Кашчей написа:Жълто-черен Пловдив написа:Мистри написа:Brabam написа:Андре-Пиер Жиняк 96 написа:Brabam написа:Що да не се радваме бе? Нали това е смисъла на спортното съперничество - да победиш съперниците за да ги бъзикаш след това. Тук даже го бъркате с омраза, ама въобще не е така. За разлика от вас ние не скандираме за смърт на тоя или оня както вие много обичате да правите.
Само, че не виждам да сте ни победили... Напротив ядохте бой в София и Пловдив както през почти всичките си 5 или 100+год.
Ако смятате надупването на голямата ви сестра за победа над Левски това си е само ваше извращение.
ТАка ви искам, да се самозаблуждавате,че всичко ви е наред, а година след година да се самозакривате бавно и да ставате лека полека Славия номер 2

Вие дори и Славия не можете да станете.
Те и ние имаме история.
А вие-купен лиценз.Хаххахахах
Започвайте да ми се обяснявате.

Все с тоя лиценз.
Просто бяхме хитри и си запазихме клуба. Сега берете ли унижения от жълто-черните? Берете. Нека с тоя лиценз още много да ви "радваме". Вас и приятелките ви от Лаута.

Ньеееееееее..Хахахаха..Няма такава наглост, ньеееее..Запазили си били клуба! Ти луди гъби ли обядвяш
Как сте го запазили бре, точно вие, дето 12 години ревяхте за един Ботев, а сега ревете за друг Ботев

Един клуб съществува, докато има фенове, моето момче от руските народни приказки. Юридическите врътки нямат никакво значение. Макар, че и формално и те са спазени в нашия случай, за разлика, от врътката с Велбъжд.
Ще ти дам един пример, за да ме разбереш. Преди около 35 години баща ми ме заведе за първи път на футболен мач на Ботев Пд. През годините съм бил и в България , и извън нея, не съм бил някакъв маниакален футболен фен, но винаги дълбоко в себе си съм пазил спомена за бащиния завет. А той включваше великите мачове на Георги Славков, победи над Левски, ЦСКА, Барселона и Байерн. Това е. Останал е споменът за тръпката да бъдеш ботевист. И така, когато дойде време да ходим по В група, на знайни и незнайни стадиончета, за да го има Ботев, ходих и аз - когато можех. Сега водя сина си на мачове на любимия отбор. Ела на стадиона в кв. Коматево и ще видиш: две трети от публиката са семейства и достолепни господа. По това личи, че този клуб го има и е жив. Докато на Лаута изгониха "нормалните" хора, тоест семкаджиите с деца и съпруги, и останаха на 80% само лумпен-пролетариат. А безработната младеж няма пари за дмс-и.