Това са урните след снощните мачове. След баражите може да има разместване, но то няма да касае нашето място в четвърта урна.
Урна 1: Испания, Германия, Холандия, Италия, Англия, Гърция, Португалия, Русия, Босна
Урна 2: Швеция, Хърватска, Украйна, Дания, Швейцария, Белгия, Чехия, Унгария, Ирландия
Урна 3: Сърбия, Турция, Словения, Румъния, Израел, Норвегия, Словакия, Австрия, Черна гора
Урна 4: Армения, Полша, Финландия, Шотландия, Латвия, Уелс, БЪЛГАРИЯ, Естония, Исландия
Урна 5: Беларус, Северна Ирландия, Албания, Литва, Молдова, Македония, Азербайджан, Грузия, Кипър
Урна 6: Люксембург, Казахстан, Лихтенщайн, Фарьорски о-ви, Малта, Андора, Сан Марино
Инфо:
http://www.world-results.net/uefa/ranking_2013.htmlПожелавам си група с Босна, Унгария, Словения, Македония и Сан Марино

Георги Соколов: Исках да играя в ЦСКА. Хората много ме уважиха, дойдоха вкъщи, поканиха ме, най-любезно. Но от БЪЛГАРСКАТА ФУТБОЛНА ФЕДЕРАЦИЯ не ми разрешиха! Казаха, че освен в Левски няма другаде да играя, и така се свърши с мен! На 26 години!