ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
silverbg
Контакти:

Re: Феновете стреснаха Салерно, италианците си тръгват

Мнениеот silverbg » 24 фев 2010 10:10

deepblue1963 написа:От всички писаници по темите Христолов,Салерно,"новия" Ботев,"стария" Ботев и т.н. ми стана ясно едно.Че,независимо от твърденията ви,че сте "велика" публика",че сте като "юмрук" и др.,при развитието на историята(истерията) Христолов-Салерно-БФС,се оказа,че нито сте "велики",още по-малко-"единни".Във форума настана едно плюене,едно псуване,едно заклеймяване-не ти е работа.И то м/у фенове,претендиращи,че са върли "ботевисти".Някои започнаха да "раздават правосъдие",определяйки феновете на "истински" и "неистински".Като ,естествено,"истинските" са тези,които мислят точно като тях.Жалко!Може сега да ми се "нахвърлите",защото съм левскар,а в този форум "левскар" е мръсна дума.Но,докато го правите се замислете в/у това,което се случва м/у вас,феновете.

Между нас феновете няма почти никакви проблеми, освен тук по форумите, където не се знае кой какъв е, кой е, за кой е и т.н. И то само в тези форуми, които не са на наши сайтове. В официалния ни форум http://bultras.com/forum/index.php подобни мнения липсват.
Through the worst we prevail, so our voices will be heard.
http://www.bultras.com

Потребителски аватар
кан72
Контакти:

Мнениеот кан72 » 24 фев 2010 10:12

1912BOTEV написа:Едно голямо ЕВАЛА за тези, които бяха на срещата! Спечелихме първата битка! Ако продължаваме така, ще спечелим и войната, сигурен съм! В група не ни притеснява, пак ще пълним стадиона! Сега да му мисли Селския! Ама кой каквото си е надробил, да си го сърба! СВОБОДЕН БОТЕВ!!!
+1000000.сега на ход е БФС,днес трябва тотално да разбие амбициите на христолосалерновото ад да играе в първенсвото

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 24 фев 2010 10:13

deepblue1963 написа:От всички писаници по темите Христолов,Салерно,"новия" Ботев,"стария" Ботев и т.н. ми стана ясно едно.Че,независимо от твърденията ви,че сте "велика" публика",че сте като "юмрук" и др.,при развитието на историята(истерията) Христолов-Салерно-БФС,се оказа,че нито сте "велики",още по-малко-"единни".Във форума настана едно плюене,едно псуване,едно заклеймяване-не ти е работа.И то м/у фенове,претендиращи,че са върли "ботевисти".Някои започнаха да "раздават правосъдие",определяйки феновете на "истински" и "неистински".Като ,естествено,"истинските" са тези,които мислят точно като тях.Жалко!Може сега да ми се "нахвърлите",защото съм левскар,а в този форум "левскар" е мръсна дума.Но,докато го правите се замислете в/у това,което се случва м/у вас,феновете.

Абе, на теб кой ти иска мнението не мога да разбера.На интересни ли се правите ,че лаете във форума на Ботев без изобщо да сте запознати със ситуацията.НИКОЙ НЕ ГО ИНТЕРЕСУВА ТВОЕТО МНЕНИЕ ОТНОСНО ПРОБЛЕМИТЕ НА ЖЪЛТИЯ КЛУБ!

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Мнениеот Canaries front » 24 фев 2010 10:13

Браво за снощи,първата крачка е направена.Въпреки ,че съм сигурен,че макароните няма да си заминат днес,време е и Бакала да направят това, което зависи от тях.
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!

Потребителски аватар
ivo1964
Контакти:

Мнениеот ivo1964 » 24 фев 2010 10:15

Дали стореното е добро или зло, това си знаят само истинските Ботевисти. След толкова мъки и простотии, направиха това, което трябваше. А подобно държание не съм видял нито у Дучето, нито у Гугутката (то само прякорите като им чуеш и сериозността изчезва!). Ботев Пд не е случаен клуб, затова и феновете му (истинските) не са случайни. Говорих с мои приятели Ботевисти - плачът е най-малкото, което им напира отвътре. Истинските футболни фенове в БГ със сигурност подкрепят техните действия. Аз също!

Vasko1912
Контакти:

Мнениеот Vasko1912 » 24 фев 2010 10:16

kichuka_fighter написа:Направих си труда да изчета 14* мнения за да осъзная защо в ада пред българския казан никой не пази.Какво удоволствие ви носи да се заяждате без причина.Буфери,рога,чорби т.н.Имате си отбори подкрепяйте си защо водещото е омразата към нас.Имало ни е 98 години ще ни има още няколко пъти по толкова докато не издъхне и последния ботевист този отбор ще го има.Всичките провокиращи мнения не са от ботевисти.Гледам футбол от над 20 години последните 11 години това не беше Ботев.Как сме щели да се справим,кой щял да дава пари,ами досега някой даваше, а плюнчовци?Не искам Ботев да живурка по-добре във В група или А окръжна, но с достойнство,истински мачове.А за зложелателите нали си знаете всичко на този свят се връща,смейте ни се колелото се върти утре вие ще сте на нашето място.

