Ботев Пд в ЛЕ!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: Ботев замества ЦСКА в жребия на Лига Европа

Мнениеот tsonpen » 24 юни 2013 10:36

Важно е все пак някой да играе. Пък дори и само два мача.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Rigabula
Контакти:

Мнениеот Rigabula » 24 юни 2013 10:38

POPCORN всъщност е Гърнето, Праховеца и Венци Живков и цялото ръководство от 63 директора и 48 началника в ЦСКА и веднага урежда Ботев да играе в Европа, а и Перукан под прикритие. Кво го нападнахте всичките, все едно той ви е длъжен, че некви перничани са измнетили половин България.
Изображение

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 24 юни 2013 10:39

tsonpen написа:Важно е все пак някой да играе. Пък дори и само два мача.

е те и така ЦСКА ще запишат 2 мача (2 служебни загуби с 0:3)
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Потребителски аватар
tinko
Контакти:

Мнениеот tinko » 24 юни 2013 10:39

ЦСКА взе крайно и окончателно решение. Преди броени минути шефовете на клуба изпратиха писмо до УЕФА, в което съобщават, че заради предстоящия фалит отказват участие в евротурнирите.
АКО МОЖЕ ДА СЕ ВЯРВА НА " БЛИЦ" !!!
Последна промяна от tinko на 24 юни 2013 10:41, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 24 юни 2013 10:40

Tribune East 1912 написа:POPCORN, при положение, че никой не е ясно има ли пари, няма ли пари, кой ви води, има ли футболисти, как ще се казвате и т.н., не е ли най-нормалното да се откажете от участие в Европа в името на България, защото като не участвате, ще прецакате цялата държава? То е ясно, че нито вие, нито ние, ще влезнем в групите на ЛЕ, но поне ние имаме някакъв изграден отбор, докато при вас няма абсолютно нищо сигурно. Защо да участвате, да отпаднете още първия кръг и хептен да се срути и без това ниският ни коефициент?

Не съм казал,че не е хубаво, казах че трявба да се държите малко по-нормално и да не се държите така все едно ЦСКА са ви длъжни за нещо!ЦСКа са си заслужили третото място в първенството имат право да правят каквото искат!Това е!Нито зависи от мене нито от тебе!А кое е редно и кое не е редно е съвсем друг въпрос!Всеки клуб си има управници да решават те!Но държанието и отношението на всички към ЦСКА е супер гнусно и затова казвам,че може би ЦСКА са решили точно заради тия простотии да се правят на ударени!Дано да ви дадът мен лично ми е все едно.Без да е станала никаква сделка и нещо на 100% то не беше писаници не бяха помия и тн към ЦСКА!И аз да искам да купя ЦСКА и аз ще се откажа !!!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

praistoria
Контакти:

Мнениеот praistoria » 24 юни 2013 10:41

POPCORN написа:Не ценностната ми система си е много добра!Много добре знам какъв е манталитета на българина.Как всеки си мисли за него си и как се кефи на проблемите на другите и злорадства!Жив пример сте в тоя форум!Аз толкова помия в тоя форум от последния месец не съм виждал откакто влизам!Всички се правите на много праведни и тн и тн!Само с тези глуспоти където пишат всички ЦСКА не заслужава да е коректен!А за медиите да не говорим.Те ни изкараха най-големият враг на България.Това не било морално, това било лошо и тн и тн!При положение,че нищо не сме направили окончателно на 100% !Така че ми е ясна картинката какви сме българите!Комплексари, завистници и хейтъри!Гледам тука Ралица си е загубила сигурно 2 часа да ми прави клипчета за ЦСКА...А като не взеха титлата и купата къде беше тогава?Затова ти казвам ,че мен лично не ме вълнува никой друг освен ЦСКА!Кой каквото иска да прави и да играе!Все пак лично се надявам да потвърдят ЦСКА и да играете , защото мен лично не сте ми антипатични !Но не го казвайте така,че все едно ЦСКА са ви длъжни на вас!Биете ставате трети и си зависите само от вас!А не от някой друг !

