loko2004 написа:Ама си е ваш нали
а и тва за мачовете го знам преди Бо.Фо. да го напише тук, не е редно но е факт - у нас а и не само тук целите се постигат и с малко подобни хватки освен, че трябва и да си добър за съответното ниво нито сте първите нито единствените че да ви обвинявам просто давайте малко по спокойно в пъченето "колко сме честни и т.н. ...."
От къде да го знам дали е "наш" или "ваш"? Десетки пъти сме го питали кой е и да се покаже на живо, той всеки път отказва, така че спокойно може да е всякакъв.
А това, че си чувал и преди - и аз от ваш фен чух как Бакалов крадял като за световно, и от КЦМ, и от Гергов, и как Коев щял да вземе всички ремонти и да изпере сума пари по стадиона и от Общината, и как... Градските ви легенди са безкрайни, и ако не бяха толкова злобни, щяха да са много забавни.
Колкото и да ви е яд, тази година Ботев ще влезе в "Б" група, ще си има солиден бюджет, добри играчи, рейс, феншоп, структура в клуба, бази за ДЮШ и още доста неща, които вашият любимец ни отне. А това, че се надявате да се провали всичко това, показва що за фенове сте - явно знаете, че с нищо не сте повече от нас, и всичките точки по снимките, дращения по нашите теми, опити да ни провокирате просто доказвате, че предпочитате вместо да се съревновавате с нас да направите всичко възможно да ни няма, за да не загубите от нас.
Елементарна и детска логика. Но пък има една етническа група, която разсъждава така, ще оставя на теб да се сетиш коя е тя... А относно купените мачове... Припомни ми с какви резултати останахте в "А" група миналата година? И цяла футболна България ви се смя, че чак накрая ваши фенове се примириха, та след ужасяващо слабата ви игра срещу един отбор си го написаха в прав текст. Значи във вашето съзнание е морално това, а слуховете за това, че Ботев купува мачове първо се приемат като чиста монета?