Случвало се е и с други големи отбори, ще се справим!

И струва ми се,че така сянката на Селския по бързо ще изчезне!

И на тези,които не им се гледат мачове на Ботев във "В" да си стоят по домовете и да гледат Реал-Барса или както до сега да гледат Ботев-Левски,но да нямаме победа от 14 години...14 ГОДИНИ...14 ШИБАНИ ГОДИНИ!

Така че по добре 3-4-5 години по долните групи,но когато се завърнем да ходим на стадиона както преди Христоловата ера с надежда за победа срещу големите ни съперници, а не с надежда да паднем с по-малко и да няма рекордни резултати и т.н.

....както е модерно, в момента, сред нас Ботевистите - БАСТА - ПАДНАХМЕ НА ДЪНОТО, НЕКА ЗАПОЧНЕ НАШЕТО ИЗПРАВЯНЕ ПО ТРУДНИЯ,НО СИГУРЕН НАЧИН...

ДОВИДАНЕ СЕЛСКИ, ДОВИЖДАНЕ САЛЕРНО

ДОБРЕ ДОШЪЛ МОЙ БОТЕВЪ

...или както се пее в една песен - И МЪКАТА И РАДОСТА...

Botev_forever
Контакти:

Мнениеот Botev_forever » 24 фев 2010 10:24

Искам да поздравя Всички Ботевисти вчера и да кажа , че много ги боли тука буферите защото свърши гювеча за тях и даже няма да ни върнат за победата есента. МНОГО ГИ Е ЯД! "Загрижени кой щял да ни иэдържа" - видите ли ха ха, говорят за Етър и Ботев Враца и Добруджа с цел да ни унижат ехидно -ЗАГРИЖЕНИ. Значи сега има кой да вземе отбора с тия дългове а после чист няма. ТАКА ИМ ОТЪРВА НА ТИЯ ГНИДИ ДЕБЮТАНТИ, и освен това много подлоги селюви се подвизават с патриотични никове и не ясни самоличности. НАПРЕД КАНАРИ ОБИЧАМ ВИ ИСТИНСКИ ДРУГАРИ!

saigon
Контакти:

Мнениеот saigon » 24 фев 2010 10:26

Интересно ми е, ако не си тръгнат, какво ще правите? А и да си представим, че по някаква случайност оцелеят в А група, дали няма да се върнете с подвити опашки точно вие, които сега плюете, че сте направили " голямо дело ". Гледах ви видеото в Гонг, по просташко държание не съм виждал... Ако това са истинските фенове на Ботев, то тогава мястото ви наистина е във " В " група!

lud
Контакти:

Мнениеот lud » 24 фев 2010 10:28

някои знаели дали са си трагнали и ако неса какво правим?

Потребителски аватар
silverbg
Контакти:

Мнениеот silverbg » 24 фев 2010 10:28

Довиждане "А" група! Здравей, мой Ботев Пловдив!

Баста! Тези красиви букви Б-А-С-Т-А сложиха началото на края на уродливото "АД", собственост на един известен скункс! Не измислят ли нещо ново "макароните от Брягово", не клекне ли БФС за пореден път, 11-годишният кошмар ще приключи!

Видовден идва, синьор христолов! Хората са казали, че каквото посееш, това ще пожънеш! Е, часът на отплатата дойде! Приказката свърши!

За първи път в историята на българския футбол, привържениците на "Ботев" показаха нагледно как се отстоява позиция и се защитава кауза - каузата за спасението на любимия им клуб! Това е! Факт!

Сега и да се плюнчат "доброжелателите", че видиш ли "лумпените" затрили "Ботев", че не можело да не бъде отборът в "А" група, все тая! Ботевистите спасиха своя клуб! Клуба, а не отбора!

Важни са традицията, историята, емблемата и любовта, а не точковия актив и "А" група! За тези неща е борбата! През историята си "Ботев" е имал своите славни моменти, но никога публиката на "канарите" не се е отъждествявала с тях!

"Ботев" не е болна амбиция за трофеи! "Ботев" е в сърцата на хората!

Е, неприятно е да посрещнеш вековния си юбилей не там, където историята ти е отредила почетно място, но ще го преживеем! Ще го преживеем заради Никола Щерев - Старика, заради "Гунди-Тумби-Чико-ГОЛ!", заради Бенкса, Пашата, Зико, Бакала, Антим, Видолов и всички останали, които направиха от един футболен клуб начин на живот!

Дойде времето, в което трябва да изчистим мръсното петно, което шайка престъпници, начело с христолов, лепнаха върху жълто-черната легенда!

Нито крачка назад! Всички заедно и сплотени за любимия "Ботев"!

Довиждане "А" група! Здравей, мой Ботев Пловдив!

Aвтор: Стефан Попов
http://sportbg.net/index/news/id/60527/
Through the worst we prevail, so our voices will be heard.
http://www.bultras.com

Върни се в “Ботев”