"А"група,9 кръг:Берое-Ботев
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: "А"група,9 кръг:Берое-Ботев
za nas e toj religiq написа:Като започнем от глупостта на треньора да излезе с Педро и Дяков като титуляри ! Минем през резонните 4-5 пропуска сам срещу вратаря и стигнем до поредното въздухарство на голяма част от футболистите , спокойно мога да честитя на Берое победата ! Лично аз не знам колко пъти един отбор трябва да те бие по абсолютно идентичен начин , за да решиш да вкараш някаква по различна тактика или схема на игра в следващия мач срещу тяхОтделен е въпроса колко още късмета ще покрива Береое в такива мачове , домакина да излиза на собствения си стадион и да играе като гост цял мач ! Мога обаче да поздравя публиката на домакините ; силно представяне , почти не остави време да се чуе нашата агитка ( въпреки че доста от скандиранията не им правят чест) В едно изречение мога да кажа , не липса на шанс а липса на класа и самочувствие , както и на треньорски идеи за нашия отбор ! Заслужено не побеждаваме в пореден труден мач , лично аз очаквам продължение
Все повече взимам да се съмнявам в треньорските умения на Стоилов ! Никаква идея , никаква промяна , никаква изненада в пореден важен мач
страшно безпристрастен коментар.Едно голямо Браво от мен.
За Мъри си абсолютно прав и дано само си го държите при вас за да не вземе да цъфне зимата в София.Не знам кой го набеди за класа.
А Ботев имаше своите шансове,но без Неделев колега сте един обикновен Ботев-повярвай ми.
LEVSKI_FOREVER
terata написа:CSKA 78 написа:terata написа:jelew73 написа:DarkPsy написа:Как може да викате Ебахме Ботев в гъза бе утрепани селяни!
Еми прекръстете се на Тракия
Не е нужно, просто хората трябва да скандират използвайки автентичното им име - Металик
Ха,"присмял се хърбел на щърбел",вие се прекръстете на Витоша тогава!
Средец 78, що държиш във всяка тема да покажеш колко си прост? Нерде Витоша (име наложено насила от тогавашната власт) нерде взимането на чужд лиценз (Металик Сопот)
На тебе мисълта май не ти "тече" бързо,а?!!Имах предвид да не се поругават националните ни герои!

[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
-
- Контакти:
James Beattie написа:Betchualeng Arnaikem написа:DarkPsy написа:Как може да викате Ебахме Ботев в гъза бе утрепани селяни!
Но това верно е малоумна простотия на хора с брутално осрана черепна кутия. Не им се сърдете: или Ботев не е техен сънародник или още не са стигнали до класа, в който се учи Родинознание за да разберат какво са направили.
Прав си. Иначе няма нищо лошо да викаш "селяни , умрете" или "турци сте" на жителите на град , при който се е водила една от най-трагичните битки за България , където 15 000 цивилни жители са изклани от турците , а 10 000 жени и деца са продадени като роби и града е изпепелен до основи , но веднага възстановен след освобождението.
Абстрахирам се от правописа ти- кажи ми моля те като целия град е изпепелен и жителите му са избити, как точно вие сте техни наследници

За мача: на тези за пореден път им кръводарихме малко точки. Изведнъж се оказа, че нямаме дълга скамейка! Всъщност по-притеснителното е, че едни от най-бездарните в отбора (Сърмов и Домо) взимат несъразмерни заплати. Абсолютна безидейност! Такава липса на футбол от нашя отбор не съм виждал от мача с ЦСКА на Армията... В заключение мога да кажа единственото ми положително наблюдение от мача: Дяков има висок отскок, възможно е НЯКОЙ ДЕН да вкара гол във важен мач

