ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
plan-2012

Re: Феновете на Ботев твърдо срещу Салерно!

Мнениеот plan-2012 » 22 фев 2010 20:32

xWarden написа:Пуснах си Пловдивската ТВ онлайн...Не мога да повярвам, че повечето фенове вярват на Салерно и ще допуснат италианците :(

Извадката е много малка спрямо броя на всички феновете за да правим генерални изводи .

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 22 фев 2010 20:33

veseo написа:
vaskonti написа:Защо да е загуба на време? Какво можете да направите сега, което да е полезно за отбора и което ще е късно да стане след 1 месец например? Е това ми кажи!

Мисля, че както бяхте прави последните години в отношението си към Христолов, така и в момента може да прибързате и да допуснете грешка. Не казвам, че така ще стане, казвам, че има не малка вероятност за това.

Защото алтернативния план включва фалит на досегашното дружество, а не просто създаване на 32930913091 едновременни отборчета и "което потръгне сме от него". Ако БФС се успокои, че подкрепяме италианските курви и няма опасност за живота на говедарес първия кръг, ще му дадат лиценз, няма фалит и следва забавяне на алтернативния план с 6 месеца.

Какво ви бърка вас тоя фалит, нали се регистрира нов Ботев? Ако ви лъжат сегашната марка Христолов няма да ви я даде, това нали ти е ясно? Освен това БФС няма как да даде лиценз на тоя Ботев само защото феновете го подкрепят. Нали разбираш, че трябват да се плащат сериозни суми от Салерно, при това още утре! А пък алтернативният план нищо не му пречи да тръгне след 6 месеца просто защото, както вече отбелязах, новият Ботев ще започне най-рано от следващият сезон, а не от сега.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

belev78
Контакти:

Мнениеот belev78 » 22 фев 2010 20:37

kakvo 6te re4e semkadjiite te ne sa li botevisti.ina4e smart za selskiq i za debelata svinq.

canar4e
Контакти:

Мнениеот canar4e » 22 фев 2010 20:38

Малоумници!!!!Искат сельо 11години да ни клати още!Д...а ваш`та мама и боклуците!

xWarden
Контакти:

Мнениеот xWarden » 22 фев 2010 20:38

plan-2012 написа:
xWarden написа:Пуснах си Пловдивската ТВ онлайн...Не мога да повярвам, че повечето фенове вярват на Салерно и ще допуснат италианците :(

Извадката е много малка спрямо броя на всички феновете за да правим генерални изводи .

Имаше и хора на по 50-60 годишна възраст, които подкрепиха Салерно и според мен всички други ботевисти на тази възраст мислят така... :roll:

botev forever

Re: Франческо Салерно се оказва търгаш.....

Мнениеот botev forever » 22 фев 2010 20:43

rump_shaker написа:Фореваре стига си дразнил. Питаш за ПЛАН, питаш за ръководство... само ще ти кажа има имена... Бакалов е еидн пример, КЦМ като спонсор, има бъди сигурен

Сега ще те питам теб нещо. Кажи ми плана на СЕЛСКИЯ къв е. или на Салерно който е КОМБИНА сс селтака..... Кажи ми кат си толкоз отворен айде слушам ....

Защо Бакалов не обяви публична пресконференция на която да обяви плана,ръководството,спонсорите и всички след като чуем,ще се изплюем по един път и ще удавим торбестия плъх.

canar4e
Контакти:

Мнениеот canar4e » 22 фев 2010 20:45

Толкова съм учуден от предаването 1х2,или по-точно от анкетата,че чак имам чувството,че всичко е било нагласено между Любо и митьо...не знам..

Потребителски аватар
bultrasa
Контакти:

Мнениеот bultrasa » 22 фев 2010 20:50

Браво на всички лапнишарани.........то това вече е като зодия!!Как няма да ни ебът ощееее.....ще ни ебът защото на някой им харесва!!! :evil:
100 години ПЛОВДИВСКИ футбол

Потребителски аватар
Jeff Ament
Контакти:

Мнениеот Jeff Ament » 22 фев 2010 20:50

canar4e написа:Толкова съм учуден от предаването 1х2,или по-точно от анкетата,че чак имам чувството,че всичко е било нагласено между Любо и митьо...не знам..

Е,как ще е нагласено като се обадиха доста хора.Ядосвам се,че се разделихме като публика.
12 март 1912 г.

Изображение

canar4e
Контакти:

Мнениеот canar4e » 22 фев 2010 20:56

Jeff Ament написа:
canar4e написа:Толкова съм учуден от предаването 1х2,или по-точно от анкетата,че чак имам чувството,че всичко е било нагласено между Любо и митьо...не знам..

Е,как ще е нагласено като се обадиха доста хора.Ядосвам се,че се разделихме като публика.

Знам,че не е нагласено,че той Любо беше по-против италианците,отколкото тези които се обаждаха,някак скрито така.

Върни се в “Ботев”