sky1 написа:sin4ec кои са тези мачове ,където са ви вкарвали все едно сте под обсада. Ходя от много години на този стадион и такива неща не си спомням. Да не караш като онзи където кара по видиоклипчета и ти своите разкази.Добре де ние водим правим се кефа и смяташ ,че това ще ни кара да се дразним с вас. То вие стояхте като агитката на Славия ( с цялото ми уважение) и не се чувахте. Вие бяхте умрели в този мач, а на умряло куче нож не се вади. Ето няколко факта,които са доказателство,че всичко почна от вас:
1) Кой започна да краде транспаранти, които дори не бяха на мача
2) Кой изстреля 4 (четири) ракети към сектор с нормални фенове
Нито не сме почнали да ви провокираме с кражби,нито сме ви обстрелва ли като на заколение без дори да се целим.
И за десерт да докажете ,че сте културна публика изядохте бетона от яд и бутнахте всичко що може да се бута. То хубаво ,че херца дава крила, но поне като бутате ходете бутайте Герена тамън ще помогнете на вашите в срутването.
Тези София Запад ви промиха мозъците, те ви бият вие ги защитавате , няма такава драма

Единият е 0-1, гол на Гонзо в края, когато Сашо Александров си счупи крака на някакво желязо, докато гонеше топката, защото дечицата бяха се махнали. Гонехме се с Литекс тогава-сега, мисля, ще се сетиш!

Другият е наша победа, ако се не лъжа следващата година.
Сега, вие поведохте в разгара на боя, беше 0-0 и ние стояхме по-добре на терена, все още! Дали сме се чували, други ще кажат. За транспарантите не споря, имаше обаче и едно знаме на квадратчета! И ми се мержелее нещо за сини шалчета при вас, или бъркам? Ракетите бяха повече от 4, според мен. Никога не съм твърдял, че сме културна публика, а СЗ нямат нищо общо. И да, в този мач се скандираха глупости за Ботев и Левски, което есента го нямаше...Факт.
Жалко, че се коментират тези неща,а не мача. Една решителна намеса на полицията в зародиш щеше да потуши всичко. Но станалото-станало, аз зарад плявата не си меня мнението за зърното! Това, което направихте, докато бяхте из зоните и Б група, си е голяма работа! Поздрави за победата и живи-здрави ще чакаме реванш!