се хвана на хорото на перуката,Л.Танев,Лечков,Костадинов и сие :!: Доста ми падна в очите,но той сам си е виновен,подрони си доста авторитета ставайки треньор на тази сбирщина от слаби играчи и особено налагайки в отбора откровени некадърници като Гаджев( дори повечето левскари го ненавиждат) и вратарчето на тате,както и на повечето ловешки „звезди“,слугувайки на мениджърски,роднински и „приятелски “ интереси ;) :!: Обаче кой каквато супа си надроби,такава ще я сърба и сега ще опере пешкира, а неговите „приятелчета“ ще останат пак на повърхността-каквото е това е :idea: :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Емигрант 45

Поведението на Л.Пенев

Мнениеот Емигрант 45 » 15 окт 2014 15:36

Много ми е интересено,че никой не коментира просташкото поведение на треньора на националния отбор на България-Л.Пенев по време на изпълнението на националния химн на България.Аз гледах чрез Интернет и камерите многократно показаха неспиращият да дъвче Пенев(коментарите ще ги спестя) .Такова неуважение към химна ни, до сега не съм виждал.Пенев е лице на България и с държанието си създава лош имидж на страната ни.До сега беше "супата",а вече е "дъвката".
Спомнете си как треньотите на Норвегия се бяха пригърнали и пееха химна .Снощи по същия начин реагира треньорският на Германия.Така се възпитава във патриотизъм и се показва уважение към Родината.

dodo7271
Контакти:

Re: Поведението на Л.Пенев

Мнениеот dodo7271 » 15 окт 2014 15:38

Тук никой не коментира изказването на един руски политик, че България трябвало да лази в краката на неговата държава. Ти искаш да ти коментират как някакъв преживял като кон по време на химна. На кой му пука?
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 15 окт 2014 15:39

Л.Пенев прикючи курса, очаквах повече от него.
[center]Levski & Lazio[/center]

bez-nick

Мнениеот bez-nick » 15 окт 2014 15:40

Сложи се на Перуката, да се маха и той!!!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 15 окт 2014 15:43

Много ме кефи какви гримаси прави на пресконференцията, има едно много силно движение с главата :mrgreen: :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Андре-Пиер Жиняк 96

Мнениеот Андре-Пиер Жиняк 96 » 15 окт 2014 15:53

А вие ставате ли от дивана когато започне химна по тв-то??? 8-)
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/xlhDt0Y.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 15 окт 2014 15:54

Емигрант 45 написа:Много ми е интересено,че никой не коментира просташкото поведение на треньора на националния отбор на България-Л.Пенев по време на изпълнението на националния химн на България.Аз гледах чрез Интернет и камерите многократно показаха неспиращият да дъвче Пенев(коментарите ще ги спестя) .Такова неуважение към химна ни, до сега не съм виждал.Пенев е лице на България и с държанието си създава лош имидж на страната ни.До сега беше "супата",а вече е "дъвката".
Спомнете си как треньотите на Норвегия се бяха пригърнали и пееха химна .Снощи по същия начин реагира треньорският на Германия.Така се възпитава във патриотизъм и се показва уважение към Родината.

Е па ти нали го коментираш, това е достатъчно. С теб, с лорда Минчев и корифеят по етикет Денди, може ли да се мери човек. Предполагам, че докато е текло изпълнението на химна, ти си стоял прав пред компютъра в стойка мирно и ръка на сърцето и си припявал с цяло гърло за ужас на съседките бабки. Така се прави, браво, родолюбецо емигрант! :lol:
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

bez-nick

Мнениеот bez-nick » 15 окт 2014 15:59

Емигрант 45 написа:Много ми е интересено,че никой не коментира просташкото поведение на треньора на националния отбор на България-Л.Пенев по време на изпълнението на националния химн на България.Аз гледах чрез Интернет и камерите многократно показаха неспиращият да дъвче Пенев(коментарите ще ги спестя) .Такова неуважение към химна ни, до сега не съм виждал.Пенев е лице на България и с държанието си създава лош имидж на страната ни.До сега беше "супата",а вече е "дъвката".

И сложил анцуга като някакъв пълен гащник, да ти представлява родината. Единственият национален селекционер по анцуг, за клубен отбор разбирам, но това е национален отбор, представляваш България по целия свят. Това само показва отношението му, не че е важно в случея, тъй като с това управление на БФС, който и да е треньор пак ще го командват и ще му редят състава!

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 15 окт 2014 16:05

Пената наистина няма никакъв етикет. Поне един спортен костюм можеше да облича, ама как да е.
Много "нахакано" поведение има при пресконфернции също. Имам чувството, че не дава отговори, а направо се кара и размахва пръст.

Но това не е водещо, не би имало значение, ако постигаше резултати, но уви.

Е, тъпо е това с дъвката, да, ама то си е въпрос на етика и възпитание.

И Вили ходеше по чехли (за няколко стотин лева). :D

Върни се в “Национален отбор”