За човек, който не го интересува чуждото мнение, а само любовта му към ЦСКА, който е различен от другите (контекстът на думите ти), написа премного мнения в нашия форум :roll: . Не завиждам на ЦСКА, няма човек, който да завижда на ЦСКА. Завистта е свързана с чувства на осъзнаване, че ти нямаш нещо, което друг го има. ЦСКА има единствено повече титли от Ботев. Ако някой толкова се интересуваше от цифрата на титли отпред, то той директно ще стане фен на ЦСКА и няма да се занимава с нашите две мижави титли ;) .
А иначе ЦСКА вреди не само на българския футбол в момента- вреди и на хората. Аз в момента не знам ще ходя ли до Бургас или не. Ако си мислиш, че за студент в София по време на сесия едно ходене до морето не отнема достатъчно финансов и времеви ресурс дори да е отдавна планиран- бъркаш се. Както и да е, лек ден (надявам се да няма повече твои мнения тук) .
Последна промяна от praistoria на 24 юни 2013 10:43, променено общо 1 път.
http://s14.postimg.org/yhsn7jrlt/Capture.png
Коментар след загуба на Локомотив с 3:0 от Пирин. Добре, че са "истински майни", иначе щяха да изглеждат като комплексари :D .

xapdyep
Контакти:

Мнениеот xapdyep » 24 юни 2013 10:42

Jax написа:
xapdyep написа:А, мачовете в Бургас ли ще играете? Дано да е така, ще Ви подкрепим!

Ако се стигне до мачове- да, в Бургас.

Супер! Стадиона ще се превърне в Ад за всеки противник, сигурен съм в това!

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 24 юни 2013 10:43

NIKSANA написа:
tsonpen написа:Важно е все пак някой да играе. Пък дори и само два мача.

е те и така ЦСКА ще запишат 2 мача (2 служебни загуби с 0:3)

Все гледаме коефициенти и т.н., но дори само опитът на български отбор в два истински мача в Европа е полезен за А група. А и без бой победа не трябва да се дава. Нека има надежда и нека опитват колкото се може повече отбори.
[center]Изображение[/center]

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 24 юни 2013 10:47

shotgun blues написа:
POPCORN написа:
Tribune East 1912 написа:Очаквам четирибуквието да се мота до последно и накрая да прецака не само Ботев, но и цяла България. Тези определено са най-гнусния отбор в цялата държава!!! :evil: :evil: :evil:

:lol: :lol: Ако бяхте станали на трето място, сега нямаше да чакате "ЧЕТИРИБУКВИЕТО" да ви дава разрешение!Но понеже не бихте "ЧЕТИРИБУКВИЕТО" тая година и си останахте 4-ти сега ще чакате!

ЦСКА ДОБРОВОЛНО се отказва от участие ...какво им е виновен Ботев ПД ?Като следващ в класирането,те са в правото си да играят в ЕКТ,след ДОБРОВОЛНОТО неучастие на ЦСКА .....с какво право ДОБРОВОЛНО неучастващият отбор на ЦСКА - ще прецаква следващият който по правилата има право да играе ...

абе ти тъп ли си, как се е отказало къде има документ, нарочно бавят всичко ЦСКА това е прецакването

pavkata77
Контакти:

Мнениеот pavkata77 » 24 юни 2013 10:49

Ботевист съм и мнението ми е,че не сме готови за ЛЕ,НО тук не става въпрос дали сме готови или не!
Проблемът не е само дали Ботев ще играе или не,проблемът е като цяло за Българският футбол(ако има такова животно де),защото догодина коефицента ще е още по-нисък...
Лично за мен най-добрият вариант е ЦСКА да се яви и да си играе мачовете,без да правят курвенски номера,а ние да си продължим с подготовката и доокомплектоването на отбора.
Но както се вижда вече 15 дни в ЦСКА НИКОЙ няма окончателна позиция и всичко е безнадежно,на всички им писна от техните схеми и варианти.
Как да не плащаме дълговете,но и едновременно с това да си запазим историята и да играем в "А" група?!
Еми надявам се драги ми "чорбари" да няма как и да си минете по пътя,а той е ясен и трасиран - щом другите са го извървяли,ще го извървите и Вие!
Един е Ботев!

Върни се в “Ботев”