Ботев се завръща на Колежа

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kanara1978
Контакти:

Re: Ботев се завръща на Колежа

Мнениеот kanara1978 » 13 яну 2015 22:54

action66 написа:До тук строежа е финансиран с част от откраднатите пари от КТБ. Редно е синдиците да пуснат на публичен търг базата в Коматево и стадион "Христо Ботев". Получените средства да се върнат по надлежния ред. Но и до "Ботев" ще се стигне. Хората,които имат да вземат пари още не са се усетили,че освен в разни губещи предприятия,офшорки и невъзвращаеми кредити,пари са текли и за безумието наречено "Проект Ботев Пловдив"......

Безумие е на майка ти сина

Потребителски аватар
botevbeerboys
Контакти:

Мнениеот botevbeerboys » 13 яну 2015 22:56

action66 написа:До тук строежа е финансиран с част от откраднатите пари от КТБ. Редно е синдиците да пуснат на публичен търг базата в Коматево и стадион "Христо Ботев". Получените средства да се върнат по надлежния ред. Но и до "Ботев" ще се стигне. Хората,които имат да вземат пари още не са се усетили,че освен в разни губещи предприятия,офшорки и невъзвращаеми кредити,пари са текли и за безумието наречено "Проект Ботев Пловдив"......

Мечтите на душманите са ни безплатни!Редно е ти да си пишеш за собствения отбор!Ама не!Редно е ако имаш да взимаш да си ги искаш!Ама нямаш!Редно е да не да ваш акъл на синдиците,щото може да подхванат и теб! ;)

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 13 яну 2015 23:16

ЦСКА и Левски по комунистическо време не печелиха ли титлите ли с народната пара ? Ако ще караме по тая логика много хора имат да си търсят парите от там. Герена да се разпродаде и да се превърне в зоопарк, а на мястото на Българска Армия парк за отдих в Борисовата градина. Мммм?
Изображение

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 13 яну 2015 23:41

Бойко е уредил парици и за тия.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 14 яну 2015 10:23

:shock: :shock: :shock: Вие не сте в ред, честно! Да, "разискванията" между жълто-черни и черно-бели в тоя форум са забавни- пада егати сеира, ама... От 9 страници тема има всичко на всичко ПЕТ коментара, които горе-долу стават- 3 честитики и поставени въпроси от локомотивец и варненец, на които никой не отговори по човешки, заради провокативния стил, по който са зададени. ТОТАЛНА загуба на време е тази тема, ако искаш да се осведомиш за нещо! :oops:

Тъй като ситуацията около родните стадиони живо ме вълнува, ще се опитам да задам няколко въпроса по неща, които ми се струват проблемни (без да провокирам), пък току виж някоя майна спре да псува и да се заяжда и ми отговори... Ако може и знае отговорите, разбира се... ;)

-целият бетон ли е излят за двата сектора?
-в каква степен е готова зидарията?
-има ли възможност за изграждане помещения за съблекални, треньорски стаи и др. нужни помещения, които да са свързани с тунела на източната трибуна?
-как виждате органицаията на мачовете като цяло- къде ще спират автобусите на отборите, телевизията, колите на съдии, журналисти и VIP-ове, как тези хора ще достигат до техните ложи? Организацията с гостуващата агитка предполагам ще бъде постарому?

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 14 яну 2015 10:35

Blue1914 написа::shock: :shock: :shock: Вие не сте в ред, честно! Да, "разискванията" между жълто-черни и черно-бели в тоя форум са забавни- пада егати сеира, ама... От 9 страници тема има всичко на всичко ПЕТ коментара, които горе-долу стават- 3 честитики и поставени въпроси от локомотивец и варненец, на които никой не отговори по човешки, заради провокативния стил, по който са зададени. ТОТАЛНА загуба на време е тази тема, ако искаш да се осведомиш за нещо! :oops:

Тъй като ситуацията около родните стадиони живо ме вълнува, ще се опитам да задам няколко въпроса по неща, които ми се струват проблемни (без да провокирам), пък току виж някоя майна спре да псува и да се заяжда и ми отговори... Ако може и знае отговорите, разбира се... ;)

-има ли възможност за изграждане помещения за съблекални, треньорски стаи и др. нужни помещения, които да са свързани с тунела на източната трибуна?
-как виждате органицаията на мачовете като цяло- къде ще спират автобусите на отборите, телевизията, колите на съдии, журналисти и VIP-ове, как тези хора ще достигат до техните ложи? Организацията с гостуващата агитка предполагам ще бъде постарому?

