Ново интервю на Димитър Бербатов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Re: Ново интервю на Димитър Бербатов

Мнениеот garfild8 » 02 окт 2010 21:42

Канарче,не се излагай колега.Бербо се отказа от национала,а не от страната си,като онзи индивид от вашия град.Оня дето беше велик футболист,ама каза ''България,какво ми е дала?''. ;)
Само Черно море.

Потребителски аватар
канарче
Контакти:

Мнениеот канарче » 02 окт 2010 23:51

Само че "оня индивид" в момента гради школа у нас, а Бербатов най-нагло си каза "след години ще ВИ оправя футбола". Сещай се дали не се разграничава от българския футбол :roll:

GeNtLeMaN
Контакти:

Мнениеот GeNtLeMaN » 03 окт 2010 00:05

канарче написа:Само че "оня индивид" в момента гради школа у нас, а Бербатов най-нагло си каза "след години ще ВИ оправя футбола". Сещай се дали не се разграничава от българския футбол :roll:

И след като каза това "ви",сигурно не можеш да спиш по цяла вечер? Ден след ден си бъркате в носа и се чудите за какво да се заяждате. Толкова ви е акъла на вас.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 03 окт 2010 11:19

GeNtLeMaN написа:
канарче написа:Само че "оня индивид" в момента гради школа у нас, а Бербатов най-нагло си каза "след години ще ВИ оправя футбола". Сещай се дали не се разграничава от българския футбол :roll:

И след като каза това "ви",сигурно не можеш да спиш по цяла вечер? Ден след ден си бъркате в носа и се чудите за какво да се заяждате. Толкова ви е акъла на вас.

Прав е колегата,да ти задава този въпрос.И какво като Ицо има школа в Етрополе?Нали уж се отрече от цялата страна,а сега имал школа.А Бербо си има фондация,която не подпомага само футболисти,ами всякакви българчета.Или викаш това хич не е важно. :o И като каза ''ще ви оправя футбола'',къде ти бръкна Бербатов тогава.Че поне ТИ КАЗА ИСТИНАТА,това ли те заболя.А пък ''оня индивид'',какво?Като каже нещо,гледай дали и откъде изгрява слънцето. :)
Само Черно море.

Потребителски аватар
канарче
Контакти:

Мнениеот канарче » 03 окт 2010 13:40

Не, усетих, че се разграничава от българския футбол, все едно не е излязъл от там. Жив и здрав да е Бербатов, да си играе в Манчестър - мен там той не ме интересува, а като гледам на вас ви е по-важно там да играе силно, отколкото в национала. Мисля, че няма недоволни така :)

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 03 окт 2010 14:08

канарче написа:Не, усетих, че се разграничава от българския футбол, все едно не е излязъл от там. Жив и здрав да е Бербатов, да си играе в Манчестър - мен там той не ме интересува, а като гледам на вас ви е по-важно там да играе силно, отколкото в национала. Мисля, че няма недоволни така :)

Наистина няма.Имаме консенсус. :)
Само Черно море.

Върни се в “Национален отбор”