Пресата в Манчестър: Крайно време е сър Алекс да се поучи от
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Пресата в Манчестър: Крайно време е сър Алекс да се поучи от
Аз се чудя дали автора на материала си прави ташак, или наистина го мисли.
YA GUNNERS YA
До този с "МЕДИЙТЕ".Абе говедо неграмотно,интересно ми е как си разбрал какво пише английската преса като не можеш да се оправяш с родният си език.Плати си на някой да ти преведе какво пише за Бербатов в сайта на Манчестър/ако въобще знаеш какво е сайт/Грозен ,завистлив тапанар
Това мнение на авторитетния английски журналист Джеймс Робсън от реномирания английски вестник "Манчестър евнинг нюз" окончателно разбива на пух и прах всички критиците на Мъри, желаещи да имаме отбор чужденец. След като и Сър Алекс има какво да научи от Мъри, то ние в момента имаме един от най- добрите треньори в световен мащаб

Е, има и няколко ненормалника, дето не схванаха хумора, та даже и един, според който в ника си да ти пише Левски е ненормално, но пък самия той е с ник на отбор, на който никога не е стъпвал на мач даже
Но, като цяло темата е свежа, а мнението на злостара - култово
Крап, що е тва на аватара бре?

Но, като цяло темата е свежа, а мнението на злостара - култово

-
- Контакти:
tprodanov написа:Е, има и няколко ненормалника, дето не схванаха хумора, та даже и един, според който в ника си да ти пише Левски е ненормално, но пък самия той е с ник на отбор, на който никога не е стъпвал на мач даже![]()
Но, като цяло темата е свежа, а мнението на злостара - култово![]()
![]()
![]()
Предполагам, че става въпрос за мен и ще взема да ти отговоря, стъпвал съм не на един, а на три мача на отбора от ника ми /просто само на толкова съм имал възможност/, въпреки че не виждам какво общо има това....а и как ти хрумна че темата била "свежа"...
Ами статията очевидно е писана под действието на сериозни наркотици. Взимането й насериозно говори за нестабилност. А иначе и аз не видях какво общо има ника на пича, който ти коментира и несъгласието ти с отговора му. Може би искаш да обобщиш левскарите по някакъв начин, интересно ми е?
А по темата - чакам САФ да дойде на курс при Мъри в Хасковската Треньорска Школа
А по темата - чакам САФ да дойде на курс при Мъри в Хасковската Треньорска Школа

-
- Контакти:
tprodanov написа:Ами статията очевидно е писана под действието на сериозни наркотици. Взимането й насериозно говори за нестабилност. А иначе и аз не видях какво общо има ника на пича, който ти коментира и несъгласието ти с отговора му. Може би искаш да обобщиш левскарите по някакъв начин, интересно ми е?
За шегата всички разбрахме и аз лично съм съгласен, въпроса беше за ...............
levski55 написа:
най-добре ще е въобще да го изгонят от отбора и в скоро време това ще стане,защото го ракриха че освен на Бурунди и сборен отбор на племето Зулу на други не може да вкара гол.такива като него с лопата да ги ринеш.манчестър сериозно се прекара с този и сега търси възможност да го изшътка.това най-късно ще стане до месец поне така пишат медийте в Англия
А колкото до обобщаването... имам толкова много и то добри приятели-левскари, че чак ме е яд на себе си.... но не съжалявам и не обобщавам, беше лично насочено.
- fabregas_949
- Контакти:
МЕЦИ написа:"......Три гола в последните 7 мача за "червените дяволи" е прилично постижение, но факт е, че Бербатов все още не е достигнал до максимума на силите си в тима. И ако сър Алекс Фъргюсън иска да превърне Бербатов в играч от най-висока класа, той може да потърси съвет от селекционера на България Станимир Стоилов, който вече откри тайната за получаването на най-доброто от "загадъчния" нападател."

[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]
tprodanov написа:Е, има и няколко ненормалника, дето не схванаха хумора, та даже и един, според който в ника си да ти пише Левски е ненормално, но пък самия той е с ник на отбор, на който никога не е стъпвал на мач даже![]()
Но, като цяло темата е свежа, а мнението на злостара - култово![]()
![]()
![]()
[offtopic]Проданов, това е от Брейндед.. едно бебе зомби, така утрепа една ахахах.[/offtopic]
YA GUNNERS YA
Мъри - помощник на САФ в Юнайтед

shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.