До началото на следващото първенство има достатъчно много време за да се направят всички неща, които си споенал.

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 14 яну 2015 10:47

Има време за първите 2-3 неща. Въпросът с другите е дали МОЖЕ и как да бъдат направени. ;)

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 14 яну 2015 10:51

Blue1914 написа::shock: :shock: :shock: Вие не сте в ред, честно! Да, "разискванията" между жълто-черни и черно-бели в тоя форум са забавни- пада егати сеира, ама... От 9 страници тема има всичко на всичко ПЕТ коментара, които горе-долу стават- 3 честитики и поставени въпроси от локомотивец и варненец, на които никой не отговори по човешки, заради провокативния стил, по който са зададени. ТОТАЛНА загуба на време е тази тема, ако искаш да се осведомиш за нещо! :oops:

Бетонът е излят почти на 100% за двата сектора още началото на лятото, преди историята с банката. Има още само няколко реда да се излеят на южната трибуна(където преди бяха гостите) и грубия строеж е готов.
Съблекални, стаи за съдии и т.н. по план са предвидени за ЦТ, но докато един ден и тя не стане, всички тези сервизни помещения ще са под ТИ. За "моженето" - да, разбира се, че може. Самата ТИ е с повече от впечатляващ размер, така че не е проблем там да се вместят нужните помещения.
За организацията е много рано да се говори, защото най-напред трябва да се реши къде ще са гостите, а останалото като автобуси, кой откъде ще минава и прочее е работа на полицията по принцип, а не наша.

emo_75
Контакти:

Мнениеот emo_75 » 14 яну 2015 11:00

1.Да, на източната и южната трибуна всичкия бетон е излят.
2.Ако под зидария разбираш,зидарията за отделянето на всички помещения под двете трибуни,не не е готова зидарията.
3.Да има възможност за изграждането на всичко,което си посочил.
4.Сега това и мен най-много ме притеснява,най-вече в частта с гостуващия сектор.По принцип всичко може да бъде направено-места за автобуси и коли на отбори и длъжностни лица,ложи могат да се направят далеч по-добри от тези в Коматево в момента.На мен най-не ми ясно как ще стои въпроса с гостуващия сектор.Защото... По проект,гостуващия сектор ще е в ъгала между източната и южната трибуна,без буферни зони разделен със солиден плексиглас,както е на огромна част от стадионите в Европа.Обаче след като сега стадиона няма да е в завършен вид както е по проект на първо време,не ми ясно и не знам гостуващия сектор в ъгъла ли ще е и ще бъде ли разделен,както е предвидено по проект или времено гостуващата агитка ще бъде в най-западната част на южната трибуна разделена с буферна зона или някакво заграждение.Но мисля,че е помислено за това.Има достатъчно време за всички тези неща при положение,че двете трибуни на практика са почти готови.За 7-8 месеца бяха вдигнати тези две трибуни,така,че време за тези довършителни работи и детайли има достатъчно.При всички положения всичко ще е по-добре и за нас и за гостуващите отбори и техните фенове,от колкото сега на базата,колкото и хубава да е тя.

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 14 яну 2015 11:02

Значи за по-сложните въпроси (последните) поне тук не може да се намери отговор или поне да се дадат предположения и да стане разискване, колкото да си почешем езиците. ;) Жалко! Здраве да е! Ще почета в архитектурния форум. :mrgreen:
Успех в начинанието!

ПП Благодаря за отговора, Емо!
Последна промяна от Blue1914 на 14 яну 2015 11:18, променено общо 2 пъти.

Върни се в “Ботев”