Видима-Раковски - Ботев 0:1 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Muscarin

Re: Ботев и Видима-Раковски контрола

Мнениеот Muscarin » 20 юли 2011 23:55

radovasto написа:
Alternative написа:
radovasto написа:През по-голямата част на мача инициативата беше в отбора на домакините и според мен те повече търсеха победата. Не ми стана ясно защо в големи периоди приемахме играта в своята половина, а така беше и на мача със Спартак Плевен, вместо от първия съдийски сигнал да тръгнем напред и да "мачкаме" съперника по целия терен.

Извинявай,но си гледал друг мач. :roll: Имаше проблем с прякото излъчване,но от това което видях/ме/ отбора стоеше добре на терена.В същия ден са имали сериозна тренировка.

Точно този мач гледах, ама явно имаме различни виждания. Не съм футболен специалист, просто тази игра не ме радва. Помисли кога направихме първия си удар в очертанията на вратата на Видима и си отговори на въпроса редно ли е това да става в 40-тата минута на мача.

Надявам се,че разбираш разликата между професионалния и аматьорския футбол.Такива резултати с по 4-5 гола разлика няма как да се случват вече,пък ако ще и да играем с 11 нападателя.По-важното е да побеждаваме! Хубчев си знае работата,такъв е съвременният футбол! Физика преди всичко.

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Re: Видима-Раковски - Ботев 0:1 (FT)

Мнениеот rump_shaker » 21 юли 2011 00:46

Бихме Етър - "слабо играхме", бихме Спартак Плевен - "слабо играхме", бихме Видима пак "слабо играхме"..... ни с тая слаба игра накрая само победи!?

На всеки трябва да е ясно, че отборите от Б група и втората полвина на А група са отбори които игрово изглеждат еднакво на терена, а разликите идват от тънките ситуации и отиграването им. Един мач между равностойни отбори, или по точно от една и съща дивизия се решава от само няколко ситуации. Който умее да ги реализира той печели. Няма как да очакваме да владеем едва ли не топката целия мач и да отправим по 30-40 удара. Тва трябва махаленски отбор да е насреща!
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 21 юли 2011 07:17

Alternative написа:В крайна сметка Видима играят в А група.Взимаме мача като гости.В момента е най-тежката подготовка.Какво може повече да очакваме.Според мен трябва да бъдем по-търпеливи и да не изпадаме в истерии. :?

Tова е истината!
Видима, играят в "А"група, ние сме гости... Имаме един куп контузени футболисти, на който Хубчев предполагам ще разчита в официалните мачове. Даже мисля, че в момента разделя титулярите /бъдещи/ наполовина, давайки им да играят само по едно полувреме.
Тежки тренировки, много експерименти... нищо чудно следващата контрола да не я спечелим... напълно оправдано, като се има предвид, че сме в най-натовареното време на подготовката и краткото време за възстановяване, до провеждането и...
Този мач с Видима, стояхме много добре /от това което видяхме/ и мисля, че като изгледам целият запис на мача, няма да си променя мнението.

Потребителски аватар
daimio
Контакти:

Мнениеот daimio » 21 юли 2011 07:37

много бързате с изводите майна,като останат 2-3 контроли най-вероятно ще започнем да излизаме и играем по схемата и състава на които ще бъде залагано до тогава не виждам смисъл от излишни притеснения.

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 21 юли 2011 09:51

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HLhjS2cLYNA[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=iat_DUBGVNM[/youtube]

Това е целия мач
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 21 юли 2011 10:54

2-то полувреме ги надиграхме и заслужено взехме мача. Отбора ни по Коледа ще е 8-10 точки пред 2-рия в класирането.

radovasto написа:През по-голямата част на мача инициативата беше в отбора на домакините и според мен те повече търсеха победата. Не ми стана ясно защо в големи периоди приемахме играта в своята половина, а така беше и на мача със Спартак Плевен, вместо от първия съдийски сигнал да тръгнем напред и да "мачкаме" съперника по целия терен.

Гледай целия мач има го вече качен и спри да твърдиш, че "През по-голямата част на мача инициативата беше в отбора на домакините и според мен те повече търсеха победата."
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 21 юли 2011 11:35

http://www.youtube.com/watch?v=iat_DUBGVNM&feature=player_profilepage#t=1910s

Тук е атаката, корнера и гола, че иначе трудно се ориентира човек
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 21 юли 2011 12:18

Имам чувството че разбирането за "по-добър" отбор у някои хора е малко изкривено. С изключение на 3-4 отбора в Европа, които владеят топката по 60 процента и отправят по 20 удара на мач, всички други отбори владеят средно по 50 процента.

Всеки знае, че футбола е игра на атака към вратата. Някои хора очакват като играем срещу отбори като Етър и Видима, едва ли не ТЕ да не правят никакви атаки. Няма такова нещо. Единият отбор почва гради атаката, после другият и така протича един мач.

Разликата в класите е в това кой и как умее да си завърши атаката. Извинявам се на всички дето твърдят, че сме играли по-слабо от Видима, ама те горките нямаха едно читаво положение. Докато ние направихме няколко. Същото беше и срещу Етър. Да Етър владееха с малък процент повече топката, но ние създадохме положенията.

Във футбола печели този който прояви с една идея повече майсторство от противника в атака. За другите остава "ех влдеехем топката ма паднахме"
ИзображениеИзображение

mazut
Контакти:

Мнениеот mazut » 21 юли 2011 16:18

ilian12 написа:2-то полувреме ги надиграхме и заслужено взехме мача. Отбора ни по Коледа ще е 8-10 точки пред 2-рия в класирането."

От това което видяхме вчера от нашите момчета срещу един от най-големите претенденти за А група смея да твърдя,че ако играят по този начин и през шампионата определено няма да сте сами на върха тази година.Да не говорим,че нашите са отбор на 15на дена. ;)
Успех :)

Потребителски аватар
Pride_of_London
Контакти:

Мнениеот Pride_of_London » 21 юли 2011 19:11

mazut написа:
ilian12 написа:2-то полувреме ги надиграхме и заслужено взехме мача. Отбора ни по Коледа ще е 8-10 точки пред 2-рия в класирането."

От това което видяхме вчера от нашите момчета срещу един от най-големите претенденти за А група смея да твърдя,че ако играят по този начин и през шампионата определено няма да сте сами на върха тази година.Да не говорим,че нашите са отбор на 15на дена. ;)
Успех :)

Това ни го съобщаваш във връзка със... ? Ние сме фенове и е напълно нормално да вярваме, че ще отвеем конкуренцията още първия полусезон(това е и най-вероятния възможен вариант).Остави на ръководствата да мисли за спортно техническия план от играта. ;)

Върни се в “Ботев”