Последна промяна от praistoria на 22 сеп 2013 23:39, променено общо 1 път.
http://s14.postimg.org/yhsn7jrlt/Capture.png
Коментар след загуба на Локомотив с 3:0 от Пирин. Добре, че са "истински майни", иначе щяха да изглеждат като комплексари :D .
Коментар след загуба на Локомотив с 3:0 от Пирин. Добре, че са "истински майни", иначе щяха да изглеждат като комплексари :D .
CSKA 78 написа:terata написа:CSKA 78 написа:terata написа:jelew73 написа:DarkPsy написа:Как може да викате Ебахме Ботев в гъза бе утрепани селяни!
Еми прекръстете се на Тракия
Не е нужно, просто хората трябва да скандират използвайки автентичното им име - Металик
Ха,"присмял се хърбел на щърбел",вие се прекръстете на Витоша тогава!
Средец 78, що държиш във всяка тема да покажеш колко си прост? Нерде Витоша (име наложено насила от тогавашната власт) нерде взимането на чужд лиценз (Металик Сопот)
На тебе мисълта май не ти "тече" бързо,а?!!Имах предвид да не се поругават националните ни герои!![]()
Оу милия той... ми не е ли по-лесно просто да извадите от репортоара КЗЛ?
Нима някой се изненадва, че Ботев не печели важен мач, извън Пловдив? Канарите са силни до табелата на града си.
П.С. Не искам да се заяждам и не търся провокации, просто не помня кога Ботев е побеждавал във важен мач като гост.
П.С. Не искам да се заяждам и не търся провокации, просто не помня кога Ботев е побеждавал във важен мач като гост.
Последна промяна от europefan на 22 сеп 2013 23:58, променено общо 2 пъти.
Winter is coming!
Берое отново спука жълтия балон.Факт.
terata написа :
Оу милия той... ми не е ли по-лесно просто да извадите от репортоара КЗЛ?
Гледай сега,тази тема не е за ЦСКА и Левски, така че придържай се към темата!(освен това ,ти реши да даваш акъл на "канарите" и затова реших да ти върна малко).

[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Селските пак нагълтаха вода в Зарата. Става им навик. Селата около Пловдив пак няма да спят от яд, а главния аграр Кривия не може да признае загубата и да честити победата на Берое. Не може да си оправдае космическата заплата.
- za nas e toj religiq
- Контакти:
zlatan написа:za nas e toj religiq написа:Като започнем от глупостта на треньора да излезе с Педро и Дяков като титуляри ! Минем през резонните 4-5 пропуска сам срещу вратаря и стигнем до поредното въздухарство на голяма част от футболистите , спокойно мога да честитя на Берое победата ! Лично аз не знам колко пъти един отбор трябва да те бие по абсолютно идентичен начин , за да решиш да вкараш някаква по различна тактика или схема на игра в следващия мач срещу тяхОтделен е въпроса колко още късмета ще покрива Береое в такива мачове , домакина да излиза на собствения си стадион и да играе като гост цял мач ! Мога обаче да поздравя публиката на домакините ; силно представяне , почти не остави време да се чуе нашата агитка ( въпреки че доста от скандиранията не им правят чест) В едно изречение мога да кажа , не липса на шанс а липса на класа и самочувствие , както и на треньорски идеи за нашия отбор ! Заслужено не побеждаваме в пореден труден мач , лично аз очаквам продължение
Все повече взимам да се съмнявам в треньорските умения на Стоилов ! Никаква идея , никаква промяна , никаква изненада в пореден важен мач
страшно безпристрастен коментар.Едно голямо Браво от мен.
За Мъри си абсолютно прав и дано само си го държите при вас за да не вземе да цъфне зимата в София.Не знам кой го набеди за класа.
А Ботев имаше своите шансове,но без Неделев колега сте един обикновен Ботев-повярвай ми.
Ами това видях аз днес ! Един безидеен отбор , с един безидеен треньор ( за пореден път като гост) ! То и по селата вече хората знаят как играем , и точно срещу Берое (отбора показващ за пореден път антифутбол ) да ми излизаш да го надиграваш