Ботев се завръща на Колежа

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
nib
Контакти:

Re: Ботев се завръща на Колежа

Мнениеот nib » 13 яну 2015 20:31

Изображение

Ама тоя ръб ли ги пише тея фейлетони :shock: баси и сопола :| Ми той удари и невестулката в земята :mrgreen:

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 13 яну 2015 20:31

nib написа:Изображение

Ама тоя ръб ли ги пише тея фейлетони :shock: баси и сопола :| Ми той удари и невестулката в земята :mrgreen:

Тоя Антон им е един от тарторите-интелектуалци :mrgreen: Смятай другите на кво ниво са :mrgreen: Ето го и тук се обяснява, че нещо адвоката на Марешки го отсвирил :mrgreen:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=nbz2xhWRJNU[/youtube]

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 13 яну 2015 20:32

Ми те всички глисти са пълни с МОЗЪК !

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 13 яну 2015 20:37

nib написа:Ама тоя ръб ли ги пише тея фейлетони :shock: баси и сопола :| Ми той удари и невестулката в земята :mrgreen:

Макар че принципно съм категоричен противник на това хората да се съдят по външния им вид (макар че в случая с Невестулката има пълно покриване на външна и вътрешна олигофрения), признавам че този пич изглежда точно толкова неадекватно,колкото и пише.

Подозренията че се изисква специално увреден ум,за да си част от сектата на ФК Боко Харам се засилват...
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
nib
Контакти:

Мнениеот nib » 13 яну 2015 20:40

Макар че принципно съм категоричен противник на това хората да се съдят по външния им вид

Абе прав си

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 13 яну 2015 21:03

veselinsk написа:Aз отправям призив в тая тема към марко1936 да заповяда да пием бира на мои разноски някъде с изглед към Колежа :lol:

То хубаво и възпитано ме каниш, но с кой от шесте ти ника ще присъстваш... аз съм ясен, може да питаш, че пиша единствено под името Марк1926, но ти имаш явно много лица(проверил съм) притеснително е да се общува с човек с подобно поведение... прати ми на лични медицинско, че не си с отклонения(анонимността ти е гарантирана) и ще пийнем...

Потребителски аватар
mavri
Контакти:

Мнениеот mavri » 13 яну 2015 21:23

drughi написа:
Цецо Чука написа:
drughi написа:В тема за БотевЪ в под-форум БотевЪ вместо да коментирате завръщането ви на Строжа, вие пак с Локомотив Пловдив се занимавате. Явно болката е силна и непреодолима. То и ние да загубим на Лаута от вас в последните 5 минути и мен ще ме боли, та ви разбирам де.

Погледни само чие е първото оффтопик мнение в тая тема Ахмед...
На нас ни е известно че комбинирания интелект в подфорум Боко Харам е колкото на листна въшка,но разчитам че поне до три можеш да броиш.

Ти знаеш ли какво е оффтопик или си пишеш ей така наизуст. Погледни ми пак първото мнение и виж че и двете изречения в него са по темата...и пак ще попитам - Защо ще се връщата на "стадион" от две трибуни, а не си играете в Коматево?

що за идиот може да зададе такъв въпрос ако не е с цел да се заяжда.по тоя начин имам и аз въпрос-защо си бутнахте една трибуна и затворихте друга и кога ще бутате третата.

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 13 яну 2015 21:32

mark1926 написа:
veselinsk написа:Aз отправям призив в тая тема към марко1936 да заповяда да пием бира на мои разноски някъде с изглед към Колежа :lol:

То хубаво и възпитано ме каниш, но с кой от шесте ти ника ще присъстваш... аз съм ясен, може да питаш, че пиша единствено под името Марк1926, но ти имаш явно много лица(проверил съм) притеснително е да се общува с човек с подобно поведение... прати ми на лични медицинско, че не си с отклонения(анонимността ти е гарантирана) и ще пийнем...

Честно да ти кажа, всеки в този форум ще е на мнение,че по-скоро аз трябва да изисквам медицинско от теб :lol: А кой ти е номера, всички знаем,че това е много уклончиво. Преди време си бил марк1936, сега си марк1926, скоро може и марк1916 да си. Твърде вероятно е и марк1912 да станеш, понеже твърде скоро кюмюр машината отива в небитието.
Изображение

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 13 яну 2015 21:36

veselinsk написа:Преди време си бил марк1936, сега си марк1926, скоро може и марк1916 да си. Твърде вероятно е и марк1912 да станеш, понеже твърде скоро кюмюр машината отива в небитието.

А всъщност е мюмюн19?6...
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Мнениеот action66 » 13 яну 2015 22:45

До тук строежа е финансиран с част от откраднатите пари от КТБ. Редно е синдиците да пуснат на публичен търг базата в Коматево и стадион "Христо Ботев". Получените средства да се върнат по надлежния ред. Но и до "Ботев" ще се стигне. Хората,които имат да вземат пари още не са се усетили,че освен в разни губещи предприятия,офшорки и невъзвращаеми кредити,пари са текли и за безумието наречено "Проект Ботев Пловдив"......

Върни се в “Ботев”