Бербатов: никога няма да се върна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
deepblue1963

Re: Бербатов: никога няма да се върна

Мнениеот deepblue1963 » 24 сеп 2010 20:13

garfild8 написа:
deepblue1963 написа:[

Перуката не си го чул,ама Лечков само за Бербо говореше.И какво ти говорене,това си беше публична критика. ;)

"Кухото БФС" до един единствен Лечков ли се сведе сега?Има напредък.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 24 сеп 2010 20:20

deepblue1963 написа:
garfild8 написа:

Перуката не си го чул,ама Лечков само за Бербо говореше.И какво ти говорене,това си беше публична критика. ;)

Бих искал да си много прав,щях да се радвам.Но я си представи,зам-шефа на ФА да оплюва две години,да речем Руни,Лампард или Джерард.Публично при това.
Само Черно море.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 24 сеп 2010 20:33

garfild8 написа:
garfild8 написа:

Бих искал да си много прав,щях да се радвам.Но я си представи,зам-шефа на ФА да оплюва две години,да речем Руни,Лампард или Джерард.Публично при това.[/quote]
Т.е. Бербатов си е тръгнал заради Лечков,така ли?Че той бил много "ранима душица",бе?Брех,да му се ненадява човек!Аз пък си мислех,че си тръгна заради кариерата си в Ман Юн,а всичко друго е "димна завеса".Дали не съм тъп?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 24 сеп 2010 20:45

Не е само Лечков и кариерата му в МЮ.Знаеш го добре предполагам.Бербо е доста дипломатичен и нищо не каза срещу никого,но последното му изречение''да ви оправя футбола'',на какви мисли те води?Че не е само кариерата в Юнайтед,нали?
Само Черно море.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 24 сеп 2010 22:05

deepblue1963 написа:
ros написа:Очевидната омраза с дълбокосиньо изражение води до това и малкото читави хора в България да теглят една на тази гнусна и същевременно невзрачна паплач, тръгнала да избива сериозния си комплекс за малоценност. С всеки изминал ден Бербо доказва, че колкото и да пада, никога няма да ви настигне. Сгромолясвате се с двойно по-голяма скорост... Приятно падение

Защо да го мразя?Той,на нас,даже и гол не можа да ни вкара!Голям си ни е "приятел",даже.

По нищо не личи, че ти е приятел... Даже прекалено заядливо го даваж. Иронията след всеки коментар на потребител тук ме кара да мисля, че не си чак толкова сприятелен с Бербатов... Нали си даваш сметка, че от 46 коментара тук поне 15 са твои и нито един не е с "любов". Доста си го мразиш Брербо и от дълбокосинята ти душа ми е ясно защо
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 24 сеп 2010 22:27

ros написа:
deepblue1963 написа:
ros написа:Очевидната омраза с дълбокосиньо изражение води до това и малкото читави хора в България да теглят една на тази гнусна и същевременно невзрачна паплач, тръгнала да избива сериозния си комплекс за малоценност. С всеки изминал ден Бербо доказва, че колкото и да пада, никога няма да ви настигне. Сгромолясвате се с двойно по-голяма скорост... Приятно падение

Защо да го мразя?Той,на нас,даже и гол не можа да ни вкара!Голям си ни е "приятел",даже.

По нищо не личи, че ти е приятел... Даже прекалено заядливо го даваж. Иронията след всеки коментар на потребител тук ме кара да мисля, че не си чак толкова сприятелен с Бербатов... Нали си даваш сметка, че от 46 коментара тук поне 15 са твои и нито един не е с "любов". Доста си го мразиш Брербо и от дълбокосинята ти душа ми е ясно защо

"Приятел"

Върни се в “Национален отбор”