Иван Стоянов: Само треньор от чужбина ще помогне на България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Re: Иван Стоянов: Само треньор от чужбина ще помогне на България

Мнениеот garfild8 » 25 май 2010 17:50

acmilan написа:
garfild8 написа:Сакън,някой да не каже нещо срещу Светата синя Троица:Перуката,Наско и Мъри.Веднага бива заклеймяван...И аз го казвам:Тези тримата изброени,не стават и за пробити лейки.Оплюйте ме и мене.Пука ми,на каскета...Аз съм варненец и моряк и НЕ МЕ КАСАЕ синята помия която се излива,срещу инакомислещите.Срещу тези,които не мриемат ''синята и свята'' идея.

Колега,стига с тези сини идеи.Колко човека от националния отбор са от Левски?Пренебрежимо малко.Не съм толкова убеден,че Стоилов,Сираков и Михайлов са лудо влюбени в синята идея :lol: Ето,аз не изповядвам тази идея,но не разбирам,защо не можеш да приемеш,че някой може да не е съгласен с решението и мотивите на Иван Стоянов,без да бъде левскар?За мен постъпката на Иван Стоянов беше меганеградска и като фен си пиша каквото искам относно нея.Той също има право да прави каквото си иска,а ние да коментираме каквото си искаме.Колкото по-скоро спрем с това "Подуене","говеда","свине","Панчарево","селяни","провинциалисти" и т.н.,толкова по-добре.

Gesha1986 написа:
garfild8 написа:Сакън,някой да не каже нещо срещу Светата синя Троица:Перуката,Наско и Мъри.Веднага бива заклеймяван...И аз го казвам:Тези тримата изброени,не стават и за пробити лейки.Оплюйте ме и мене.Пука ми,на каскета...Аз съм варненец и моряк и НЕ МЕ КАСАЕ синята помия която се излива,срещу инакомислещите.Срещу тези,които не мриемат ''синята и свята'' идея.

аве еи луд я се скриииии ...
:lol: Нещо май не ме разбрахте.Аз приемам решението на Иван Стоянов.Само избързах че,доста ще скочат срещу мен,както и стана,само че не исках да е по този повод.
Та накратко.ИДЕЯТА МИ Е,ЧЕ ТЕЗИ ДЕТО СКАЧАТ НА ВУЙЧОВОТО,БОЛШИНСТВОТО ЗАЩИТАВАТ,РЪКОВОДСТВОТО НА БФС И НАЦ.ТИМ.Та нали,те се водят от левскари и всеки който се опълчи срещу тях,бива заклеймен по форумите или медиите.Нали поддръжниците на Мъри,предимно са фенове на Левски и оптимисти от другите отбори,като колегата acmilan.
Само Черно море.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 25 май 2010 17:54

bigbonusprize написа:

Абе колега. Каква синя и свята идея? Ние за България и националният отбор ли говорим или за Левски? Какви инакомислещи? Тея дето не спряха да плюят Мъри още от назначаването му ли? Това ли са инакомислещите?

Не,тези която вярват сляпо на Мъри и останалите край него.Аз имах доверие на Мъри,но то се изчерпа,след равния с Ейре тук.От близо 30 години гледам,нац.отбор,но това напоследък е срам и позор...Като погледнеш и ръководството на БФС,ти става съвсем ясно.
П.П.Прегледайте заключената тема ''Подлоги''(ако още не е изтрита)и ще разберете за какво говоря. :)
Само Черно море.

Потребителски аватар
controller
Контакти:

Мнениеот controller » 25 май 2010 18:24

Аз пък мисля ,че само психолог би помогнал на тоя Лигльо !
Изображение

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 25 май 2010 18:50

garfild,аз също не защитавам сляпо Мъри,много добре знаеш,че в много теми съм го критикувал,когато съм смятал за нужно и в действителност след домакинския мач с Ейре,голяма част от доверието ми взе да се изчерпва,но си прав,че оптимизмът ми не ми позволява да отпиша този отбор.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 25 май 2010 21:15

acmilan написа:garfild,аз също не защитавам сляпо Мъри,много добре знаеш,че в много теми съм го критикувал,когато съм смятал за нужно и в действителност след домакинския мач с Ейре,голяма част от доверието ми взе да се изчерпва,но си прав,че оптимизмът ми не ми позволява да отпиша този отбор.

Знам аcmilan.Знаеш и ти че,моя оптимизъм не ми позволяваше много по-рано да го направя.Нагледах се на много управници в БФС и една камара наши треньори и стигнах до извода че,само качествен чужденец,ще оправи отбора.Но това е кауза пердута,при това ръководство на БФС. ;)
Само Черно море.

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 25 май 2010 21:59

ами така си е бе братя!
всеки, който забегне от разпадащата ни се държавица почва да дава акъл и да се прави на велик!
Стоянов не е изключение!
уреди се човека в чужбина, има си здрава връзка с Лечков и вече не му пука к'ви може да му ги надроби Перуката и затова ги казва тея работи!
Кофтито е че е прав, и че ние в повечето случаи неискаме да си го признаем!
Стоянов е прав също и за напускането на националния отбор!
само едно нещо ме притеснява, че някой ден Перуката ще склони да сложи така жадувания "чужденец" да ръководи националния ни отбор, и този "чужденец" ще се окаже някоя добре позната в България чуждоземска подлога, като Муслин, като Пичоне, като оня плешив сърбин, въобще някой, който няма да отговаря на думата "специалист"!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 25 май 2010 22:08

Lyubooo написа:ами така си е бе братя!
всеки, който забегне от разпадащата ни се държавица почва да дава акъл и да се прави на велик!
Стоянов не е изключение!
уреди се човека в чужбина, има си здрава връзка с Лечков и вече не му пука к'ви може да му ги надроби Перуката и затова ги казва тея работи!
Кофтито е че е прав, и че ние в повечето случаи неискаме да си го признаем!
Стоянов е прав също и за напускането на националния отбор!
само едно нещо ме притеснява, че някой ден Перуката ще склони да сложи така жадувания "чужденец" да ръководи националния ни отбор, и този "чужденец" ще се окаже някоя добре позната в България чуждоземска подлога, като Муслин, като Пичоне, като оня плешив сърбин, въобще някой, който няма да отговаря на думата "специалист"!

При това ръководство,това ще е варианта за чужд селекционер. ;)
Само Черно море.

Върни се в “Национален отбор”